Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.376
Cevap
62
Favori
61.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
100. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geliştirici seçenekleriinden kapatınca otomatik güncellemeeyi yapmaması lazım diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 16 sonrası hızlı şarjda problem var gibi. Bazen yavaş şarj ediyor bazen hızlı. Kafasına göre takılıyor bende

• osassuna O kullanıcısına yanıt

Hocam sorun muhtemelen android 16 dan değilde havaların sıcak olmasından kaynaklanıyor sarj etmek bir miktar sıcaklığı yükselttiği için hızı kısıyor zira havanın 40 dereceyi bulduğu bir gün cihazın çok yavaş sarj olduğunu fark ettim altına buz torbası koydum denemek için anında hızlandı

Akşamları takıyorsanız adaptif şarj gibi bir muhabbet var ultra yavaş şarj ediyor alarm kurduğunuz saatten 1 saat önce bitecek şekilde ayarlıyor kendini

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün gelen QPR1 Beta 3 güncellemesiyle birlikte pil sağlığı geri dönmüş. %100'ün altına düşmüştür diye düşünüyordum çünkü çok dengesiz şekilde farklı cihazlarla ve kablosuz şekilde şarj ediyordum. Hala %100 pil sağlığı. Adaptif şarjda da kullanmadım bu arada.

• Arkadaşlar seneye telefonumu değiştirmeyi düşündüğüm için Pixel'lar yine aklıma geldi de, bir ara Pixel'lar operatörler üzerinden Türkiye'ye resmi olarak geliyor söylentisi vardı ve baya da popüler olmuştu resmi haber sitelerinde bile paylaşılmıştı.

O durum ne oldu? Neden gelmedi? Yalan mı çıktı? O haberde baya geri kaldım ben, biri ne olduğunu anlatabilir mi...

Teşekkürler!!

• Stone1005 kullanıcısına yanıt

Bende hep %100 görünüyor. Üç aydır kullanıyorum ve asla %20 nin altına düşürmüyorum. Çoğunlukla da seksene kadar şarj ediyorum. Betadan da kararlı sürüme geçtim yayınlanınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osassuna -- 20 Temmuz 2025; 14:9:12 >
  • wholelottared W kullanıcısına yanıt

Yılan hikayesine döndü o iş. Geleceğini de zannetmiyorum. Yurtdışı daha mantıklı.

• wholelottared W kullanıcısına yanıt

Bazı bilgiler gelişmeleri ilk kaynaktan verenler kendilerine yorumlamış yanlış yorumlamışlar! Bir cihaz gelmese de Android in referans cihazlarını test etmesini Türkiye ye resmi satışı yapılacak denilmesi ve haber edilmesi ile tam bir asparagasa dönüştü.. Bizler de bu kaynaklardan yorum yaptık çünkü eskiden de Pixel serisi öncesi olan Nexus telefon ve tabletler Türkiye de resmi olarak satılmıştı aynısı olacak sandık Turkcell ve Vodaffone daki yanlış yorumlanmış gelişmelerle beraber !

Google kendi ürünlerini zaten birçok ülkede resmi olarak satmıyor Türkiye ye gelmesi şaşırtıcı olurdu!

Ama paralel ithalatla istense tutulur satılır. Bu cihazı alanlar yıllar boyu kullanacaktır. Paralel İthalatla da birçok ülkede Pixel cihazları satılıyor... Türkiye'de de neden olmasın ?

Bu konuda girişimci birileri lazım ... Herşey arz talep ve Pixel her daim talebi vardır....

• Aşağıdakinde 37 watt şarj hızını verdiği konusunda yorumlar var. Forumdan alıp kullanan var mı acaba?

https://app.hb.biz/FFssm7LF1EeH

• yEmreozc kullanıcısına yanıt

Size de sormak isterim bir üstteki şarj aletini

• crusht C kullanıcısına yanıt
    21v 2.25a var gözüküyor, doğru ise 37w değerini verecektir.

Yok maalesef yinede güncelleme bildirimleri ve güncelleme yapmaya zorluyor. Bu konuda sanırım yapabilcek birşey yok. İnatla erteliyorum bende =)

• crusht C kullanıcısına yanıt

Ben aldım Max 29watt gördüm. Şarj sikintisinin havalarla alakası yok. Telefon soğukkende yavaş şarj ediyor. Tamamen kafasına göre yani.

• GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

Şarj rezaleti

• Geçmiş mesajlarda aradım ama bulamadım kusura bakmayın daha önce yazıldıysa, pixel'e yeni geçtim 2 farklı uygulamadan aynı anda nasıl ses çıkmasını sağlayabilirim, Xiaomi de bireren fazla uygulamadan ses alabilmek icin ayar vardı bunda bir türlü ayarlayamadım var mıdır bilgisi olan.

• myphilosophy M kullanıcısına yanıt
    Evet, maalesef, bahsettiğim kötü özelliklerden biri. Bu hızlı şarj falan değil, bu telefonun hızlı şarj özelliği yok desek yeridir, nazlı bir telefon, yok 21v olacak, yok şarj %15 in altına düşünce hızlı şarj aktif olacak, yok sıcak olmayacak, google kullanıcılarını Apple den daha da salak yerine koyma yolunda ilerliyor :)

• macchess M kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle bir ayar yok. Çift kanallı ses çıkışı olduğundan da tam olarak emin değilim telefonun.

• yEmreozc kullanıcısına yanıt

Valla ben Saticam telefonu galiba.Sıkıldım bu şarj işinden. Bı de saçma salak buglar oluyor iyice midemi bulandirmaya başladı.

• myphilosophy M kullanıcısına yanıt
    Ben de satacağım. Son güncelleme ile de herşey daha saçma hale geldi, Android 15 pixeli zaten hatalar ile doluydu, android 16 ile üstüne bir de şarj hataları ve geri kaydırmasinin çalışmaması eklendi, alıcı var ise İstanbul Avrupa yakasındayım. 2 kılıfı ile birlikte pixel 9 pro xl modelini 35bin tl den vereceğim. Anker 313 Şarj aleti de dahil. 16/256 gb gri renk, 112 şarj döngüsü mevcut. Kılıflar biri Nillkin diğeri Ringke, markalı kılıflar, amazon globalden satın aldım.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.