Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: androkolik

quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

@SpyWar

Değerler gayet güzel hocam. Bende AOKP ye geçeyim diyorum ama rootboxdan vazgeçemiyorum

Nereye geçiyorsun hocam

http://goo.im/devs/RootBox/RootBox_mako_jb/RootBox-JB-mako-V3.8.zip

buna

Bizde denesek mi acaba. Hazir deneme gunlerindeyim telin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

@onbeskarakterli Aslinda bana göre fuzuli bir icat, cihazın kullanim özgürlüğünü kisitliyor çoğumuz cihaz şarj da iken kurcaladigimiz oluyor bu aparatta iken ara verip tekrar takmak batarya ömrünü kisaltacaktik, bence WiDi teknolojisi üzerine yoğunlaşıp kablosuz görüntü aktarim özelliğini sağlayan aparatlar piyasaya sürseler daha fazla talep olur diye düşünüyorum

Aslında haklısınız. Sizin ya da benim gibi insanlar için fuzuli görünüyor. Ancak bu cihazları alıp hevesle kullanan kişiler var. Çoğunun işi de masa başı ve telefonlarını yoğun olarak kullanıyorlar. Böyle bir cihazın iş yerinde masada hazırda beklemesi ve telefona kabloyu sürekli tak-çıkar yapmamak da hoş bir şey. Sonuç olarak ihtiyaçlar talep oluşturuyor ve bu cihazlar da satıyor. Böyle bir özelliğin ve seçeneğin kullanmasak da sunuluyor olması eksikliğini hissetmekten iyidir diye düşünüyorum. Yarın öbür gün mantıklı gelen bir kullanım alanı düşünürseniz elinizin altında mevcut olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

quote:

quote:

@SpyWar

Değerler gayet güzel hocam. Bende AOKP ye geçeyim diyorum ama rootboxdan vazgeçemiyorum

Nereye geçiyorsun hocam

buna

Bizde denesek mi acaba. Hazir deneme gunlerindeyim telin

kesinlikle deneyin derim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

Rootbox yeni stabil sürüme 3.8 i yayımladı.İlk farkettiğim şey dokunmatik hassasiyetinin artmış olması.

Ayrıca şunu da belirteyim r83'de batıran Franco r90'da bence muhteşem iş çıkarmış.

3G+Wifi açık,yaklaşık yarım saat download,ekran açık kalma süresi 2 saat,%10 sesli aramalar vs.

Şu anda 1 gün 4 saat ve kalan şarjım da %25.

Hocam rootbox aokp tabanli oldugu icin ondaki degisiklikler rootboxta da gecerli oluyor avantaji ise 4 tane romu tek bir catida toplamasi

Eyvallah,bajee şu üst bardaki ikonları paranoidinkiyle değiştireceğini yazmıştı ama bir değişiklik göremedim.

@androkolik

Touch control kullanıyorum,benim için en vazgeçilmez yazılım.Rootbox kernel'de hata verdi,o yüzden franco r90 tavsiye ederim.

IPG Full Body kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiyelerim ;

1.İlk önce alt ve üstteki parçaları yapıştırın.
    2.Parçaları iyice ıslatmaktan korkmayın,gerekirse yeniden yapıştırabilirsiniz.
    3.Arka panel gerçekten kaymaz oldu,ama şıklığından birşey kaybetmedi.
    4.Ön korumayı tavsiye etmiyorum,el üstünde kaymıyor.

• Box tan indirdiğim fotoğraf ve müzik dosyalarını galeri uygulaması ve mp3 çaları görmüyor.Ancak Xplore ile bulabiliyorum.Sizce sorun neden kaynaklanıyor?Teşekkürler...
  • @e d d a i

benim de vazgecilmezim. bende simdi yukledim hocam. bende sikinti yok. ucretli surum kullaniyorum onunla mi alakali bilmiyorum. bu arada ilk izlenimim cok akici...yarin ayrintili bakacagim. iyi geceler.

• AOKP build 4 şarj konusunda fevkalade :) 13 saattir pilde, ve %52 şu anda. Tüm senk. açık, 3g full açık. 20 Dakika tel görüşmesi. Blutooth kulaklığına yaklaşık 2 saat bağlantı. 40 Dakika internette gezinme. Ve %52! Ve Advanced Mobile Care 13 saattir açık.

Acaba rootbox nightly nasıldır. Bazı arkadaşlar mükemmel sonuç almış. Çok imrendim. Ama AOKP Build 4 kadar stabil midir bilemiyorum. Açıkçası endişelerim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 27 Şubat 2013; 0:54:25 >
  • @e d d a i

O konu hakkinda bilgim yok ama gecenlerde cok guzel bi yenilik gormustum bildirim alanina uygulama kisayolu eklenebiliyordu yeni surumde koyacagini yazmisti hatta github ta kodlarini bile ekledi sonradan kaldirdi.Acaba kod u yazan kisiden izin mi alamadi da kaldirdi anlamadim belki ilerde koyabilir

@androkolik

Saygilar bizden hocam

@ozzo27

Su anda bir iki bug mevcut ama kullanimi etkilemiyor Aokp kadar stabil olmayabilir cunku rootbox ta Aokp-Paranoid Cyanogen ve CodeFireX romlarin ozellikleri mevcut bir nevi karisim o nedenle bazi hatalarin olma olasiligi yuksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexxter -- 27 Şubat 2013; 1:08:45 >
  • @Dexxter Teşekkürler hocam, hiç denemedim ama sayenizde deneyeceğim :) Uykum da yok :)

Enhanced Kernel mi yoksa herhangi bir kernel flashlamalımıyım hocam?

Edit: Pardon Rootbox kernel kullanıyormuşsunuz hocam. Peki bugün güncelledim demişsiniz ama ben gooimden baktığımda en güncel mako rom 16 şubatta yayınlanmış ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 27 Şubat 2013; 1:20:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

@Dexxter Teşekkürler hocam, hiç denemedim ama sayenizde deneyeceğim :) Uykum da yok :)

Edit: Pardon Rootbox kernel kullanıyormuşsunuz hocam. Peki bugün güncelledim demişsiniz ama ben gooimden baktığımda en güncel mako rom 16 şubatta yayınlanmış ?

En güncel sürüm şuan da V3.8 bugün yayınlandı

Rom içinde gelen kerneli kullanıyorum hocam

İngilizce olan menüleri türkçe olarak kullanmak istersen romu kurduktan sonra linkinden ek paketi indirip Recoveryden direk olarak install yap

• quote:

quote:

@Dexxter Teşekkürler hocam, hiç denemedim ama sayenizde deneyeceğim :) Uykum da yok :)

http://goo.im/devs/RootBox/Nightlies

En güncel sürüm şuan da V3.8 bugün yayınlandı

Rom içinde gelen kerneli kullanıyorum hocam

İngilizce olan menüleri türkçe olarak kullanmak istersen romu kurduktan sonrahttp://www.mediafire.com/download.php?n02lm6q4ihhgeim linkinden ek paketi indirip Recoveryden direk olarak install yap

Harkuladesiniz hocam hemen indiriyorum hatta indi sayılır bile. 20 dk içinde kurulumum bitmiş olur. Siz ve diğer bu konuda uzman arkadaşların sayesinde her gün ROM kurar oldum :) İyi ki varsınız diyorum ve indi, Recovery Yapıyorum :)

• quote:

Harkuladesiniz hocam hemen indiriyorum hatta indi sayılır bile. 20 dk içinde kurulumum bitmiş olur. Siz ve diğer bu konuda uzman arkadaşların sayesinde her gün ROM kurar oldum :) İyi ki varsınız diyorum ve indi, Recovery Yapıyorum :)

Hocam maşallahınız var valla çok iştahlısınız bu konuda :) size nacizhane bir tavsiye vermek isterim.Siz AOKP u yeni kurmuştunuz sanırım aslında biraz AOKP ta kalsaydınız önce onu deneseydiniz eksikleri var mı yok mu kullanarak bir öğrenseydiniz.Ondan sonra farklı rom deneyerek aralarındaki stabiliteyi hemde kullanım kolaylığı yada zorluğunu farkedebilirsiniz.
  • valla konuyu sürekli takip ediyorum ama yazdıklarınızdan bişey anlamıyorum şu anda :d rootmuş kernelmiş cartmış curtmuş falan. 1 ay kdar böyle kullanırım sonra bnde artık bşeyler yaparım :D

• quote:

quote:

Hocam maşallahınız var valla çok iştahlısınız bu konuda :) size nacizhane bir tavsiye vermek isterim.Siz AOKP u yeni kurmuştunuz sanırım aslında biraz AOKP ta kalsaydınız önce onu deneseydiniz eksikleri var mı yok mu kullanarak bir öğrenseydiniz.Ondan sonra farklı rom deneyerek aralarındaki stabiliteyi hemde kullanım kolaylığı yada zorluğunu farkedebilirsiniz.

Haklısınız ama dayanamadım :) Bu arada paranoidi uzun süre kullandım, kişiselleşt,rme konusunda aokpden çok daha başarılı. Ancan bir süre sonra son kullanılanlar tuşu çok hata vermeye başladı. İki kere kurdum ikisinde de aynı hatayı 3 gün sonra vermeye başladı. PACman yükledim telefonum acaip kasıldı, donmalar meydana geldi. Ama AOKP şarj konusunda en iyisi idi (1 günde bunu anladım) Kişiselleştirme açısından bence sınıfta kaldı. Ama stabil gibiydi tabi 1 günde ancak emin olmadan fikirlerimi söyleyebiliyorum. Ama bu RootBox'ta biraz kulanıp görüşlerimi forumda mutlaka açıklayacağım. Bu arada tekrar teşekkür ederim

• önerebileceğiniz kılıf var mı bu cihaz için?
  • quote:

quote:

quote:

Haklısınız ama dayanamadım :) Bu arada paranoidi uzun süre kullandım, kişiselleşt,rme konusunda aokpden çok daha başarılı. Ancan bir süre sonra son kullanılanlar tuşu çok hata vermeye başladı. İki kere kurdum ikisinde de aynı hatayı 3 gün sonra vermeye başladı. PACman yükledim telefonum acaip kasıldı, donmalar meydana geldi. Ama AOKP şarj konusunda en iyisi idi (1 günde bunu anladım) Kişiselleştirme açısından bence sınıfta kaldı. Ama stabil gibiydi tabi 1 günde ancak emin olmadan fikirlerimi söyleyebiliyorum. Ama bu RootBox'ta biraz kulanıp görüşlerimi forumda mutlaka açıklayacağım. Bu arada tekrar teşekkür ederim

Estağfurullah hocam güle güle kullanın inşallah

• ben telefonun hareketli duvar kağıdını kullanıyorumda mor olan. bunlar hareketsizlere göre şarz harcama durumu aşırı farkedermi ekranın pil kullanımı bi %50 oluyo bi 43 neye göre değişiyo bu

• Merhaba bende bugün telefonu alacağım hayırlısıyla tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum var:
    1-telefonun toolkit ile rootlamak istiyorum toolkiti nerden bulabilirim
    2-rootlama aşamasındaki işlemler önce kilidini kaldırmak arksından rootlamak oluyor fakat hemen altında bulunan custom recvery kutucuğunu işaretleyecek miyiz?
    3-telefona şu an custom tom yüklemeyi düşünmüyorum ama eğer daha iyi bir pil ve stabilitede de sorun olmaz derseniz kernel yüklemek istiyorum hangi kerneli yüklememi önerirsiniz ve nasıl yükleyebilirim bu kerneli ayrıca bu kerneli yüklemem android güncellemelerimi almamı engeller mi?
    4-ilk defa android kullanacağım rootlama işleminde başka dikkat etmem gereken ya da gözden kaçırdığım bir nokta var mı?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: muratboll

quote:

Önceki mesajımda şarj durumumu paylaşmıştım. franco r90 ile ekran açık kalma süresi 1 saat 15 dakika idi. bugün aynı sistem ve aynı kullanım ile motley b39 ile denedim ve ekran açık kalma süresi 2 saat 15 dakika ya çıktı. Tabi ben telefonu full kullanan birisiyim ve 3g full açık. Herkes de bu şekilde mi merak ediyorum :) Nomalde şarj benim için sorun değil ama daha fazla gidiyor mu onu merak ediyorum. saygılar.

Stock ROM dayim bende ekran acik kalma 1-1.5 saat konuşma 1-1.5 saat 3g,Wi-Fi sürekli acik şarj 10-13 saat arasi değişmektedir. Diğer kullanicilar ekranı 4-5 saat nasıl kullaniyorlar anlamiyorum.

Hocam sizlerin kullandığı app'lerden birinde bir sıkıntı var sanırım. Bir app sömürüyor olmalı pilinizi. Hani full parlaklık açıkta bile 3G'de 2.5 saat kullanımdan az gitmemeli pil. Ben de bluetooth ve 2G/Wifi devamlı açık, tonlarca push bildirimli app'ler açıkken 20-24 saat standby ve min. 4 saat ekran kullanımı alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

quote:

Orijinalden alıntı: muratboll

quote:

Önceki mesajımda şarj durumumu paylaşmıştım. franco r90 ile ekran açık kalma süresi 1 saat 15 dakika idi. bugün aynı sistem ve aynı kullanım ile motley b39 ile denedim ve ekran açık kalma süresi 2 saat 15 dakika ya çıktı. Tabi ben telefonu full kullanan birisiyim ve 3g full açık. Herkes de bu şekilde mi merak ediyorum :) Nomalde şarj benim için sorun değil ama daha fazla gidiyor mu onu merak ediyorum. saygılar.

Stock ROM dayim bende ekran acik kalma 1-1.5 saat konuşma 1-1.5 saat 3g,Wi-Fi sürekli acik şarj 10-13 saat arasi değişmektedir. Diğer kullanicilar ekranı 4-5 saat nasıl kullaniyorlar anlamiyorum.

Hocam sizlerin kullandığı app'lerden birinde bir sıkıntı var sanırım. Bir app sömürüyor olmalı pilinizi. Hani full parlaklık açıkta bile 3G'de 2.5 saat kullanımdan az gitmemeli pil. Ben de bluetooth ve 2G/Wifi devamlı açık, tonlarca push bildirimli app'ler açıkken 20-24 saat standby ve min. 4 saat ekran kullanımı alıyorum.

Hocam stock mu kullanıyorsunuz. Benim de ilk aldığımda telefonun 2. günü çok rahat çıkarıyordu. Ama şimdi her gün şarja takıyorum neredeyse. İlginç bir şekilde gece yatarken, uçak moduna almama rağmen sabit bir düşüş gözlemliyorum. Acaba sebebi nedir sizce?

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.