Şimdi Ara

Görücü usulü evlenmek acizlik midir ezikliğini dibi midir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler doğamız gereği sevdiğimiz birini bulmamız gerekiyor ama bazen bulamadığımız için anne baba görücü usulü evlendirmek zorunda kalır.Bu eziklik midir acizlik midir sevdiğiniz birini bulamamak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet

• Sanene doma

• Değil bence.Kız bulmak o kadar kolay değil. Bulamazsan napcan elinle mi evleneecen kardeşş ?
  • Madem görücü usulü olmayan evlilikler sevgi üzerine kurulu oluyor o zaman neden boşanma oranları bu kadar yüksek? Hem görücü usulü kızı nikahta görmek değil anlayın artık şunu.İstisnalar dışında kimse sevmediği adam-kadınla evlenmiyor görücü usulünde
  • Yıl 2016 oldu sormayın böyle sorular 2017 geçecez artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fantezik bi şey bence yani şans işi kumar gibi kızı görüp görmediğini bilmiyorum goruyosundur ama yine de tombala gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat kadını ile evlenilir mi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence değil yani görücü usulü evleneceğin kişiyi de zaman geçtikçe sevebilirsin hatta sevdiğin kişiyle kuramayacağın arkadaşlığı bile kurabilirsin veya hiç sevmeyebilirsin. Örnek olarak benim ebeveynlerimi gösterebilirim. Onlar da görücü usulü evlendiler ama şu an birbirlerini çok severler ve çok iyi arkadaştırlar. Fakat illa bir örnek verdim diye her görücü usulü iyidir diyemem. Benim gösterdiğim örnek %1 ihtimal falandır herhalde. Ama kim bilir belki sende o %1 ihtimale denk gelirsin.

Belki de sevdiğin kişiyi görücü usulü evlenerek bulacaksın? Bir de böyle düşün.
  • Bu arada normalde görücü usulünde zaten aileler çifte belli bir zaman verirler birbirlerini tanımak ve kaynaşmak için. Yani tombala, şans, kumar işi değildir görücü usulü. Aileler anlaşır, çiftler belli bir süre zaman geçirir, sonuca göre evlenilir veya evlenilmez. Bu kadar basit bir şey.
  • Hocam benim annem ve babam görücü usulü ile evlendi. Allaha şükür 25 yıldır evliler. Dayım ise aşk evliliği yaptı, sevdiği kadınla annesine danışmadan evledi, onlarda 6 sene evli kaldı, geçen ay boşandılar. Ha ben annem babamı sevmiyor demiyorum, aksine hala yeni evli gibi birbirlerini seviyorlar. Şunu demek istiyorum; Allah izin verirse bende görücü usulü evlenmek isterim,sanada tavsiye ederim

• hayat ne getireceği bilinmez öyle düşünmemek millet ne der baskısıyla yaşamamak lazım hayat kısa belkide hayırlısı budur bende karşı değilim . bazen temiz biri çıkar karşına ararsında bulamazsın .bence bir adım at derim. kestirip atma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.