Şimdi Ara

görüntüyü tvye aktarmak...(acele)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar x550 tv kartının s-video çıkışı ile tvye bağlamak istiyorum ama ayarlarını nasıl yapmacığım bilmiyorum.birşey yapmadan takınca olmuo tabiki...

• Bende bilmiyodum ama biraz kurcalayınca buluyorsun..Ekran kartı özelliklerine gir.Oralarada bir yerlerde...
  • formda arama yaparsan bir çok bilgiye ulaşabılırsın ama ugrasına deymeyecek kadar kötü bir görüntü alırsın hiç kalkişma bence
  • kardeş forumda arattım ama hiç ayarlar hakkında bilgi bulamadım.peki neden kötü görüntü kötü oluo.acaba s/pdıfla bağlasam o nasıl olur....
  • ekran kartı ozellıklerınden mınıtor goruntusunu tv ye es zamanlı paylastır dıye secenek olması lazım,onu ıssaretle
  • s-video kablosuyla , ekran kartına hem tv yi hemde pc monitörünü bağla açılınca monitörden görüntü gelecektir.görüntü ayarlarında monitör resminin yanında tv resmide çıkacaktır.tv yi seç seçeneklerden ekran görüntüsünü tv ye kaydır gibi bişey var onu işaretle tamam a bas görüntü tv ye geçer.
  • 800*600 yap hallolur 2 monitörü ve ekran kartı normalden birazdaha fazla ısınır haberin olsun.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: enis1024

s-video kablosuyla , ekran kartına hem tv yi hemde pc monitörünü bağla açılınca monitörden görüntü gelecektir.görüntü ayarlarında monitör resminin yanında tv resmide çıkacaktır.tv yi seç seçeneklerden ekran görüntüsünü tv ye kaydır gibi bişey var onu işaretle tamam a bas görüntü tv ye geçer.
    kardeş saol ama mönitörle tv başka yerde ama nese artık tvnin yanına götürürüm
    quote:

800*600 yap hallolur 2 monitörü ve ekran kartı normalden birazdaha fazla ısınır haberin olsun.......
    hımm derecelere bakim o zmn...saol kardeş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 18 Aralık 2006; 23:48:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.