< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (66. sayfa)

-
-
Cihazı aranızda rootlayan var mı? rootlamak istiyorum ama rehbere ihtiyacım var. Telefonu aldığım Yazılımcı arkadaş A slotunda çalış B ye karışma dedi çünkü.
-
O zaman şuan garantili alan hiç yoktur diyorsun herhangi bir markadan ... Bu doğru değil herkes biliyor.
-
Vardır alan devlete yardımları için teşekkür ederiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xiaomi gibi markalarda yaygındır .... Geneli kaçak kullanmıyor.
-
Herkesin cebi kendine Smart bey ne diyelim. Benim demek istediğim şöyle elimizdeki telefon tr ye gelince 60 binden aşağı olmayacaktır ve bunu kim alır ki diye düşünmekteyim.
Ben garantiden bahsediyorum sen se garantsiz ucuz olsun da . Bir sorun çıkarsa pahalıya patlar.
-
1 telefon parasına 2 telefon alabiliyoruz biliyorsunuz değil mi ?
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161762694
23 yaşındakilere benziyorsun... Belki de daha gençsindir.
Anlamada sorunun var. Sen halen 1 telefon parasına 2 telefon diyorsun ama kur artışından ötürü 35 kat sırf kurdan artışı görmüyorsun... Bu da senin çok genç olduğunu kendince olayları sadece vergilerle alınma kısmına odaklanmandan anlaşılıyor.
Evet kimse inkar edemez pahalı vergilerle ama defalarca vurguladığım garanti meselesidir...
Sen şimdi garanti dışı alıp servis bedeli ve parça değişimi cebinden ödeyeceksin ? ... Tabi Pixel gibi veya garantisiz Samsung bulunabilir cihazlara da bakabilecek veya parçası anında temin edebilecek bir servis te şansına kalmıştır bakarsın...
Şansa servislik olmazsan kardasın ... Stresli bir karlılık ya bozulursa vs ?
Servis merdiven altı filan buldun yetkili servis değiller ki ve yetkili donanımlara aletlere sahip değiller ki özellikle Pixel lerde yani onarılır derken bozarlar geçici çözerler başka yerden patlak verir servisten yetkisizliğinden olduğunu da ruhun duymaz... Bu tür olaylar çoktur en çok kayıtsız ve pahalı cihazlardan Apple larda görüyoruz... Youtube da Apple dahil cihazların içini açıp ne hale getirildiğiyle ilgili bir sürü videolar var...
Evet senin motivasyonun 2 telefon parasına 1 vermekte ve öyle takılırsın kendini de avutursun...
Bu bir uyarıdır...
-
Arkadaşlar xda forum sayfasında sultan kernel yükleyen arkadaşlar var ve iyi performans aldıklarını belirtmişler. Kullanan ve yükleyen var mı
Dayı bozulursa cihazım bir tane daha alırım ne bu tantana. Servisle işinin olacağını düşünen gitsin alsın ayrıca TR serverinde yaşıyorsun o servis ücretleri %99 kullanıcı hatası adı altında yine senden çıkacak. Ayrıca stres yapacak adamın bu telefonla işi ne bu konuda ne işi var gitsin efendi gibi Samsung baksın kendine hey Allahım
Aynı kapıya çıkarsın. Dayı dediğine göre ergenus sun :) .
Herkes senin gibi düşünmüyor. Ben daha çok ortalama düşünenlere göre ifade ettim.
Kişi kendinden bilir işi ... Stres diyorsan belli ki sende baya stres vs var ...
-
Google pixel markası hala TR de değil ve istesende istemesen de yd olarak temin edeceğiz yani gelse de ben yd almaya devam edeceğim çünkü benim için ederi bu şu anda alma sebebim de zaten 30 bine alabileceğimin en iyisi olması
Neyse dayıcıgım engin bilgilerin için teşekkür ederim yinede size, aynı kapıya çıkan bir muhabbetin sonucunda itam ettiğiniz şeyler biraz güzelde aslında keşke 23 yaşımda olsam keşke ergen olsam hayat yaş alanların yüzüne çok gülmüyor dayıcıgım kendinize iyi bakın gününüz güzel geçsin.
Bildirim gecikmesi ile ilgili support google sitesi haykırışları
support.google.com
Delayed Notifications Pixel 9 Pro - Google Pixel Communityhttps://support.google.com/pixelphone/thread/319064491/delayed-notifications-pixel-9-pro?hl=en
Reddithttps://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/1iyuudf/please_google_fix_delayed_notifications/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yEmreozc -- 22 Temmuz 2025; 11:7:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam , bende 8 aydır kullanıyorum hiçbir bildirim sorunu yaşamadım, sizin yaşadığınız 3.parti uygulamalar mi acaba ? Whatsapp Twitter youtube var aktif kullanıyorum, hiçbir problemim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WhatsApp, Twitter ve YouTube de sorun yok ama bundle, google haberler, donanimhaber, Facebook, messenger bi çok 3. Parti uygulamalar. Yoğun kullandığınız WhatsApp Twitter Youtube uygulamalarında bildirimleriniz çok sık geliyor ise, bu bildirimler telefonu uyandırdığı için 3. Parti uygulamalarından geç bildirim gelmesine mahal vermiyor olabilir
Selamlar. Adaptif şarj özelliğini kapattıktan sonra ben de sorun düzeldi. Telegram, whatssapp, donanımhaber ve amazondan bildirim alıyorum. Diğer uygulamaları kullanmıyorum. Bunlarda da anlık düşüyor.
Dayı diyorsan ona göre de davranırım evlat . Ruhun genç diyelim :) .
Abin burada çekinme rahat ol . Alttan almasını da bilirim.
Ne dediğini anladım zaten benim de neye odaklandığımı aktarabildiğime inanıyorum.
-
Anladım hocam.,.alttaki yorumda adaptif şarj kapatınca düzeldi demiş , mantıklı geldi bana , siz bir dener misiniz , Belki de redditte bile çözülmemiş sorunu çözmüş oluruz 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X