Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.612
Cevap
63
Favori
71.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cihaz ana konularında kişisel münakaşa yapmayalım lütfen. Kimse sizin karşılıklı sataşma ve hakaretlerinizi görmek zorunda değil. Israr eden hesaplar uzaklaştırma işlemli uyarılarla karşılaşmaya devam edeceklerdir.

Uyarımın dikkate alınacağına inanıyorum. Teşekkürler. İyi günler.

• Telefonla konuşurken hat çekmeme olayını biraz daha kurcaladım. Telefonla konuşurken autochess oyununu oynuyodum. Oyun sırasında önce telefon çekmiyor gibi karşı tarafın sesi kesildi sonra interneti de kesti. Oyun internetin kesildiğini söyledi ama telefonum bildirim panelinde hat ve internet hala açık gözüküyordu.

Yaşayan çözen var mı?

Ekleme yapayım. Telefon uygulamasına gelen güncellemeyi geri aldım. M3 tasarımı güncellemesini yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meconline34 -- 26 Ağustos 2025; 12:4:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu telefonu kayıtlı bir şekilde alınca güncelleme ve sıfırlama yapılabiliyor mu yoksa sakıncalı mı? Bu işlerden hiç anlamıyorum

• SoldaTr kullanıcısına yanıt
    Benim ki öyle. Sıfırlama ve güncelleme yaptım bir sorun olmadı. Beta ya geçiş yaptım sonra downgrade ettim yine sorun olmadı. Sadece root konusunda endişeliyim. Aldığım telefoncu kayıt işini yapan adamın numarasını verdi. Ona da sordum. Rootlarsın ama A slotuna işlem yap B ye dokunma yoksa gider dedi. Korktum yapamıyorum o yüzden :D geri dönüşü de yok diyor o yüzden kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meconline34 -- 26 Ağustos 2025; 16:35:13 >
  • Meconline34 M kullanıcısına yanıt
    Bu bilgi benim almam için yeterli teşekkür ederim root yapan birisi değilim zaten

• SoldaTr kullanıcısına yanıt
    Ben de güncelleme yaptım. Sorun olmadı. Root işlemini bilmiyorum.

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    Bu M3 güncellemesi telefonlara geldi mi?

• endoplazmikkul kullanıcısına yanıt
    Beta ya kayıt olursan geliyor

• GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

Benim demeye çalıştığım şu olay uygulamalar sanki küçük küçük güncelleniyor sanki Google insanları büyük beklentiye sokuyor ama sadece üst panel değişti gibi inşallah güzel şeyler gelir bekliyoruz bakalım

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.