Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim, yaptım. Bunun gibi başka ipuçları var mıdır? Paylaşabilirseniz sevinirim.
  • Arkadaslar bazen sebeke sorunu yasiyorum acaba bunun nedeni orjinal micro sim olmamasindan kaynaklaniyor olabilirmi ve avea micro sim fiyatini bilen varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Ayarlara gir, ordan Telefon hakkında ya basıp Derleme numasına arka arkaya basmaya başla yarım saniye aralıkla geri sayım çıkıcak ekranda o kadar basacaksın. Sonfrasında gelistirici secenekleri açılacak.

Ne ise yariyor bu? Yaptim yeni bi eklenti geldi biraz aydinlatirmisiniz

• İnce cihaz ayarları diyelim. Cihazi unlcok yada root etmeniz gerektiginde bu menuden bikac secenek isaretlemeniz gerekiyor. Usb Hata ayıklaması modu gibi. Çok haşır neşir olunacak bir yer değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Arkadaslar bazen sebeke sorunu yasiyorum acaba bunun nedeni orjinal micro sim olmamasindan kaynaklaniyor olabilirmi ve avea micro sim fiyatini bilen varmi?

vodafone da 12 liraydı, vodafone şubesinde eskisini kestirdim, şu ana kadar sorun yok, avea da ücretlidir kesin

• akgolo kullanıcısına yanıt
    Simi nasıl kestigine bağlı. Fazla traş ettiysen sıkıntı çıkarabilir zaman zaman. Bayii leri serbest birakmis mikro sim konusda avea oyle bir muhabbet vardi. Ama genel olarak 12 TL gibi bir rakamdan bahsediliyor.
  • @GulfStream
    @cryptdlg

sağolsun avea daki adam yamuk kesti bariz belli oluyor yamukluğu sanırım bunun etkisi var
  • quote:

@GulfStream
    @cryptdlg

sağolsun avea daki adam yamuk kesti bariz belli oluyor yamukluğu sanırım bunun etkisi var

vodafone daki elemana sormuştum aletle mi kesiyor diye, evet dedi, gitti içerde simi kesip getirdi.

• Arkadaşlar telefonda pil batarya seviyesini pil ikonunun yanında gösterme özelliği cihazda yok mu? Bunu yapan uygulamalar var ama yüklemeden sadece ayarlara gidilerek yapılıyordu Samsung'larda. Root ve başka kernel yükleyerek mi bu tip özelleştirmeleri yapabiliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhyorumcusu -- 20 Haziran 2013; 16:19:55 >
  • quote:

@adindar16

Hocam bendede tam tersi acinda wifiden yapilan tasarrufu kapatiyr :) wifi ayarlarindan aramayi ve baglanmayi kapatin varsin acik kalsin cok sorun olacagini sanmiyrm ki o program onlemini aliyr

Dayanamadim bidaha yukledim hocam ogrenme modunda suan bakalim belki bu sefer tuttururuz ayari :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dhyorumcusu

Arkadaşlar telefonda pil batarya seviyesini pil ikonunun yanında gösterme özelliği cihazda yok mu? Bunu yapan uygulamalar var ama yüklemeden sadece ayarlara gidilerek yapılıyordu Samsung'larda. Root ve başka kernel yükleyerek mi bu tip özelleştirmeleri yapabiliyoruz?

Stok romda yok.
    Custom rom'da var bu ozellik.

• dx.com'dan telefon için kılıf alan arkadaşlar yorum ve yönlendirme yapabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenze

quote:

Orijinalden alıntı: dhyorumcusu

Arkadaşlar telefonda pil batarya seviyesini pil ikonunun yanında gösterme özelliği cihazda yok mu? Bunu yapan uygulamalar var ama yüklemeden sadece ayarlara gidilerek yapılıyordu Samsung'larda. Root ve başka kernel yükleyerek mi bu tip özelleştirmeleri yapabiliyoruz?

Stok romda yok.
    Custom rom'da var bu ozellik.

Teşekkürler.
  • Bugün bende nexusumu almis bulunmaktayim ,beklentilerimin üzerinde

• Arkadaşlar nexus 4'ü uzun zamandır araştırıyorum. Almaya karar verdikten sonra evdekilere gösterdim. Babam "LG telefon mu olur? Televizyon mu alıyoruz?" gibisinden şeyler söyledi. Bugün teknosa'ya gittim telefonu internetten alacağım için bi' dokunmak istedim almadan önce, gayet memnun kaldım. Oradaki eleman "1000 küsür lira az para değil, LG'den telefon alınmaz, koy üstüne 300-400 Iphone al. Paranı çöpe atma" gibisinden şeyler söyledi canımı sıktı.

Telefonun tüm özelliklerine hakimim, ne kadar iyi bir telefon olduğunu gayet iyi biliyorum ama yine de insanların böyle konuşması net şekilde canımı sıktı. Bana yardımcı olabilecek biri var mı? Siz telefonu aldıktan sonra çevrenizdeki insanların tepkilerini vs. merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ResultanteImportante

Arkadaşlar nexus 4'ü uzun zamandır araştırıyorum. Almaya karar verdikten sonra evdekilere gösterdim. Babam "LG telefon mu olur? Televizyon mu alıyoruz?" gibisinden şeyler söyledi. Bugün teknosa'ya gittim telefonu internetten alacağım için bi' dokunmak istedim almadan önce, gayet memnun kaldım. Oradaki eleman "1000 küsür lira az para değil, LG'den telefon alınmaz, koy üstüne 300-400 Iphone al. Paranı çöpe atma" gibisinden şeyler söyledi canımı sıktı.

Telefonun tüm özelliklerine hakimim, ne kadar iyi bir telefon olduğunu gayet iyi biliyorum ama yine de insanların böyle konuşması net şekilde canımı sıktı. Bana yardımcı olabilecek biri var mı? Siz telefonu aldıktan sonra çevrenizdeki insanların tepkilerini vs. merak ediyorum.

Telefonlardan anlamayan adamı niye satış görevlisi yaparlar

Hocam telefon gayet iyi kimseyi takma.

• ResultanteImportante kullanıcısına yanıt
    Aldığımda yanımda olan arkadaşım akıyor mübarek demişti :) Sanırım şubat sonu civarında almıştım cihazı. Şuanda 5.81 gb boş alanım var. Oyun, uygulama, videolar, şarkılar yüklü. Hala ilk günkü akıcılığında.
    Eğer arayüzden sıkılırsanız benim gibi root yapmadan launcherlarla da değişiklik yapabilirsiniz. Action launcher pro üzerine Minimal UI paketini yükledim çok güzel oldu.
    Bu arada cihaz gelmeden söyleyeyim micro sim çıkarttırın. Hattım üzerime olmadığı için çıkarttıramamıştım tam iki hafta sonra şebeke gitti. Mecburen micro sim aldım. Sizde yoksa en başından alın rahat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResultanteImportante

Arkadaşlar nexus 4'ü uzun zamandır araştırıyorum. Almaya karar verdikten sonra evdekilere gösterdim. Babam "LG telefon mu olur? Televizyon mu alıyoruz?" gibisinden şeyler söyledi. Bugün teknosa'ya gittim telefonu internetten alacağım için bi' dokunmak istedim almadan önce, gayet memnun kaldım. Oradaki eleman "1000 küsür lira az para değil, LG'den telefon alınmaz, koy üstüne 300-400 Iphone al. Paranı çöpe atma" gibisinden şeyler söyledi canımı sıktı.

IPhone 4S'imi satıp Nexus 4 aldım. Sıra arkadaşımda S3 vardı,almadan geçmediği dalga kalmamıştı namussuzun. Gittim cihazı aldım,eline tutuşturdum. 10 dakika kurcaladı ve ''Kanka benim S3'ü satıp şu telefondan alsak olur dimi?'' oldu El alemin ne dediği seni ilgilendirmesin,kullanacak olan sensin,başkaları değil

• ResultanteImportante kullanıcısına yanıt
    daha Türkiyede satışa çıkmadan telefonu alma şansı yakalayan kişilerdenim. Telefon ülkede yokken dışarıda elimde gören herkes dikkatle bakıyor ve bazıları gelip modeli-markası hakkında sorular soruyordu bense uyanıklık yapıp marka sorusuna Google diyordum size de tavsiyem telefonun markasını soranlara LG değil Google deyin çok daha olumlu tepkiler alıyorsunuz
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.