< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (67. sayfa)

-
-
Dediğim gibi benim bildirim aldığım uygulama sayısı az. Belki ondandır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet dayı haksız değilsin ama bu telefonu da alma sebebim yd kayıt sıkıntısı olmaması idi. iPhone 15 pro max aldım TR cihazı acaba neymiş ne değilmiş dedim insanlar buna neden bu kadar para döküyor dedim giren cebime mi girdii yoksa nereye girdi afedersin bilmiyorum dahada almam o paralara ben yd devam. Mesela op 13 kayıt olsa idi ona yönelirdim pixel yerine . OnePlus da var TR de fakat servisi cacık
Çözüm çok basit, bildirim sorunu olmadığını bildiğiniz bir cihaza geçmek 😁 iPhone , Samsung,Xiaomi vs en garanti yol.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satabildigimde geçeceğim, o zehir gibi zekanı başka fikirler için yor, seni gidi fanboy
Yardımcı olduysak ne mutlaka bize 😁 hayırlı satislar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tam olarak nedir nasıl yapılır bilgin var mı?
https://xdaforums.com/t/kernel-sultan-kernel-for-pixel-9-pro-fold-xl-july-10-2025.4696683/
Hocam buradaki linkte çoğu kişi yapmış ve insanlar baya memnunlar ancak ben burada belki yapan vardır diye sormak istedim
Siz rootladınız mı cihazı hocam
Evet benim cihaz rootlu
Önerebileceğin bir rehber var mı? Ve root sonrası ai gidiyor diyolar doğru mu?
Oyun odaklılar için One Plus idealdir. Bunu şahsen hep ifade ederimde.
Pixel oyun hariç herşeyedir.
-
Evet maalesef tecrübe ettim. Güzel telefon şikayetçi olduğum durum ise en temel amacı telefon görüşmesi yaparken haporlor veya Bluetooth ahize arasına geçiş düğmesi çalışmıyor insanı sinir ediyor. Bir başka durum ise kamera çekimi yaparken 2-3 fotoğraf sonrası soğumaya alır gibi kesiyor çekimi çok garip.
Evet benim telefonda çok yavaş şarj ediyor bugün ayarlarda birşeyler kapalıyken düzelmişti ama yine başladı. 15.00 de talılan şeyi 18.30 da fullenir gösteriyor.
Havalar anormal sıcak ondandır.
-
2. Telefonum oneplus 8, cayır cayır 30w da dolduruyor %100 e kadar :)
herkese merhaba yurtdışından pixel 9 pro xl bir cihaz aldım henüz kayıt yaptırmadım, bu cihaza android 16 güncellemesi geldi fakat sadece yazılımın adi android 16 oldu yeni arayüz ve diğer tanıtılan özellikler vs gelmedi telefona. Bilmediğimden soruyrum benmi yanlış bişey yaptım yada başka yapmam gereken bi durummu var. Desteğinizi ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
Hayırlı olsun. Henüz material 3 expressive güncellemesi gelmedi, bir kaç aya gelir diyorlar. Yapmanız gereken bir şey yok, telefonunuz normal.
Pixel 10 için ne düşünüyorsunuz
sanırım aynı telefonu tekrar çıkartacaklar ben çok fark göremedim sizler daha iyi bilirsiniz bariz fark var mı
-
Tanıtımda görürüz farkları ama pek bir farkı yok gibi görünüyor. Özellikle tasarım açısından. 6.3 inç olan bir versiyonu da olmayacak gibi. Donanımsal olarak biraz ekran parlaklığı arttırılır, şarj hızı iyileştirilir, işlemcisi daha iyi olabilir vs. Ben 2031'e kadar 9 Pro ile devam etmeyi düşünüyorum veya pil sağlığı çok düşüne kadar. Çok memnunum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X