Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: myphilosophy , myphilosophy Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.612
Cevap
63
Favori
71.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şöyle ki, bu benim ve bir çok reddit kullanıcısının düşüncesi, bildirim sorunu her cihazda var, sadece sık uyandırdığınız için fark etmiyorsunuz, ya da henüz bildirim gecikmesi yaşatacak uygulamanız yüklü değil. Ben çözüm bulamadım maalesef ki. Ekranı açtığımda alışveriş uygulamaları, donanimhaber, bundle, Facebook, instagram ve hatırlamadığım bir kaç uygulamadan bildirim o an geliyor. Pil ayarlarından, bağlantı ayarlarından, uygulama ayarlarından her şeyi denedim, çözüm yok :) sıfırlama da yaptım, o da çözüm değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yEmreozc -- 15 Temmuz 2025; 14:43:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • optimus95 kullanıcısına yanıt
    Oneplus 13 aldım hocam

• Biohazard kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, fiyat performans bir cihaz her türlü, güle güle kullanın.Nasil ilk izlenimler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimus95 kullanıcısına yanıt
    Çok memnunum kamerasıda yeterli bence Global rom yüklü güncellemesini nasıl yapıcam onu düşünüyorum.güncelleme yüklemeyin demişler.global rom dan dolayı

• yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Orjinale nasıl dönüyoruz hocam dönelim bizde yeter bu kadar :) bu sorun olabilir çünkü

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    Hiç betaya katılmadım, nasıl stabile dönüldüğünü bilmiyorum.

• yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bakayım veri vs siliniyorsa düşüneceğim bir araştırayım.

• Amazon'dan Pixel 9 pro ve Watch 3 için kablosuz şarj standı aldım. Aynı zamanda bu ikisiyle birlikte kablosuz kulaklığı da şarj edebiliyor. Şöyle bir şey ve katlanıyor.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPFWTSQ4?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

Şarj hızı bilgileri:

Katlanmış hali de şöyle:

• Telefondan bilgisayara kalitesi bozulmadan fotoğraf, video ve doküman aktarabilmeyi kolaylaştıran Quick Share uygulamasını BİLGİSAYAR İÇİN şuradan indirebilirsiniz:

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSUwww.android.com
    Yeni Windows için Quick Share Uygulaması | Android
    https://www.android.com/intl/tr_tr/better-together/quick-share-app/

TELEFONDAN bir fotoğrafı ya da içeriği paylaşırken çıkan seçeneklerden Quick Share'i seçerseniz bilgisayarınız çıkıyor, seçip paylaşabiliyorsunuz. Paylaşılan içerikler indirilenler klasörüne gidiyor. Yukarıda attığım posttaki fotoğrafları telefona bu şekilde aktardım. Eskiden Drive üzerinden aktarıyordum, daha evvelden de mail atardım kendime :D

Yükleme ve indirme süresi zaman alıyordu. Bu daha kolay bir yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stone1005 -- 16 Temmuz 2025; 2:43:13 >

• Stone1005 kullanıcısına yanıt
    Isınma durumu oluyor mu bende bir tane aldım baya bı ısınma oluyor belki de havalardan dır

• Arkadaşlar Vodafone kullanıyorum. Şu anda yurt dışındayım ve vowifi çalışmıyor. Yanımda uygulamasında da aktif gözükmüyor. Daha önce 15 PM kullanırken aktifti ancak 9 pro xl de çalışmıyor. Nasıl aktif hale getirebilirim?

• HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt
    Oneplus cihazım varken (9pro) ben yaklaşık 7 ay yurtdışında vowifi ile kullanmıştım. Bi ara birden gitti. Sonra çok hızlı mobil veri ve wifi kapalıyken uçak modundan çıkarıp hatta sinyal gelince tekrar uçak moduna almıştım düzelmişti. Bir dene istersen. Bir faturalandırma olmuyor hat üzerinden bir işlem yapmadığın için. 2 ay da öyle kullanıp Tr ye gelmiştim

• Kayıt konusunda uzaktan yardımcı olurum arkadaşlar. İhtiyaci olan özel mesaj atabilir.

• Meconline34 M kullanıcısına yanıt
    Hocam balideyim hat burada hiç şebeke almıyor,o yüzden sanırım dediğiniz yöntemi uygulayamam

• HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt
    Ara sıra gittiğin lokasyonlar da dene illa ki çalışacak bir yer bulursun bence

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

Beta programından ayrıldığınız an size güncelleme gönderiyorlar. Sistem güncellemesinden görürsünüz. Cihaz sıfırlanıyor bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CuteElephant C kullanıcısına yanıt

Hocam o kılıfa göre değişiyor 3 farklı kılıfta denedim, 1 tanesinde çok ısındı. Isınma genel olarak hepsinde var, normal kabloda da şarjdayken ısınıyor havalardan dolayı. Bence kılıfsız olarak kablosuz şarja takmak gerekiyor. Memnun kaldım diyebilirim pratik bir şey.

• Harika bi kılıf, kılıf almayı düşünen ve şeffaf dışında alternatif arayan var ise bakabilirsiniz.

AliExpress'te az önce şunu buldum:
    1.302,45TL | Google Pixel 9 Pro XL / Pixel 9 / Pixel 9 Pro Yumru Dokulu Çizilmez Koruyucu Kapak için Nillkin Manyetik Telefon Kılıfı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yEmreozc -- 17 Temmuz 2025; 10:30:39 >

• Arkadaşlar selamlar, en başından beri var mıydı sonradan mı oldu emin değilim ama bugün telefonu elime alırken sallandığında kamera tarafıdan tıkırtı şeklinde ses geldiğini fark ettim OIS sesi gibi değil, dikkatli baktığımda sanki telefoto lens yerinden oynamış gibi duruoyor. Başına gelen var mı acaba? Ses, linktenine benzer şekilde çıkıyor

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSUYubalyoutube
    Pixel 7 Pro rattle
    https://www.youtube.com/shorts/TCP7vtalSm0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrupoll -- 16 Temmuz 2025; 22:4:36 >

• Orjinal yazılıma döndüm format atıyor kendisi cihaza haberiniz olsun :) temizlendi iyi oldu hafıza dolmuştu zaten :D

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.