Şimdi Ara

Sağ-sol yönünü karıştıran var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ettiğim birşey var okuyan herkes cevap verirse memnun olurum:Sağ ve sol yönü kullanacağınız zaman ilk başta düşünüyor musunuz yoksa düşünmeden yönünüzü belirleyebiliyor musunuz?

Düşünmeden derken yani mesela ön ve arkayı ya da yukarı ya da aşağı yönlerini hiç karıştırmayız direkt düşünmeden belirleyebilriz.

Ehliyeti yeni aldım araba sürerken sağ solu karıştırdığım için hem peder tarafından hem çevredekiler tarafından aşağılanıyorum. Sağ ve solu düşünmeden belirleyemiyorum ama çoğu kişinin direkt ezberinde hiç düşünmesine gerek kalmıyor Neyse çok uzattım merak ettiğim şey sağ sol yönü algılamak doğuştan gelen bir özellik mi yoksa sonradan pratik yaparak mı kazanılıyor

• peder takılmış kafaya takma. düzenli kullanınca otomatiğe bağlar ama düzenli kullanmayınca sizin de söylediğiniz gibi anlık bi düşünme olabilir. ben genellikle anlık olarak sağı-solu doğru seçerim ama dediğim gibi, düzenli kullanıyor olmamdan dolayı böyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ-sol yönünü karıştıran var mı?

bu doğru mu? sanırım gerizekalıyım

• nasıl karıştırıyon hocam iki şeyi çok ilginç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

ya aslında karıştırmıyorum sadece bir iki saniye düşünmem gerekiyor ezberimde değil yani,günlük hayatta sıkıntı olmuyor ama işte araba sürerken bir iki saniye önemli olduğu için kötü oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3.girişim olacak -- 3 Mayıs 2024; 21:10:45 >
  • Karıştırmıyorum sürme araba.

• çok küçükken arkadaşımın öğrettiği yöntemle öğrendim sağımı solumu. hala aynı yöntemi uyguluyorum ama 0.1 saniyemi falan alıyor. yöntem şu: yazı yazdığın eline göre sağını solunu belirleyebilirsin. sağlaksan hop o an hangi elinle yazı yazdığını hatırla orası sağ diğer taraf sol bitti gitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.