Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

Orijinalden alıntı: espesito

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xan'ela

Hocam miui ile ilgili bloga noldu?

Hocam ismini aospworld yaptim miui paylasimlarini blog uzerinden yapicam

http://forum.xda-develo...howthread.php?t=2312677 @dexter hocam bu linkteki portu denediniz mi sorunsuz olduğu yazılmış sizin ppaylaşımda bulunduğunuz portun söylediğiniz gibi arama kkaydı sorunu var ama facebook bildirimleri kısmen calismaya başlamış yorum bildirimleri geliyor ama mesaj bildirimleri gelmiyor Size verdiğim linkteki port nasıl merak ettim denediyseniz deneyimlerinizi paylaşır misiniz

Evet hocam yorum bildirimleri geliyor diger bildirimler gelmiyor suan da soylediginiz portu denemedim.Sadece miui.com daki surumu kullaniyorum

Anladım ben yakın zamanda deneyip deneyimlerimi sizinle paylaşırım ama bizim portdaki arama kaydı sorunu halledilirse bizim port da mmükemmele yakınolur bu arada hells kernelden çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @espesito

Cin sitesinde bu sorunlarin hepsini bug olarak bildiriyorlar hocam insallah duzelecektir.Genelde romu yayinlayan arkadas cuma gunu olmadan bir surum daha yayinlardi bugun yada yarin yayinlayabilir.Belki hatalardan arinmis olur bu versiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

quote:

Orijinalden alıntı: Nurish60

quote:

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

quote:

Beyler hani galaxy ace'de root.zip dosyasını atıp bir iki tuşa basıpta root atıyoruz'ya,aynı zip dosyası veya sistem n4 için geçerlimi ?

Evet geçerli aynı işlem

Hmm linki varsa atabilirmisin veya donanım haber'de varsa link'ini atarsan sevinirim :)

Dosyaya buradan erişebilirsiniz:
    root.zip
    http://yadi.sk/d/d7_16ubD5yQpP

Hmm peki hangi tuşlara ne zaman bascaz ?

Bu ara'da telefonu daha almadım inşallah aldığım zaman rootlucam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: espesito

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Arkadaşlar xda de miui russian konusunda multi dil paketi mevcut ve türkçe neredeyse sorunsuz diyebilirim.

Ben su an dexter turkcelestirdigi rolü kullanıyordum miui Russian plus da bildirim ssorunu vardı yeni guncellemede bu sorun devam ediyor mu veya ne gibi eksiklikler gozlemlediniz mesela şu an ki port da arama kaydında kişilerin sadece numaraları gözüküyor isimleri gözükmüyor senin kullandığın port da bu sorun var mı

Arama kaydi sorunsuz, isimlerde gözüküyor. Bildirimlere hic dikkat etmedim, bugün gizlemledikten sonra sonuclari yazarim.

Romu şahsen ben beğendim. Oyun yüklü olmadigi için sarjina tam birşey diyemem ama sarj su bi gerçek ki stock romdan daha kötü bir performans sergiliyor. Kernel ı degistiemedim belki uygun olani yukleyince stabil hala gelebilir.

Bu arada stock romda ki o karartili arayuzden sonra bu romda ki arayuz çok iyi geldi.

• Arkadaşlar telefon yarın geliyor inşallah. İlk açtığım zaman hemen sarja mı takayım yoksa bitmesini mi bekleyeyim?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhyorumcusu -- 19 Haziran 2013; 14:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhyorumcusu

Arkadaşlar telefon yarın geliyor inşallah. İlk açtığım zaman hemen sarja mı takayım yoksa bitmesini mi bekleyeyim?

Teşekkürler.

bence alır almaz şarzını bitir, sonra şarza tak ;)
  • quote:

@espesito

Cin sitesinde bu sorunlarin hepsini bug olarak bildiriyorlar hocam insallah duzelecektir.Genelde romu yayinlayan arkadas cuma gunu olmadan bir surum daha yayinlardi bugun yada yarin yayinlayabilir.Belki hatalardan arinmis olur bu versiyon

Insallah duzeltirler keza romu çok sevdim kullanmak istiyorum :-)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dhyorumcusu

Arkadaşlar telefon yarın geliyor inşallah. İlk açtığım zaman hemen sarja mı takayım yoksa bitmesini mi bekleyeyim?

Teşekkürler.

bence alır almaz şarzını bitir, sonra şarza tak ;)

Teşekkürler. Biraz araştırdım ilk alımda sarjı bitirip sonra kapalıyken full sarj etmeyi öneriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhyorumcusu -- 19 Haziran 2013; 15:00:46 >
  • Su gelistiricileri anlamiyorum.
    Miui konusunda bir suru Fix yapilmis, flashlayip dur.
    Roma entegre etmek bu kadar zor mu ?

Miui'yu kullanmak istiyorum ama pek sevmedim. Eksikleri var. Ve ben sogru duzgun bir linke rastlamadim :)

• Birisi vodafone internetine hizlimi dedi avea yi kullanmadan karar vermeyin bence ;) unutmadan tekrar soyleyim arkadaslar batarya performansi icin kesinlikle snapdragon battery guru yu yukleyin sonuca inanamayacaksiniz..
    Ankara Gölbaşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgolo -- 19 Haziran 2013; 16:27:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Birisi vodafone internetine hizlimi dedi avea yi kullanmadan karar vermeyin bence ;) unutmadan tekrar soyleyim arkadaslar batarya performansi icin kesinlikle snapdragon battery guru yu yukleyin sonuca inanamayacaksiniz..
    Ankara Gölbaşı

Bende vodafone kullandim interneti hizli gercekten ama avea ya yeni gectim aveaninki daha hizli gibi tabi cektigi yerlerde
    Battery guru programini kullandim bende wifi durduruldu uyarisini veriyodu o yuzden kaldirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: stokiometri

quote:

Birisi vodafone internetine hizlimi dedi avea yi kullanmadan karar vermeyin bence ;) unutmadan tekrar soyleyim arkadaslar batarya performansi icin kesinlikle snapdragon battery guru yu yukleyin sonuca inanamayacaksiniz..
    Ankara Gölbaşı

Bende vodafone kullandim interneti hizli gercekten ama avea ya yeni gectim aveaninki daha hizli gibi tabi cektigi yerlerde
    Battery guru programini kullandim bende wifi durduruldu uyarisini veriyodu o yuzden kaldirdim.

O olayi bende anlamadim wifi uygulamasini kapatti yazisi ciktigi zaman sadece wifiden yapilan tasarrufu kapatiyor ama genel anlamda cok cok iyi uygulama ben normalde dolu dolu 12 saati goruyrdm simdi inanin 17 18 saati goruyrm

• quote:

Ankara Gölbaşı

kardes battery guruyu yukledım fakat ogrenme modu gectıkten sonra wi-fi yi sureklı acık bırakıyor buda sarjı tuketıyo ne yapmak lazım ogrenme modunda nasıl kullanmak lazım bı tavsıyen varmı

• @adindar16

Hocam bendede tam tersi acinda wifiden yapilan tasarrufu kapatiyr :) wifi ayarlarindan aramayi ve baglanmayi kapatin varsin acik kalsin cok sorun olacagini sanmiyrm ki o program onlemini aliyr

• Arkadaşlar telefonda şarj %14tü şarja taktım tamamen dolu gösterdi çıkardım bekliyorum şmdi takmadım neden olabilr yardım!!
  • quote:

Ankara Gölbaşı

Bostancı'da 12 mbit veriyor Vodafone.

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci999

Arkadaşlar telefonda şarj %14tü şarja taktım tamamen dolu gösterdi çıkardım bekliyorum şmdi takmadım neden olabilr yardım!!

kapatıp aç düzelir bana da oldu
  • benim de telefon bugün geldi. şarja takmak için pilin tamamen bitmesine gerek yok. en azından kullanım kılavuzunda böyle yazıyor.
  • @akgolo

Avea, vodafone kullanmadım ama bu turkcell ile okulumda aldığım sonuç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 19 Haziran 2013; 20:53:46 >
  • Arka Kamera - "Exmor R" IMX111PQ

Alıntı:
    Üretici : Sony Resim ebadı : Çapraz 4.60 mm (Tip 1/4.0) Maks. Görüntü Çözünürlüğü : 3296 × 2.512 (yaklaşık 8.28M piksel) Max. Video Çözünürlüğü : 1080p @ 30fps (720p @ 60fps) Sensör : 1/3.2 "Back-Yan Aydınlatmalı Lens : LG 5 Eleman objektif Diyafram : f/2.4 Flaş : Tek LED Birim Hücre Boyutu : 1.12mμ Odak Uzunluğu : 5mm On-chip sinyali işleme : Nokta kusur telafisi, Gürültü azaltma

arkadaşlar bu kameranın daha iyi çekme gibi durumu olamazmı modla vs tam olarak kamera ve lensin özellikleri bunlarmış sony falan yazıyor .. bilgisi olan ?
  • 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.