Yabancı kontenjanında yer açmaya çalışan Beşiktaş, Hırvat savunma oyuncusu Schildenfeld'i bir yıllığına Sturm Graz'a kiraladı.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye gönderilen yazıda, "şirketimiz profesyonel futbolcusu Gordon Schildenfeld, Avusturya'nın Sturm Graz takımına bir yıllığına kiralanmıştır" denildi.
Beşiktaş'ın 2007-2008 sezonunun devre arasında Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından transfer ettiği Schildenfeld, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Duisburg'da geçirmişti.
İyi bakalım 1 sene daha kurtulduk. Böyle adamları alan Sinan Engin'e hala lanet ediyorum.
nasıl bir transferdir ki ; bedava versen alan yok
Ertuğrul hocanın kırıntılarından.... Diatta, Higuain, Schildenfeld ve daha hatırlamadığım niceleri off off sonra millet kalkmış Ferrariye laf ediyor bi de
Hiç sormayın üzerine para verseniz alcak kulup yoktu bi gs li olarak söylüyorum ki ii bi iş yapmıslar sonunda göndermeyi başarmışlar.Ama biraz gerçekçi olmak gerekirse bjk transfer yapamıyor.Nedense hiç bir ii futbolcu bjk ye gelmek istemiyor.
[simage]GORDON: Ara transferde Drpic olmayınca 2 milyon Euro bonservis bedeli ile alındı. Alman 2. Ligi’nde mücadele eden Duisburg’a kiraya verildi, kadroya giremeyip geri gönderildi. Şimdi sıkı durun; Graz takımına önerildi. Avusturyalılar, “Önce deneyelim beğenirsek ayda 6 bin euro maaş veririz” diyerek deneme için tarih verdiler. Beşiktaş bu oyuncuya yılda net 400 bin Euro ödüyordu
2007-2008 sezonunun devre arasında Beşiktaş’a gelen Gordon’u Alman 2. Ligi’nde mücadele eden Duisburg da istemedi. Graz ise Beşiktaş’ın yıllık 400 bin Euro ödediği Hırvat stoper için sadece aylık 6 bin Euro teklif ediyor.[/simage]
Ertuğrulun en sağlam adamı ( Mustafa Denizli ile Ertuğrul arasındaki fark )
Ertuğrul : Diatta - Gordon - Zapo ( aynı yere 3 adam getirdi 3 kere hata yaptı futbol bilgisi bu kadar yani sıfır 3 de sıfır söylemek istediklerimi yazamıyorum )
Mustafa Denizli : Ferrari ( INTER ROMA PARMA GENOA EVERTON oynamış futbolcu ).......hata yapılmadığını herkes görecek
o transferlerde ertuğrul sağlamın sesinin çıktığını pek sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
o transferlerde ertuğrul sağlamın sesinin çıktığını pek sanmıyorum.
Peki Kayseride almak isteyipte alamadığı pahalı geldiği higueni bjk getirmiştir buna ne demeli
Mustafa Denizli ilk geldiğinde sinana bitirdi Ertuğrul niye yapamadı bir daha sinan engin bjk de görev yapamaz
Yıllık ücretini beşiktaş öder kesin.Zapo için de aynısı yapılacak, ücretini Bjk ödeyecek, K.paşada oynayacak
şu anda kadroda 9 yabancı var( tello-bobo-delgado-holosko-zapo-sivok-ernst-fink-ferrari) 6+2=8 yabancı kuralı yokmu kafam karıştı. tamam zapo gidecek deniliyor da daha gitmeden ferrari ile nasıl sözleşme yaptılar o zaman
bide benim attığım mesaj sayısı 3 aydır falan 33 de takıldı kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: winston55
bide benim attığım mesaj sayısı 3 aydır falan 33 de takıldı kaldı
Konu Dışı/off topic Bölümlerinde Mesaj Sayın Artmaz.
iyi iyi kendini geliştirip geri gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme