Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkan1216

Arka Kamera - "Exmor R" IMX111PQ

Alıntı:
    Üretici : Sony Resim ebadı : Çapraz 4.60 mm (Tip 1/4.0) Maks. Görüntü Çözünürlüğü : 3296 × 2.512 (yaklaşık 8.28M piksel) Max. Video Çözünürlüğü : 1080p @ 30fps (720p @ 60fps) Sensör : 1/3.2 "Back-Yan Aydınlatmalı Lens : LG 5 Eleman objektif Diyafram : f/2.4 Flaş : Tek LED Birim Hücre Boyutu : 1.12mμ Odak Uzunluğu : 5mm On-chip sinyali işleme : Nokta kusur telafisi, Gürültü azaltma

arkadaşlar bu kameranın daha iyi çekme gibi durumu olamazmı modla vs tam olarak kamera ve lensin özellikleri bunlarmış sony falan yazıyor .. bilgisi olan ?

Yeni android versiyonunda gorunen kamera ile ilgili eklemeler yapmışlar. Ele gecen videolarda gorunen kısımdan bahsediyorum. Bir ihtimal düzeltme olmuş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhyorumcusu

quote:

Orijinalden alıntı: Nurish60

quote:

Orijinalden alıntı: dhyorumcusu

Arkadaşlar telefon yarın geliyor inşallah. İlk açtığım zaman hemen sarja mı takayım yoksa bitmesini mi bekleyeyim?

Teşekkürler.

bence alır almaz şarzını bitir, sonra şarza tak ;)

Teşekkürler. Biraz araştırdım ilk alımda sarjı bitirip sonra kapalıyken full sarj etmeyi öneriyorlar.

:D tuttuya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Alıntı:
    Üretici : Sony Resim ebadı : Çapraz 4.60 mm (Tip 1/4.0) Maks. Görüntü Çözünürlüğü : 3296 × 2.512 (yaklaşık 8.28M piksel) Max. Video Çözünürlüğü : 1080p @ 30fps (720p @ 60fps) Sensör : 1/3.2 "Back-Yan Aydınlatmalı Lens : LG 5 Eleman objektif Diyafram : f/2.4 Flaş : Tek LED Birim Hücre Boyutu : 1.12mμ Odak Uzunluğu : 5mm On-chip sinyali işleme : Nokta kusur telafisi, Gürültü azaltma

arkadaşlar bu kameranın daha iyi çekme gibi durumu olamazmı modla vs tam olarak kamera ve lensin özellikleri bunlarmış sony falan yazıyor .. bilgisi olan ?

Yeni android versiyonunda gorunen kamera ile ilgili eklemeler yapmışlar. Ele gecen videolarda gorunen kısımdan bahsediyorum. Bir ihtimal düzeltme olmuş olabilir.

Benim merak ettiğim bu kamera donanimi daha yuksek kalite de resim çekebilmek mümkün müdür acaba .yani exmor Sony lens var sonuçta bence çok daha kaliteli resimler elde edilebilir diye düşünüyorum isin gercegi

• quote:

quote:

quote:

Alıntı:

Benim merak ettiğim bu kamera donanimi daha yuksek kalite de resim çekebilmek mümkün müdür acaba .yani exmor Sony lens var sonuçta bence çok daha kaliteli resimler elde edilebilir diye düşünüyorum isin gercegi

Bu apk ile daha iyi sonuç alınıyor deneyin bir isterseniz.

• uzun zamandır giremiyordum foruma sınavlar falan derken malum. yeni rom atacam. xenonhd yüklü ne tavsiye edersiniz.
  • Emrah1245 kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı ismimi çok saçma sapan bir şekilde acer sahibi yapmıştım çünkü buraya üye olduğumda acer 5920g kullanıyordum.
    Sonra imzamdaki HP PAVILION DV6-3114ET satın aldım onu 2-3 yıl gibi.
    Şimdi ise Lenovo IDEAPAD Y580 kullanıyorum.

Neden sorduğunu merak ettim. :)

Google'a taktığım için mi acaba?

İmzamı değiştirmem lazım artık. Ama iş güç biraz da üşengeçlik artı bunaklık, unutuyorum...
  • Bir şeyleri kesin yanlış yapıyorum herkes yapmış ben yapamadıysam root recovery ve bootloader kilidini acmak
    Sırasıyla
    Tolkıt in 2,0 versıyonunu yukledım xda dakı son versıyon kurdum programı once usb drıverlerı yukle dedım sonra 8 e bastım yanı butun işlemlerı yap root cwm ve bootoaderı yukle super su sectım cwm touch sectım bootlockerı actım sonra tlefon restart oldu ordan developerı actıf ettım usb hata ayıklamayı tikledim Ardından yenıden kapadım telefonu fastboot modda actım ama sonrası kaldı 25 sn ıcınde yenıden olucak dıyor usb debugun aktıf edılmesı beklenıyor dıyor kaldı oyle bootloader acıldı cunkı acılısda nexus sımgesı altında kılıt var ve fastboot ekranında unlock yazıyor neyi yanlıs yapıyorumda root ve cwm yuklenmiyor acaba ?

• Vodafone, Ankara - Etimesgut
    ping coşmuş biraz ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychedelicamel -- 19 Haziran 2013; 23:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

quote:

quote:

quote:

Alıntı:

https://www.dropbox.com/s/1eeltdtukklupfr/MotCamera_2.0.147.apk

Bu apk ile daha iyi sonuç alınıyor deneyin bir isterseniz.

Hey allah razi olsun cok buyuk fark var be. Foto cekmek eziyetti suan resmen rahatladim tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avea Adıyaman. Taşrada bu hız duygulandırdı beni :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commagene -- 20 Haziran 2013; 0:21:29 >
  • Herkese merhaba,genel bir sorum olacak.
    Note 2 ile birebir takas sansiniz olsa yapar miydiniz neden?
    Tesekkurler

• Arkadaslar ayarlardaki veri kullanim miktarini nasil sifirlayabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

Herkese merhaba,genel bir sorum olacak.
    Tesekkurler

çok büyük o telefon ya nexus bile bana buyuk geliyor
  • quote:

Tesekkurler

kesinlikle Note 2 gibi plastik telefonla etmezdim. Nexusa tercih edilebilecek telefonlar Optimus G, HTC One, Galaxy S4, Xperia Z dir.

• Google, en son Jelly Bean güncellemesi olacak olan Android 4.3'ü kısa süre içinde kullanıcılarına sunacak. Ardından merakla beklenen Android 5.0 sürümü tanıtılacak. "Key Lime Pie" kodlu 5.0 sürümü ise, Ekim ayında Nexus 5 ile piyasada olacak.
  • Arkadaşlar telefon durduğu yerde wifi'yi açıyor ve kullanılabilir ağlar olduğunu söylüyor ? Bunu nasıl engelleyebilirim ?

Snapdragon battery guru uygulamasıyla alakalı olabilir mi, çünkü o uygulamayı yüklemeden önce böyle bir sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 20 Haziran 2013; 0:34:53 >
  • Anladim arkadaslar tesekkurler.
    nexus 4 ile note 2 arasindayim ikisi de 1200 tl.Nexusun hafiza destegi note 2nin touchwizi beni dusunduruyor.
    1.5-2 sene kullanacagim.Neye karar versem bilemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

Bir şeyleri kesin yanlış yapıyorum herkes yapmış ben yapamadıysam root recovery ve bootloader kilidini acmak
    Sırasıyla
    Tolkıt in 2,0 versıyonunu yukledım xda dakı son versıyon kurdum programı once usb drıverlerı yukle dedım sonra 8 e bastım yanı butun işlemlerı yap root cwm ve bootoaderı yukle super su sectım cwm touch sectım bootlockerı actım sonra tlefon restart oldu ordan developerı actıf ettım usb hata ayıklamayı tikledim Ardından yenıden kapadım telefonu fastboot modda actım ama sonrası kaldı 25 sn ıcınde yenıden olucak dıyor usb debugun aktıf edılmesı beklenıyor dıyor kaldı oyle bootloader acıldı cunkı acılısda nexus sımgesı altında kılıt var ve fastboot ekranında unlock yazıyor neyi yanlıs yapıyorumda root ve cwm yuklenmiyor acaba ?

Resmen sogudum ya root ısınden yapamadım sınır oldum nır cok konudakı vıdeodakı forumdakı gıbı yapmama ragmen usb debuggıng aneble beklenıyor ben onu anable yaptıgım halde yenıden kapatıp fastboot ta actıgım halde kaldıgı yerden devam etmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Kullanıcı ismimi çok saçma sapan bir şekilde acer sahibi yapmıştım çünkü buraya üye olduğumda acer 5920g kullanıyordum.
    Sonra imzamdaki HP PAVILION DV6-3114ET satın aldım onu 2-3 yıl gibi.
    Şimdi ise Lenovo IDEAPAD Y580 kullanıyorum.

Neden sorduğunu merak ettim. :)

Google'a taktığım için mi acaba?

İmzamı değiştirmem lazım artık. Ama iş güç biraz da üşengeçlik artı bunaklık, unutuyorum...

Hocam kusura bakmayın bu aralar leptop arayışındayım burası yeri değil ama çok araştırıyorum sizde araştırarak aldım deyince bi sormak istedim cevap için çok teşekkürler

• quote:

Tesekkurler

Bende Nexus4, Eşimde Note2 var. Geçen gün değişiklik olsun diye değiştirelim dedim. O kadarda kurdum ayarladım vs. 1 Gün dayanbildim. Hemen geri aldım Nexusu :) Fakat, Note2 kötü telefon olduğundan değil, bana göredeğil sadece.

Note2 nin daha iyi bir kamerası ve daha uzun giden bir pili var. Bunun dışında Nexus 4 e bir üstünlüğü yok. Büyük ekran bazen avantaj ama özellkle araba filan kullanıyorsanız, tek elle kontrol etmek sıkıntı.

Daha önce S3 ile de değişip 1 gün sonra geri dönmüştüm. Nexus bir şekilde çekiyor insanı. Açkçası @EnderGelişenOsasunaAtağı nın belirttiği cihazlarla da değiştirilirmi emin değilim.

Xperia Z yi inceledim nexus4 e bir üstünlüğünü göremedim. Ekranı daha iyi değil, pili daha iyi değil, kamerası belki biraz iyidir ama kamerası ondan iyi olan telefonlar varken sırf kamera için xz yi tercih etmezdim.

HTC one ı da inceledim tasarımı güzel malzemesi de güzel fakat benim gibi custom rom yüklemeye alışmış birisi için HTC malesef elinden gelen zorluğu çıkartmaktadır. Nexuslara rom yüklemek inanılmaz kolaydır, Samsunglarda bence nexuslardan sonra gelir (rom yüklenebilmesi açısından).

Optimus G yi üstünkörü inceledim ama Nexus4 le aynı donanıma sahipken ve Nexus4 Nexus iken bence anlamsız

Bana olası tek seçenek S4 gibi gözüküyor fakat şuna eminimki nexus4 ü verip S4 alırsam kesinlikele nexus4 ü özleyeceğim hatta belki dönmeyi de düşünürüm. Kardeşimde S4 var birebir karşılaştırma şansım oldu. S4 ün beni çekebilen tek tarafı kamerasının Nexus4 ten çok daha iyi olması. Bunun dışında bir üstünlüğünü göremiyorum.

Sonuç olarak, birçok zaman, neden bu kadar mükemmel bir cihaza böylesine yetersiz bir kamera koymuşlar diye çok hayıflandım. Bırakalım s4 ü S3 teki kamera bile nexus4 te olsa (bence) mükemmel telefona ulaşmış olurduk. Bu saydığım telefonların hiçbirisi nexus4 kadar hızlı ve akıcı değil. Benchmarklardan bahsetmiyorum, günlük kullanımdan bahsediyorum.

Benim genel olarak fikirlerim bunlar.

• 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.