Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kiwi21

quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

quote:

@PlayMakers

Rica ederim hocam ben de yaklaşık 1-2 hafta önce forumdan bir başka arkadaş sayesinde görmüştüm Siyah rengi diğer renk ve desenlerden daha çok hoşuma gitti, siz hangisini aldınız ?

ben 8 şubatta sipariş verdim. 11 şubatta kargoya verildi diye haber geldi. ben de hala bekliyorum, bakalım ne zaman gelecek :)

"black titanium" da 2-3 gün içinde gelecekmiş. onu da kişiselleştirmelerle birlikte sipariş vermeyi düşünüyorum. hele şu black carbon olan siparişim bi gelsin de...

bana 8 şubatta siparişimin kargolandığına dair bir eposta geldi hâla beklemedeyim

türkiye sınırları içinde ürün ptt kargo ile mi dağıtıma çıkacak acaba?

gidip ptt'ye isim soyisim versek çıkar mı acaba sistemlerinden?

Evet PTT kargo ve ya posta ile dağıtılacak. Sanırım isim sorgulama olayı mümkün

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurunal1

Büyük umutlarla aranıza katılmak için gün sayıyordum ve almadan önce bir iki gün kurcalayım dedim ama sonuç büyük bir hüsran oldu gnex'den sonra. Arkadaşımın cihazını aldım dün ve ilk rahatsız eden şey ele oturmayan köşeli tasarım oldu ve arka cam tarafı biraz yeni nesil telefonlarda gördüğümüz bir biçimde olmuş ama kaş yapayım derken göz çıkartmışlar. Hele hele nex serisi telefonlar 3. parti uygulamalara inanılmaz ihtiyaç duyuyordu ama bu hala değişmemiş. Ek olarak işlemcisi çıkış zamanına göre çok iyi de olsa yeni nesil exynos5'lerin tegra4'ün veya snapdragon600 (isim yanlış olabilir, her neyse işte şu htc one'da kullanılandan ) yanına yaklaşamaz ne yazık ki. Donanımı hızlı eskidi. Bir de ekran hoşuma gitti ama telefon sanki pil canavarı olmuş sanki. Ek olarak gnex'de beni deli eden ses sorunu vasat bir biçimde çözülmüş sadece. Babamın galaxy s3 minisi bile 5 kat iyi ses veriyor. Neyse amacım sadece deneyimlediklerimi yazmaktı, yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

exynos 5, tegra 4, snapdragon 600 işlemciler 1080p çözünürlüklü telefonlar için hazırlanmış işlemciler, özellikle snapdragon 600 işlemcisi nexus 4 ün donanımının 0,2 ghz overclock yapılmış bir versiyonundan başka birşey deil. kullanım değerleri açısından nexus 4 720p çözünürlükte ki performansıyla 1080p çözünürlükte snapdragon 600 donanımlı bir telefondan daha iyi değerler verecektir. exnos 5 octanın 720p değer test performansı ile adreno 320 arasında çok bir fark yok. yapılması gereken performans karşılaştırması da octanın 1080p değeri ile adreno 320 nin 720p değeri olmalıdır. çünkü s4 1080p ile nexus 4 720p ile çalışacak. böyle bir durumda adreno 320 daha iyi sonuçlar verebilir.

hocam öncelikle snapdragon 600 ve pronun nasıl çok az farkı var yapma allah aşkına. ikisi arasındaki fark 0,2ghz den çok daha fazla ve eminim exynos 5 octa snapdragon s4pronun iki katına yakın bir performans sergileyecektir çünkü octa hem saf a15 hem de frekansı fazla

snapdragon 600 htc one da kullanılan işlemci işte, 1,7 ghz hızında çalışan bir işlemciye sahip. nexus 4 telefonda da 1,5 ghz hızında ki s4 pro işlemci var. mimari olarak birebir aynı sadece snapdragon 600 0,2 ghz işlemci frekansı artırılmış bir işlemci. elbette 0,2 ghz nin performansa bir katkısı olacaktır ama 1080p de çalışan overclock edilmiş işlemci ile 720p de çalışan bir gpu yu karşılaştırdığınızda 720p den çalışan referans değerli gpu daha iyi performans gösterecektir.
    www.gsmarena.com
    HTC One - Full phone specifications
    http://www.gsmarena.com/htc_one-5313.php
    (işlemci hız frekans değerine buradan bakabilirsin)
    Exynos 5 octanında performans testini ait linki bulamadım. donanımhaber de de yayınlandı. 720p de adreno 320 ile neredeyse aynı performansı sergiliyor. Tabi 1080p de daha iyi puanlar almıştı. Tamam belki 1080p de daha stabil bir donanım olacaktır ama s4 ile nexus4 ü karşı karşıya koyduğumuzda 720p çözünürlükte çalışan adreno 320 ile 1080p de çalışan exynos 5 octa arasında performans değerleri bakımından fark olmayacaktır. Eğer tabloyu bulabilsem sayısal olarak aldıkları puanları net söyleyecektim.

• quote:

dbrand.inc ile yaptığım e-postalaşma sonucu aldığım arka sticker'n bu hafta içinde elime ulaşacağını öğrendim. Stickeri yapıştırınca bir kaç fotoğraf paylaşacağım

merakla bekliyorum
  • quote:

Evet PTT kargo ve ya posta ile dağıtılacak. Sanırım isim sorgulama olayı mümkün

mail attım. cuma'ya kadar elinize ulaşması gerekiyor (cuma 14. iş günü) cuma'ya kadar ulaşmazsa mail atın dediler.

gelsin artık, çok sabırsızlandım :)

black titanium çıksın, onun da siparişini geçeceğim.
  • @kiwi21

ben de sabırsızlandım hocam Bir kaç sayfa önce paylaşılmış olan şu videodan etkilenerek bumper siparişi vermeyi düşünüyorum, ikisi birlikte çok hoş duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 26 Şubat 2013; 18:36:51 >
  • Önceki mesajımda şarj durumumu paylaşmıştım. franco r90 ile ekran açık kalma süresi 1 saat 15 dakika idi. bugün aynı sistem ve aynı kullanım ile motley b39 ile denedim ve ekran açık kalma süresi 2 saat 15 dakika ya çıktı. Tabi ben telefonu full kullanan birisiyim ve 3g full açık. Herkes de bu şekilde mi merak ediyorum :) Nomalde şarj benim için sorun değil ama daha fazla gidiyor mu onu merak ediyorum. saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus 4 den bi önceki telefonun optimus 3d optimus varken öğlen şarza takmam gerekiyodu nexsuz da bana yetiyor dert etmiyorum acıkcası su saat itibari ile yüzde 50 de bence gayet iyi kullanım aynı kullanım 3g devamlı acık arada bir gün içinde wepte strateji oyunu oynuyorum bence sarzı iyi stok rom kullanıyorum rotlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

Önceki mesajımda şarj durumumu paylaşmıştım. franco r90 ile ekran açık kalma süresi 1 saat 15 dakika idi. bugün aynı sistem ve aynı kullanım ile motley b39 ile denedim ve ekran açık kalma süresi 2 saat 15 dakika ya çıktı. Tabi ben telefonu full kullanan birisiyim ve 3g full açık. Herkes de bu şekilde mi merak ediyorum :) Nomalde şarj benim için sorun değil ama daha fazla gidiyor mu onu merak ediyorum. saygılar.

Stock ROM dayim bende ekran acik kalma 1-1.5 saat konuşma 1-1.5 saat 3g,Wi-Fi sürekli acik şarj 10-13 saat arasi değişmektedir. Diğer kullanicilar ekranı 4-5 saat nasıl kullaniyorlar anlamiyorum.

• quote:

@kiwi21

ben de sabırsızlandım hocam Bir kaç sayfa önce paylaşılmış olan şu videodan etkilenerek bumper siparişi vermeyi düşünüyorum, ikisi birlikte çok hoş duruyor

evet evet gördüm ben de onu.

aliexpress'ten bumper siparişini de verdim bakalım. 1 ay sonra falan nasipse tam teşekküllü bi nexus 4'üm olur :)

• Ok yani sıkıntı yok Bende diyorum bendemi sıkıntı var. Dediğiniz gibi telefonun hakkını verirseniz sanırım şarj bu...ilerleyen dönemlerde artış olur mutlaka.

• arkadaşlar ben telefonu komple jeletinle kaplamak istiyorum zaten telefon büyük kapak yerine jeletinle kaplamayı düşünüyorum daha önce kullanan varsa öneride bulunabilirmi 5-6 tane dediğim gibi jeletin yapan markalar var sizce hangisi daha iyidir
  • bu senenin tegra 4 senesi olacağını düşünüyorum, antutu sonuclarında snapdragon 600ü 2 ye katlamış
    kaynak

• quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

bu senenin tegra 4 senesi olacağını düşünüyorum, antutu sonuclarında snapdragon 600ü 2 ye katlamış
    kaynakhttp://rootzwiki.com/news/_/articles/announcements/nvidias-tegra-4-zings-through-the-benchmarks-stomps-on-the-snapdragon-600-r1421?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Cidden rakamlar inanılmaz ancak Snapdragon800 çipsetini görmeden bir yorum yapmak olmaz zira Adreno330; 800 mhz dual-channel.. Çok iddialı duruyor

• LG'den dünyanın en küçük kablosuz şarj cihazı

LG, MWC 2013'te dünyanın en küçük kablosuz şarj cihazını tanıttı.

Son günlerde özellikle Mobile World Congress 2013'te tanıttığı yeni akıllı telefonları ve Hewlett-Packard'dan aldığı webOS ile gündemden düşmeyen LG, bu sefer de yepyeni bir cihazla karşımıza çıkıyor.
    Dünyanın en küçük kablosuz şarj aleti olan WCP-300, küçük siyah bir cihaz. 6.9 cm çapındaki bu cihaz, standart 5 pin'lik microUSB girişe sahip ve Qi standartlarında.
    Cihazın desteklediği telefonlar ise LG Spectrum, LG Nexus 4 ve LG Optimus G Pro. WCP-300, önümüzdeki hafta Güney Kore'de 60 dolar fiyat etiketiyle piyasada olacak. Ancak cihazın diğer ülkelerde ne zaman ve hangi fiyata satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.

KAYNAK

• beyler yanlışlılka hem twrp hem de clockwork mod yükledim akibetim ne olur sizce bunları kaldırıp sıfırdan stock roma geçip yeniden custom rom atmak istiyorum (paranoid) ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

beyler yanlışlılka hem twrp hem de clockwork mod yükledim akibetim ne olur sizce bunları kaldırıp sıfırdan stock roma geçip yeniden custom rom atmak istiyorum (paranoid) ne yapmam lazım

ikisini nasıl yüklemeyi becerdiniz merak ediyorum :) Anlatırsanız bende deneyeceğim çift recovery kurulumunu ve nasıl geçiş yapıyorsunuz birbiri arasında? biri temporary biri flashed olmasın recoverylerin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

Önceki mesajımda şarj durumumu paylaşmıştım. franco r90 ile ekran açık kalma süresi 1 saat 15 dakika idi. bugün aynı sistem ve aynı kullanım ile motley b39 ile denedim ve ekran açık kalma süresi 2 saat 15 dakika ya çıktı. Tabi ben telefonu full kullanan birisiyim ve 3g full açık. Herkes de bu şekilde mi merak ediyorum :) Nomalde şarj benim için sorun değil ama daha fazla gidiyor mu onu merak ediyorum. saygılar.

benim bugünki değerlerim bu. son sürüm aopk ile. gece deneme amaçlı wifi ve mobil ağı kapattım birde yalnızca 2g şebekeyi seçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 26 Şubat 2013; 21:49:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

beyler yanlışlılka hem twrp hem de clockwork mod yükledim akibetim ne olur sizce bunları kaldırıp sıfırdan stock roma geçip yeniden custom rom atmak istiyorum (paranoid) ne yapmam lazım

ikisini nasıl yüklemeyi becerdiniz merak ediyorum :) Anlatırsanız bende deneyeceğim çift recovery kurulumunu ve nasıl geçiş yapıyorsunuz birbiri arasında? biri temporary biri flashed olmasın recoverylerin?

işte ikisi de çalışmıyor ses ve güç tüşüna basılı şekilde açtığımda yeşilcinin üstünde ünlem işareti çıkıyor. telefon öyle bekliyor, yani şu an rom atamam hatta rommanager i de yükledim ondan cwm ye geçiş yapabiliyorum. ama rom flashladıktan sonra gapps kurmak için yeniden rommanager yüklemem lazım olduğu için stabil bi tane cwm kursam daha iyi olacak

• arkadaşlar, gri renk tonlarında ekranda hem yatay olarak, hem de dikey olarak çizgiler beliriyor. hatta ekran kapalı oluncada görülebiliyor bu. sizlerde de var mı acaba? çok mühim bir şey değil gerçi. çok dikkatli bakınca farkediliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

işte ikisi de çalışmıyor ses ve güç tüşüna basılı şekilde açtığımda yeşilcinin üstünde ünlem işareti çıkıyor. telefon öyle bekliyor, yani şu an rom atamam hatta rommanager i de yükledim ondan cwm ye geçiş yapabiliyorum. ama rom flashladıktan sonra gapps kurmak için yeniden rommanager yüklemem lazım olduğu için stabil bi tane cwm kursam daha iyi olacak

CWM'yi img olarak indirip fastboot'tan flaşlayın:

fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-6.0.2.3-mako.img

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.