Ufak tefek hatalarda değilki resmen maçı katlediyolar. Top oynanmaz bu hakemlerle. Bizim guiza ofsayt çizgisini müthiş takip edip yakalanmadan kaçan bi adam 1 metre geriden kaçıyor 1 değil 2 değil hepsine ofsayt veriyo. Nasıl gol atsın bu adam metrelerce uzaktan atıcak yada karambolden atıcak öylemi. Her maç birilerinin %100 penaltısı verilmiyo. Pozisyonları takip edemiyolar abuk subuk kartlar. Bi yerde yanlış yapıyo kendide farkında onu düzelticem diye haksız kart çıkartıp dengeliyor felan rezillik,utanılcak,gülüncek halde hakemlerimiz.
aklıma bi şarkı geldi
genelde bizim için söylenir
inleyen nağmeler ruhumu sardı
maçları izledim 2 takımın da ahı gitmiş vahı kalmamış
hakemlerin maça direk etki ettiklerinide düşünmüyorum
hatalı olduklarını bile düşünmüyorum
uzay takımı galatasaray bi korner pozisyonuna ağlıyorsa
yüj yirmi milyon dolarlık fenerin maçta doğru dürüst pozisyonu yoksa
hakemleri konuşmanın mantığıda yok
Ortalığı karıştırdı başkanınız. 6-0 Bursa'ya yenilen Belediye o kadar kart gördü. Onlar kriket takımı mı da kaale alınmıyorlar? Tiksiniyorum şöyle anlık saçmalayan kişilerden. Helvacıoğlu adam gibi açıklama yaptı Allah'tan. Taraftarı galeyana getirmedi Galatasaray yönetimi. Mustafa Sarp biraz saçmaladı o kadar.
Sözün kısası Aziz Yıldırım haklı değil. Bu hafta eğer Galatasaray 1-0 kazansaydı çok az kişi "Hakeme rağmen" derdi. Son dakika da şanssız bir gol yedik. Daha lig bitmedi. İlk 70 dakika oynadığımız futbol ortada. Son dakikalar da yaşanan bir anlık gerginlik skoru koruma psikolojisine dönüşünce golü yedik. Başımızın gözümüzün sadakası olsun. 1 puan almak puan alamamaktan daha iyidir. İleri ki haftalar içerisinde telafisi olacaktır. Çünkü Fenerbahçe maçının sonrası oluşan o durgun Galatasaray Pana maçı itibariyle gitti. (bence)
Ama Fenerbahçe 2-1 yeniliyor ve elle tutulur, gözle görülür top oynamıyorlar. Topçuları barlardan, diskolardan, bira fıçılarından çıkmıyor. Sonra hakeme çamur atıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: cdemir
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
aziz haklı mı değil mi bilmem ama dünkü konuşma etkisini daha 24 saat geçmeden gösterdi o yüzden tebrik ederim... Tam Türkiye ye yakışan bir durum gerçekleşti... Artık futbol sahada oynanmıyor bunu görmüş olduk...
not : dünkü maçtan sonra ağlayan aziz bey acaba bilicanın son adam olarak youlayı yaka paça indirmesini hakemin es geçmesini neden eleştirmedi.. Direk penaltı + kırmızı kart...
Hocam Lugano'nun ceza sahası içinde yaka paça indirilmesini, golden önceki kornere çıkan pozisyonda Bilica'nın çelmeyle yere düşürülmesini görmezsiniz. Sadece işinize geleni görürsünüz. Bravo hocam.
Hakem daha o pozisyonda bilicayı atsaydı oyundan hiçbirimiz bilicaya yapılan faulle kornere çıkan topu konuşmayacaktık (ki bence faul yok o pozisyonda) Youla nın pozisyonu daha maçın başındaydı çünkü...
quote:
quote:
quote:
aziz haklı mı değil mi bilmem ama dünkü konuşma etkisini daha 24 saat geçmeden gösterdi o yüzden tebrik ederim... Tam Türkiye ye yakışan bir durum gerçekleşti... Artık futbol sahada oynanmıyor bunu görmüş olduk...
not : dünkü maçtan sonra ağlayan aziz bey acaba bilicanın son adam olarak youlayı yaka paça indirmesini hakemin es geçmesini neden eleştirmedi.. Direk penaltı + kırmızı kart...
Hocam Lugano'nun ceza sahası içinde yaka paça indirilmesini, golden önceki kornere çıkan pozisyonda Bilica'nın çelmeyle yere düşürülmesini görmezsiniz. Sadece işinize geleni görürsünüz. Bravo hocam.
Hakem daha o pozisyonda bilicayı atsaydı oyundan hiçbirimiz bilicaya yapılan faulle kornere çıkan topu konuşmayacaktık (ki bence faul yok o pozisyonda) Youla nın pozisyonu daha maçın başındaydı çünkü...
Sözüne katılıyorum. Ayrıca Aziz Beşiktaş maçını da katmış araya. Ona da Hıncal'ın yazısını ekliyorum
Gökhan'a yapılan harekete penaltı versen de kimse bir şey demez, vermezsen de kimse bir şey demez. Hakemin yorumuna kalmış bir hareket. Ama bu penaltının üzerine herkes giderken, Serdar Özkan'ın boş kaleye atamadığı pozisyondan 10 saniye önce Lugano'nun Bobo'yu formasından çekip indirmesini kimse konuşmuyor. Hakem 'top Serdar Özkan'a geliyor' diye devam ettiriyor gibi oldu. Penaltıda avantaj kuralı uygulanmaz. Kaidedir bu. Penaltıdan büyük avantaj olmaz çünkü. Lugano'nun Bobo'yu formasından çekip indirmesinde bir şey yok, Gökhan'a ayak koyuyor İbrahim Üzülmez, penaltı. Yok ya!.. 3. gol ofsaytmış. Fenerbahçe, Beşiktaş'ı yenerken neydi durum? Fener'in golü ofsayt değil miydi, yediği golde faul yok muydu? Galatasaray'ın penaltısı ne oldu? Yani Fenerbahçe'nin lehine olunca bir şey yok, 'Fener aslanlar gibi yeniyor Galatasaray'ı.' Beşiktaş, Fener'i yenince 'Vay penaltı verilmedi', 'gol ofsayttı', ağlamalar!..
galatasaraylıları anlamak mümkün değil. 2 sene önce beşiktaşı arda dan çıkan top diattadan çıktı diye haksız bir kornerle yenmiştiniz. o zaman hepinizin ağzı kulaklarındaydı, şimdi ne iş?
quote:
quote:
quote:
Hocam ben hakem hatalarını değerlendirirken somut olaylara bakarım. Bilica kart görse penaltıda gol olsa FB'nin maçı 3-1 kazanacağını söylesem sen bunun olmayacağını bana %100 garanti edebilirmisin ? yada tam tersi 8-1 kaybetmiyeceğini ben de sana %100 garanti edemem. O yüzde o olsaydı bu olurduyu konuşmak bence boş. Olmuşları toplar çıkartırsın ve değerlendirirsin. Sonuca öyle varırsın. Benim felsefeme göre durum budur.
Sonuçta hakem hataları var oluyor. Belli bir seviyede olmasıda normaldir. Makinelerle yapılan üretimlerde bile 0 hata ile üretim yapılmazken %100 insan etklili bir oyunda hatalar olacaktır. Ama bizim hakemlerimiz maşallah seviyeyinin epey üzerindeler. Bana göre yanlış gözlemlemiyorsam tartışmalı pozisyonların %80-90 nında hatalı kararlar veriyorlar. Yada tek bir olaya takılıp maçı katlediyorlar vb.
Aziz Yıldırım hakemlere laf söyledi de GS bunu için puan kaybetti mantığı çok saçma bir mantıktır. (Senin için söylemiyorum böyle bir hava oluşturulmaya çalışılıyor)
the-revival hocam BJK maçı ile ilgili yorumlarımı da zamanında söylemiştim. Hakem hataları fitlendikten sonra bile maç BJK'ın hakkıdır demiştim. Haa FB başkanı bu şekilde düşünmez konuşmaz o ayrı konu, onları savunacak değilim ama hangi başkan yönetici sağduyuyla yaklaşıyorki hakem hatalarına..
bu sene Türk futbol tarihinin en ilginç sezonlarında biri olacak fener+galatasaray+hakemler elele şampiyon bjk herkez bu parolada fakat bjk şampiyon olmayı beceremiceyecek bu belli bjk olamadık.a hakemler sinirlenecek 2 büyükten biri kızacak salacak sonra öbürü rakibim yok diyecek salacak bjk beceremeyecek şampiyon anadoludan çıkacak + şampiyon kim olursa olsun bu sene 65 puanı zor görecek gibi.
Vay be, biz dert yandığımızda ağlamayın oluyor ama aynı şeyler kendi başlarına gelince aziz haklı oluyor...Birde acaba nizami golünüz vs. sayılmassa neler olur???
diil... çünkü o da kendisine yapılanı görüyor sadece.kimse samimi değil ben buna kızıyorum en çok...
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
diil... çünkü o da kendisine yapılanı görüyor sadece.kimse samimi değil ben buna kızıyorum en çok...
Bende mi samimi değilim yani.
korner verse ne yazar dünyanın korner kullanıp ta gol yemeyi başaran tek takımıyız. NOT: gerçektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
başka bir deyişle dün bize ağlamayın diyenler dediğimize geldiniz değilmi
İyi böyle
haklısınız hakemler gördüğünü çalmıyorlar malesef
Bu açıklamalardan sonra gs yada fb leyine kararlar verirlerse yine tepki vericekmisiniz?
Bizim maçta da hatalar vardı ama bu hatalar sonucu etkileyecek kadar önemli değildi.Fenerbahçe maçında daha bariz hatalar yapıldı.
Aziz Yıldırım, hakemlere destek mesajı yayınlamayı önerdi. Demirören karşı çıkınca, vazgeçti.İmza atmayacağım’ Geçtiğimiz hafta yapılan Kulüpler Birliği toplantısında ilginç bir olay yaşandığı ortaya çıktı. Kulüpler Birliği Başkanı olan Aziz Yıldırım’ın son haftalarda artan hakem hataları sonrasında, hakemlere destek özneli bir açıklama yayınlama önerisinde bulundu. Diğer 16 kulübün de desteğini alan Yıldırım’a, Demirören karşı çıktı. “Hakemler nedeniyle bu sezon 15 puan yitirdik” diyen Yıldırım Demirören, bildiriye imza atmayacağını kesin bir ifadeyle dile getirdi.
Doğan’la görüştü Aziz Yıldırım bu durum üzerine geri adım attı ve Yıldırım Demirören’in düşüncesine saygı gösterip, bildiriyi yayınlamaktan vazgeçti. Yıldırım Demirören’in daha sonra Federasyon Başkanı Hasan Doğan ile görüşüp, şikayetlerini dile getirdiği belirtildi. Hasan Doğan’ın, Demirören’e, “Elimizde pimi çekilmiş bomba bulduk. Eski yönetimin devamı yaşanıyor... Ancak bunları temizleyeceğiz. Bize zaman verin” dediği ifade edildi.
ne oldu ne degişti şimdide destek versin hakemlere
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
Bende mi samimi değilim yani.
hoca ne iş fb başkanlığına mı adaylığını koyacan? ben sporun içindekileri kastettim biz taraftar öle düşünce böle düşüncez pek bi önemi yok ama bunlar milyonlara yön veriyor azıcık samimi dürüst olmak zorundalar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme