< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yEmreozc -- 15 Temmuz 2025; 14:43:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (63. sayfa)

-
-
Oneplus 13 aldım hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, fiyat performans bir cihaz her türlü, güle güle kullanın.Nasil ilk izlenimler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok memnunum kamerasıda yeterli bence Global rom yüklü güncellemesini nasıl yapıcam onu düşünüyorum.güncelleme yüklemeyin demişler.global rom dan dolayı
Orjinale nasıl dönüyoruz hocam dönelim bizde yeter bu kadar :) bu sorun olabilir çünkü
Hiç betaya katılmadım, nasıl stabile dönüldüğünü bilmiyorum.
Anladım hocam bakayım veri vs siliniyorsa düşüneceğim bir araştırayım.
Amazon'dan Pixel 9 pro ve Watch 3 için kablosuz şarj standı aldım. Aynı zamanda bu ikisiyle birlikte kablosuz kulaklığı da şarj edebiliyor. Şöyle bir şey ve katlanıyor.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPFWTSQ4?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Şarj hızı bilgileri:
Katlanmış hali de şöyle:
-
Telefondan bilgisayara kalitesi bozulmadan fotoğraf, video ve doküman aktarabilmeyi kolaylaştıran Quick Share uygulamasını BİLGİSAYAR İÇİN şuradan indirebilirsiniz:
www.android.com
Yeni Windows için Quick Share Uygulaması | Androidhttps://www.android.com/intl/tr_tr/better-together/quick-share-app/TELEFONDAN bir fotoğrafı ya da içeriği paylaşırken çıkan seçeneklerden Quick Share'i seçerseniz bilgisayarınız çıkıyor, seçip paylaşabiliyorsunuz. Paylaşılan içerikler indirilenler klasörüne gidiyor. Yukarıda attığım posttaki fotoğrafları telefona bu şekilde aktardım. Eskiden Drive üzerinden aktarıyordum, daha evvelden de mail atardım kendime :D
Yükleme ve indirme süresi zaman alıyordu. Bu daha kolay bir yöntem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stone1005 -- 16 Temmuz 2025; 2:43:13 >
-
Isınma durumu oluyor mu bende bir tane aldım baya bı ısınma oluyor belki de havalardan dır
Arkadaşlar Vodafone kullanıyorum. Şu anda yurt dışındayım ve vowifi çalışmıyor. Yanımda uygulamasında da aktif gözükmüyor. Daha önce 15 PM kullanırken aktifti ancak 9 pro xl de çalışmıyor. Nasıl aktif hale getirebilirim?
Oneplus cihazım varken (9pro) ben yaklaşık 7 ay yurtdışında vowifi ile kullanmıştım. Bi ara birden gitti. Sonra çok hızlı mobil veri ve wifi kapalıyken uçak modundan çıkarıp hatta sinyal gelince tekrar uçak moduna almıştım düzelmişti. Bir dene istersen. Bir faturalandırma olmuyor hat üzerinden bir işlem yapmadığın için. 2 ay da öyle kullanıp Tr ye gelmiştim
Kayıt konusunda uzaktan yardımcı olurum arkadaşlar. İhtiyaci olan özel mesaj atabilir.
Hocam balideyim hat burada hiç şebeke almıyor,o yüzden sanırım dediğiniz yöntemi uygulayamam
Ara sıra gittiğin lokasyonlar da dene illa ki çalışacak bir yer bulursun bence
Beta programından ayrıldığınız an size güncelleme gönderiyorlar. Sistem güncellemesinden görürsünüz. Cihaz sıfırlanıyor bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o kılıfa göre değişiyor 3 farklı kılıfta denedim, 1 tanesinde çok ısındı. Isınma genel olarak hepsinde var, normal kabloda da şarjdayken ısınıyor havalardan dolayı. Bence kılıfsız olarak kablosuz şarja takmak gerekiyor. Memnun kaldım diyebilirim pratik bir şey.
-
-
Arkadaşlar selamlar, en başından beri var mıydı sonradan mı oldu emin değilim ama bugün telefonu elime alırken sallandığında kamera tarafıdan tıkırtı şeklinde ses geldiğini fark ettim OIS sesi gibi değil, dikkatli baktığımda sanki telefoto lens yerinden oynamış gibi duruoyor. Başına gelen var mı acaba? Ses, linktenine benzer şekilde çıkıyor
google docs
VID-20240910-WA0001.mp4https://drive.google.com/file/d/1-RmnSza_xyJm4IOOtTuRktUPDbLtz-pg/view
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrupoll -- 16 Temmuz 2025; 22:4:36 >
-
Orjinal yazılıma döndüm format atıyor kendisi cihaza haberiniz olsun :) temizlendi iyi oldu hafıza dolmuştu zaten :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X