Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
62
Favori
60.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci yetmiyor diyorlar dayı ani yakalamam gereken anlarda sinir bozucu olabiliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • piskopat417 kullanıcısına yanıt

Ben geçiş yapcam çıkar çıkmaz, başta işlemci %50 daha verimli, güçlü ve yapay zeka için tasarlanmış bir çip, batarya daha iyi, ekran pwm değeri düzeltilmiş olacak, yeni nesil panel ile beraber.

Kasa aynı belki ama donanım bazında ince ama önemli dokunuşlar var , pixel sense gelecek, cihaza özel yapay zeka , asistan yerine , işlemciden dolayı daha verimli çalışacaktır 10 serisinde.

Google 9 serisi ile iPhone a rakip olduk, şimdi 10 serisi ile yapay zekâ da geri kalan Apple tarafına mesajını verecek, bu yüzden iPhone lansmanından 1-1.5 ay önce Ağustosta piyasaya çıkarıyor, yazılım güncelleme takvimini bile öne çekip ayar verdiler, Google Pixel ile iPhone a alternatif olup burdayım diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 24 Temmuz 2025; 12:7:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yEmreozc kullanıcısına yanıt

cevabınız için teşekkür ederim. beklemeye devam ozaman

• Kızın adı gortce K kullanıcısına yanıt

FPS filan bunlarda sadece işlemci de yetmiyor. Dokunmatik tazeleme hızı da önemli yani sadece 120Hz veya 144Hz ekran tazelemede yetmiyor dokunmatik tazeleme hızı da önemlidir. Bu konuda yani oyun odaklı isteniyorsa Xiaomi gibi Çinli Android cihazları tavsiye ederim.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf çekerken oluşan sorun yada sorun olmayabilir ben sorun ediyor olabilirim ama başka modellerde bunu yaşamadığım için garip geliyor.

Ben Xiaomi tavsiye etmiyorum onu söyleyeyim 2015 den beri farklı farklı Xiaomi cihazlar kullandım son hyperos ile büyük oranda sorunları kayboldu ama stabilizasyon sorunları yinede var durdu hataları olur olmadık takılmalar pilden kaynaklı cihazın büyük ölçüde düşüş yaşatması gibi, OnePlus ciyim daha çok.

Konu oyunlarda akıcılık ve hızlı tepki verme ise ona göre Xiaomi yi önerdim ama sen bu sefer başka kısımlarından ele alıyorsun. O kısımlarda da Xiaomi çok geride zaten.

Hepsi için kamerası da eh işte misali OnePlus idare eder.

Google pixel 9 pro xl kullanıcısı olarak elimizde de bi savunacak kamera çekim kalitemiz kaldı. O da olmasa ne yapacağız 😃

Akıcılık güncellemeler ve kamera . Yüksek kullanılabilir RAM daha az işgal edilen dahili depolama alanı ile net kullanılabilirlik...

Dünyanın heryerinde şebekelerde sorun yapmıyor oluşu tıpkı Apple gibi ... Diğer markalarda global sürümlüler de tam uyumluluk zordur ve bolca varyantlıları vardır ama Google bu çok azdır global de tektir.

Var var hepsi diğer markalarda da var. Oneplus 8 kullanıyorum 2.telefon olarak, eşim de oneplus 8 kullanıyor, yıllar önce çıkmış bir telefon, oneplus 13 var şuan güncel piyasada düşün, neyse bi oneplus 8de stok rom, birinde custom pixel rom var, telefon akıyor, kasma yok, gemini canavar gibi çalışıyor, şebeke sorunu yok. Sana şöyle söyleyeyim, oneplus 8 in pixel romu, ana cihazım pixel 9 pro xl dan daha sağlıklı çalışıyor.

Herkes güle güle kullansın, telefon alma arefesinde olan arkadaşlara da önermiyorum ben telefonu. Kamerası gayet iyi çoğu markayı tokatlar, başka bi esprisi yok.

Dostum gerçekten yıldık senden ya al one plus 8 ini kullan ya da 13 al bian önce burayı bi sal, sen tavsiye etme zaten, burda bas bas bağırıyoruz her yerde bas bas bağırıyoruz google telefonları herkesin kullanabileceği telefonlar değil, android in test cihazı kıvamında bir cihaz.Standart kullanıcı için yorucu sorunları olabilir, daha çok geliştiriciler android dünyasına hakim insanlar ve telefonu kurcalamayı sevenler için güzel bir cihaz. 9 la birlikte kamera olayında da çağ atladı ama bu nexus da beri böyle, yıllar önce pittech adıyla bir forumumuz vardı arkadaşlarla birlikte kurmuştuk ve telefonlara rom editleri yapıp custom romları modifiyeler yeniden rom inşa ederdik.o zamanlar da nexus 6P kullanırdım ve telefonu eline alan bu nasıl kamera derdi.

Şuan telefonum rootlu ve aşağıdaki app ler ile piyasada bir çok telefonda olmayan özellikleri kullanabiliyorum mesela.

Ha herkes bunları yapmak zorunda mı değil ya da bilmek zorunda değil, ama şurda sürekli sorun sorun sorun demeyi ya bırak ya da sat bian önce şu telefonu.

Sorun var evet emrecim anladık bu telefondas sorunlar var emre, emre bu telefonda bazı sorunlar var GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU 

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

Kendi başına deliller olmadan birşeyler ifade etmen sağlıklı değildir yanıltıcıdır.

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSUphonearena
    OnePlus 13 vs Google Pixel 9 Pro XL: Here comes Johnny!
    https://www.phonearena.com/reviews/oneplus-13-vs-google-pixel-9-pro-xl_id6715

Kablosuz şarj da OnePlus daha başarılı imiş... Yazılımda vasat puan verilmiş...

Performans ta Oneplus daha yüksek ama dediğim gibi oyun odaklı değilse biri Pixel den şaşmaz hem de yıllar boyu.

Ama Oneplus gibi başka markalarda olanlar güçlüsünü aldım seneye daha da güçlüsüne geçer bir şekilde ... Pixel de bizlere verimlilik önemlidir bu da verimlilikte Pixel Qualcomm un Snapdragon unda daha başarılıdır. Qualcomm performanslıdır bu kesin kaslıdır lakin bunun için çok fazla güç harcıyor ... Pixel de bu handikap yoktur.

• ozanparlak O kullanıcısına yanıt
    Yıl, yılma banane arkadaş, sen mi üretiyorsun neyin tribine giriyorsun. Telefona methiyeler duzuyorsunuz bu da bana batıyor siz salın burayı o zaman, ne o böyle her zoruna giden gidecekmiymis forumdan hayırdır. Bu telefon standart kullanıcı için değilmiş, gelistiriciler içinmiş bu ne demek ne saçma sapan bir cümle, o zaman sadece developerlere satsınlar, cayır cayır reklamları dönüyor amerikada telefonun developerler için mi haha. Telefonu rootlayinca Samsung galaxy s8 de de yapabiliyorsun herşeyi bununla mı övünüyorsun. Apple fan kitlesi kıvamına getirdiniz telefonu nasıl bir hastalık bu, telefon sorunlu Android i geliştiren koskoca google kendi markasının yazılımı sorunlu, lan telefon geri hareketimle geri gitmiyor sen ne anlatıyorsun

• 8-9 sene boyunca pro ile max serilerini kullandım. O süreçte Xiaomi, Huawei, Samsung ve Oneplus firmalarının amiral gemi cihazlarını da kullandım. Hepsini anca 1 ay zor kullandım ve sattım. Yaklaşık 3-4 aydır 9 Pro XL kullanıyorum ve aşırı memnunum.

Yazılımı, hızı, akıcılığı, kamerası her şeyi on numara... Herhangi bir takılma vs hiçbir görmedim. Sürekli sosyal medya da geziyorum, tarayıcıyı kullanıyorum, kamera ile fotoğraflar çekiyorum ve oyunlar oynuyorum, bir kez iPhone'a geri dönmem gerektiğini düşünmedim.

Bazıları bildirimlerde sorun yaşadığını, ısındığını, uygulamalar sekmesinin tam çalışmadığını, şarjın kafaya göre çalıştığını vs yazmış, hiçbir sorun cihazım da yok. Alırken temiz kurulum yaptım, kullanmadığım tüm yerleşik uygulamaları kaldırdım, gereksiz uygulamaların bildirimlerini kapattım ve arka planda çalışmasını engelledim. Rahatlıkla bir gün de yetiyor.

O kadar memnunum ki 10 modeli çıktığı gibi direk yurt dışından alacağım. Ama bunlar deneyimlerim... Başkasının beklentilerini vermiyor olabilir.

Kamera ile işi olanın OnePlus ile işi olmaz diyelim parantez içinde özellikle sosyal medyada.

Millet pixel in çekimine su akıtıyor (özellikle görev yerimde ilk defa görenlerin tepkileri çok farklı gelmişti kamerası için) + olarak çekim gücü diyebiliriz ama dediğim gibi art arda çekim yapmak isterken stopluyor

Yazdıklarımdan çıkarımlardan zaten bunlar çıkıyor. Bazı şeyleri direk kuru kuru yedirmemek lazım. Sindirim şekli de önemli insan kendisi de biraz analiz ve idrakiyetiyle varabilsin.

Çoklu çekimlerde stoplamıyor. Sanırım işleme faslı var onunla karıştırıyorsunuz.

Dayı seninle tartışmıyoruz muhabbet ediyoruz ben seni tasdikliyorum zaten tartışma halinde imiş gibi yazman hoş değil. Evet işleme Faslı uzun sürüyor buda can sıkıcı olabiliyor

• GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

Ana ekran atın arkadaşlar :) şöyle gözümüz gönlümüz şenlensin :)

Şu temalı ikonları seviyorum ama neden tüm uygulamalar değişmiyor anlamıyorum. Google'ın buna el atması gerek bence ya :) zorlasın temaları açınca herkes uyumlu olsun bence bu işletim sistemi zaafiyeti :) kimse beğenmedi ama Apple da adam yaptım oldu diyor :) Radikal kararlar almalı artık Google da :D isteyen bir tıkla kullanmaz zaten

Senin ciddi sorunların var arkadaşım memnuniyetsizlik hastalığına yakalanmışsın bence bi tedavisine bak o işin.Zoruma giden bir şey yok üslubuna dikkat et çirkinleşiyorsun.Ben burda hiç bir zaman methiyeler düzmedim, ha düzülecek bir telefon o ayrı.Bir şeyle de övünmüyorum tamamen saçma sapan cümleler kuruyorsun.Bundan önce s21 FE kullanıyordum bi dolu sorun vardı ve Samsung Exynos 2100 denen lanet işlemcinin modemi bataryayı içiyordu, ama bir gece çekimi yapıyordu dillere destan herkes gece sen çeksene foto seninki bi değişik diyordu.Ama gidip s21 FE sayfasında cihaz boklamadım çünkü sorunsuz telefon yok ve boklayarak da bir şey çözülmüyor o yüzden de elimden çıkardım ve pixel e geçtim.Ha 10 çıkınca direkt ona geçeceğim ve 9 un gözümdeki değeri düşecek çünkü daha iyisi gelecek.Yok geri tuşuyla geri gitmiyormuş yok o varmış yok bu yokmuş, olanı al kardeşim kafamızı ütüleme burda.Sorunları belirtme demiyor kimse sana, haftada bir gelip cihaz boklama, sıkıldık senin sorun var sorun var larından!!!

• ozanparlak O kullanıcısına yanıt
    Konuyu üsluba getirme, burayı bi sal diyerek kibar bi üslup mu sergilediğini düşünüyorsun. Sen ve bir kaç kişi daha yapılan kötü deneyimleri söylememize sürekli bi tepki halindesiniz. Sen kötü yorumların birsey degistirmeyecegini düşünüyor olabilir ve bunları söylemiyor olabilirsin, sen gibi mi olmalıyız, belki bir kişinin istemediği kötü bir deneyimi yazacağım ve telefonu almaktan vazgeçecek. Ben bir çok telefondan DH de kötü deneyimlere şahit olarak vazgeçtim, ama ne hikmetse pixel i alırken efsane bir telefona ulasiyormuscasina bir tek hatasının yazıldığını görmedim bu foruma ve telefonu aldım, doğru mu şimdi bu, ben bu hatalar bilerek alsaydım yada almasaydım daha farklı olmaz mıydı. Eleştiri yapıyorum, bir çok konuda da yardımcı olmaya çalışıyorum burada yazılanlara, onu ne yapacağız. Memnuniyetsizlik hastalığına yakalanmışım peh..

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.