Şimdi Ara

Görev Yöneticinde Ram Kullanımı Farklı Gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimlerde de gördüğünüz gibi performans kısmında 7 gb ram kullanıldığı gözüküyor.Fakat işlemler kısmına girip kullanılan ram miktarlarını toplama yaptığımda 7 gb yapmıyor.Bazen performans kısmında 3 gb görünürken.İşlemler kısmında değerleri topluyorum 1.5 gb yapıyor.Windows 7 yüklü bir kaç bilgisayar denedim hepside bu şekil.Acaba bu neden kaynaklanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsan1987

Resimlerde de gördüğünüz gibi performans kısmında 7 gb ram kullanıldığı gözüküyor.Fakat işlemler kısmına girip kullanılan ram miktarlarını toplama yaptığımda 7 gb yapmıyor.Bazen performans kısmında 3 gb görünürken.İşlemler kısmında değerleri topluyorum 1.5 gb yapıyor.Windows 7 yüklü bir kaç bilgisayar denedim hepside bu şekil.Acaba bu neden kaynaklanıyor?

ekran kartın paylaşımlıysa oda kendine pastadan bir dilim alır bide kaynak izleyicisine gir bellek bölümünde wmp ile ilgi bişi açık oda yiyor
    biligsayarım boşta ken bile 4 gb ramdan 2-3.5 arasını kendie alıyor hemen fark edersin onu başlatmayı iptal etmeyi dene

• quote:

Orijinalden alıntı: barobmw

quote:

Resimlerde de gördüğünüz gibi performans kısmında 7 gb ram kullanıldığı gözüküyor.Fakat işlemler kısmına girip kullanılan ram miktarlarını toplama yaptığımda 7 gb yapmıyor.Bazen performans kısmında 3 gb görünürken.İşlemler kısmında değerleri topluyorum 1.5 gb yapıyor.Windows 7 yüklü bir kaç bilgisayar denedim hepside bu şekil.Acaba bu neden kaynaklanıyor?

ekran kartın paylaşımlıysa oda kendine pastadan bir dilim alır bide kaynak izleyicisine gir bellek bölümünde wmp ile ilgi bişi açık oda yiyor
    biligsayarım boşta ken bile 4 gb ramdan 2-3.5 arasını kendie alıyor hemen fark edersin onu başlatmayı iptal etmeyi dene

Ekran kartı ile ne alakası var arkadaşım anlam vermiyorum lütfen yanlış saçma bilgiler verme.

Gerçekten ilginç bir sorun. O kadar ram yiyen program varmı bilmiyorum varda o pcde yüklümü

Başlangıç programlarından kullanmadıklarınızı kapatın Eset Smart Security 5 Kurarak virüs taraması yaptırın zararlı yazılım bulaşmış olabilir

• Sistemimde zararlı yazılım olduğunu düşünmüyorum.Kaspersky internet security 2012 kurulu.
  • quote:

Sistemimde zararlı yazılım olduğunu düşünmüyorum.Kaspersky internet security 2012 kurulu.

Başlata msconfig yazın ve resimdeki ayarı yapın yok ise format atmak zorundasınız

• Buradaki ayarlar aynı.Aşağıda resimdede gördüğünüz gibi internet explorer ayrılan kısımda 631 mb, özel kısmında 523 mb kullandığı görülüyor.Ben ayrılan kısmındakileri toplarsam değerler daha yakın olmuş oluyor.Ayrılan kısım tam olarak ne demek.Yani internet explorer toplamda 631 mb bellekmi harcayabilir?
  • quote:

Buradaki ayarlar aynı.Aşağıda resimdede gördüğünüz gibi internet explorer ayrılan kısımda 631 mb, özel kısmında 523 mb kullandığı görülüyor.Ben ayrılan kısmındakileri toplarsam değerler daha yakın olmuş oluyor.Ayrılan kısım tam olarak ne demek.Yani internet explorer toplamda 631 mb bellekmi harcayabilir?

Hocam sisteminde zararlı yazılım var olmasa böyle sorun çıkartmaz

Combofix programıyla virüs taraması yaptırın çözüm olmazsa format diyorum.

İyi forumlar. size.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet bu kadar rami kralı gelse yiyemez virüs var formatla
  • COmbofix ve kaspersky ile tarama yaptırdım.Yeni kurulan windows 7 de bile bakıyorum ram kullanımına aynen birbirini tutmuyor.Win 7 pro x64 yüklüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.