Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByAliTR

quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

Arkadaşlar kafam çok karıştı. Telefonda inanılmaz bir ısınma sorununun olduğunu söylüyorlar. Aklıma bu takılmasa anında gidip alacağım. Bu konuda kullanan arkadaşlardan görüş alabilir miyim?

hocam, insanlar abartıyor. inanın ki, bir akıllı telefon ne kadar ısınıyorsa, nexus 4 de o kadar ısınıyor. 4.2.2 ile beraber daha da azaldı bu sorun. eski bir s2 sahibi olarak, s2 daha çok ısınıyordu... ayrıca menülerde gezerken bile telefon ısınıyor, yanıyor diyenler oldu. hepsine gülüyorum sadece.

bunu sorun etmeyin, rahat olun...

Hocam ben de eski Galaxy S2 kullanıcısıyım. Galaxy S2 ısınma konusunda bence efsane telefonlardan biri olabilir. O kadar ki çok fazla oyun oynayınca bazen arkadaşların koluna dayardım telefonu inanamazlardı sıcaklığına. Nexus 4 4.2.1 ile belirgin bir sıcaklığa erişiyordu ancak dediğiniz gibi 4.2.2 ile ben oyun bile oynasam çok fazla fark etmiyorum. Ancak 25-30 dakika oynuyorum ki telefon hafiften ısındı diyorum. Tabi oynadığım oyunlar boyut olarak GB'larla ifade edilen oyunlar değiller. Daha çok casual denen oyunlar. Nexus 4'e 4.2.2 ile ısınıyor diyenelr bence ısınan telefon görmemişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalsit

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Bir de facebook messenger bildirimleri gec geliyor ya da gelmiyor o neden? İphone 4 de yapmazdi boyle.

malesef aynı problem bende de mevcut, facebook, gmail, whatsapp'tan bir mesaj geldiği zaman eğer telefon uyku modundaysa yarım saat geç geliyor mesajlar. bu sırada telefonu power tuşuna basıp uyandırırsan anında düşmeye başlıyo mesajlar. yazılımla düzelecek bir sorun, bakalım ne zaman güncelleme gelecek.

Dediğiniz gibi yazılımsal bir sorun. Hatta bu sorunun düzeltildiği ancak 4.2.2 güncellemesi için geç kaldığı söyleniyor. Büyük ihtimalle bir sonraki güncelleme ile giderilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

donanım haber ana sayfada 55 $ a satışa sunulacak diyor bence alınabilir bi fiyat. ama nexus kendi aksesuarı var yarım küre şeklinde o daha şık ama daha pahalı :). bunlarda şarj süresi ne kadar fak ediyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 26 Şubat 2013; 23:11:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

arkadaşlar, gri renk tonlarında ekranda hem yatay olarak, hem de dikey olarak çizgiler beliriyor. hatta ekran kapalı oluncada görülebiliyor bu. sizlerde de var mı acaba? çok mühim bir şey değil gerçi. çok dikkatli bakınca farkediliyor.

dokunmatik sensörlerdi galiba. güneş ışığı altında daha net görülüyordu. geçende bir arkadaş yine yazmıştı forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

quote:

Orijinalden alıntı: urqun

quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

beyler yanlışlılka hem twrp hem de clockwork mod yükledim akibetim ne olur sizce bunları kaldırıp sıfırdan stock roma geçip yeniden custom rom atmak istiyorum (paranoid) ne yapmam lazım

ikisini nasıl yüklemeyi becerdiniz merak ediyorum :) Anlatırsanız bende deneyeceğim çift recovery kurulumunu ve nasıl geçiş yapıyorsunuz birbiri arasında? biri temporary biri flashed olmasın recoverylerin?

işte ikisi de çalışmıyor ses ve güç tüşüna basılı şekilde açtığımda yeşilcinin üstünde ünlem işareti çıkıyor. telefon öyle bekliyor, yani şu an rom atamam hatta rommanager i de yükledim ondan cwm ye geçiş yapabiliyorum. ama rom flashladıktan sonra gapps kurmak için yeniden rommanager yüklemem lazım olduğu için stabil bi tane cwm kursam daha iyi olacak

CWM'yi img olarak indirip fastboot'tan flaşlayın:

http://download2.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-touch-6.0.2.3-mako.img

fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-6.0.2.3-mako.img

C:\Users\#orkun-laptop>adb reboot bootloader komutunun çıktısı bu şekilde hocam
    adb server is out of date. killing...
    * daemon started successfully *
    error: device not found

• quote:

Orijinalden alıntı: kalsit

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Bir de facebook messenger bildirimleri gec geliyor ya da gelmiyor o neden? İphone 4 de yapmazdi boyle.

malesef aynı problem bende de mevcut, facebook, gmail, whatsapp'tan bir mesaj geldiği zaman eğer telefon uyku modundaysa yarım saat geç geliyor mesajlar. bu sırada telefonu power tuşuna basıp uyandırırsan anında düşmeye başlıyo mesajlar. yazılımla düzelecek bir sorun, bakalım ne zaman güncelleme gelecek.

bende sadece facebook messenger yapıyor, whatsapp vs anında geliyor.
  • Arkadaşlar selam.Aranıza katıldım bende bugün anca kısmet oldu 2 tane aldım,yanında spigen kılıf verilmiş yapıştırdım fakat ekranın hassasiyeti çok çok azaldı,böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Pardon kılıf yazmışım ekran koruyucu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇVK -- 26 Şubat 2013; 23:22:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

beyler yanlışlılka hem twrp hem de clockwork mod yükledim akibetim ne olur sizce bunları kaldırıp sıfırdan stock roma geçip yeniden custom rom atmak istiyorum (paranoid) ne yapmam lazım

ikisini nasıl yüklemeyi becerdiniz merak ediyorum :) Anlatırsanız bende deneyeceğim çift recovery kurulumunu ve nasıl geçiş yapıyorsunuz birbiri arasında? biri temporary biri flashed olmasın recoverylerin?

işte ikisi de çalışmıyor ses ve güç tüşüna basılı şekilde açtığımda yeşilcinin üstünde ünlem işareti çıkıyor. telefon öyle bekliyor, yani şu an rom atamam hatta rommanager i de yükledim ondan cwm ye geçiş yapabiliyorum. ama rom flashladıktan sonra gapps kurmak için yeniden rommanager yüklemem lazım olduğu için stabil bi tane cwm kursam daha iyi olacak

CWM'yi img olarak indirip fastboot'tan flaşlayın:

http://download2.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-touch-6.0.2.3-mako.img

fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-6.0.2.3-mako.img

C:\Users\#orkun-laptop>adb reboot bootloader komutunun çıktısı bu şekilde hocam
    adb server is out of date. killing...
    * daemon started successfully *
    error: device not found

Hocam adb sürümünüz eski. Komutla bootloadera sokmak yerine cihaz kapalıyken fastboot ekranı gelene kadar ses kısma ve power tuşuna basılı tutun. Cihazı bilgisayara bağlayın. Ardından fastboot ile yazdığım komutu kullanarak verdiğim linkteki dosyayı flaşlayın. Bu şekilde doğrudan cihazın recovery kısmına CWM'yi flaşlamış olacaksınız. Sorununuz düzelir diye düşünüyorum. Bu da olmazsa artık sıfırdan kurulum öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

quote:

donanım haber ana sayfada 55 $ a satışa sunulacak diyor bence alınabilir bi fiyat. ama nexus kendi aksesuarı var yarım küre şeklinde o daha şık ama daha pahalı :). bunlarda şarj süresi ne kadar fak ediyor ki

çeşitlilik iyidir rekabet ortami yaratir :) süre hakkinda yabancı kaynaklara da pek bahseden olmamis tahminim pek bir sure farki yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

quote:

çeşitlilik iyidir rekabet ortami yaratir :) süre hakkinda yabancı kaynaklara da pek bahseden olmamis tahminim pek bir sure farki yoktur

Süre olarak kullananlar 3.5-4 saat diyorlardı. Ancak cihaz kablosuz olarak şarj olurken aşırı ısınıyor diyenler mevcut. Bu arada o yuvarlak olan kablosuz aparatı ile sorun yaşayan çok insan vardı. En büyük sorun da cihazın alete yapışmayıp kayması ve doğal olarak şarjın kesilmesi. Biliyorsunuz yuvarlak alet telefonu mıknatıslarla değil sadece yapışkan ve kaymayı engelleyici bir yüzey ile tutuyor. Hatta sırf bu yüzden aşırı derecede toz ve kıl çektiği söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

Önceki mesajımda şarj durumumu paylaşmıştım. franco r90 ile ekran açık kalma süresi 1 saat 15 dakika idi. bugün aynı sistem ve aynı kullanım ile motley b39 ile denedim ve ekran açık kalma süresi 2 saat 15 dakika ya çıktı. Tabi ben telefonu full kullanan birisiyim ve 3g full açık. Herkes de bu şekilde mi merak ediyorum :) Nomalde şarj benim için sorun değil ama daha fazla gidiyor mu onu merak ediyorum. saygılar.

benim bugünki değerlerim bu. son sürüm aopk ile. gece deneme amaçlı wifi ve mobil ağı kapattım birde yalnızca 2g şebekeyi seçtim.

Alıntıları Göster
    @SpyWar

Değerler gayet güzel hocam. Bende AOKP ye geçeyim diyorum ama rootboxdan vazgeçemiyorum

• quote:

@SpyWar

Değerler gayet güzel hocam. Bende AOKP ye geçeyim diyorum ama rootboxdan vazgeçemiyorum

Nereye geçiyorsun hocam

• @onbeskarakterli Aslinda bana göre fuzuli bir icat, cihazın kullanim özgürlüğünü kisitliyor çoğumuz cihaz şarj da iken kurcaladigimiz oluyor bu aparatta iken ara verip tekrar takmak batarya ömrünü kisaltacaktik, bence WiDi teknolojisi üzerine yoğunlaşıp kablosuz görüntü aktarim özelliğini sağlayan aparatlar piyasaya sürseler daha fazla talep olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 27 Şubat 2013; 0:10:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

@SpyWar

Nereye geçiyorsun hocam

http://goo.im/devs/RootBox/RootBox_mako_jb/RootBox-JB-mako-V3.8.zip

buna

• quote:

quote:

quote:

@SpyWar

Nereye geçiyorsun hocam

buna

Hocam ona gececeksen eger bunu da ustune yukle V3.8 Türkçe

• Rootbox yeni stabil sürüme 3.8 i yayımladı.İlk farkettiğim şey dokunmatik hassasiyetinin artmış olması.

Ayrıca şunu da belirteyim r83'de batıran Franco r90'da bence muhteşem iş çıkarmış.

3G+Wifi açık,yaklaşık yarım saat download,ekran açık kalma süresi 2 saat,%10 sesli aramalar vs.

Şu anda 1 gün 4 saat ve kalan şarjım da %25.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@SpyWar

Nereye geçiyorsun hocam

buna

Hocam ona gececeksen egerhttp://www.mediafire.com/download.php?n02lm6q4ihhgeim bunu da ustune yukle V3.8 Türkçe

10 numarasın Bu arada hangi kernel desin hocam.

• @androkolik

Hocam rootbox kerneli kullaniyorum iyi suanda daha bugun guncelledim bi deneyelim ondan sonra alternatiflere yoneliriz.Sarj ile ilgili takintim yok takilma olmasin yeter keyfini suruyorum cihazin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

Rootbox yeni stabil sürüme 3.8 i yayımladı.İlk farkettiğim şey dokunmatik hassasiyetinin artmış olması.

Ayrıca şunu da belirteyim r83'de batıran Franco r90'da bence muhteşem iş çıkarmış.

3G+Wifi açık,yaklaşık yarım saat download,ekran açık kalma süresi 2 saat,%10 sesli aramalar vs.

Şu anda 1 gün 4 saat ve kalan şarjım da %25.

Hocam rootbox aokp tabanli oldugu icin ondaki degisiklikler rootboxta da gecerli oluyor avantaji ise 4 tane romu tek bir catida toplamasi

• quote:

@androkolik

Hocam rootbox kerneli kullaniyorum iyi suanda daha bugun guncelledim bi deneyelim ondan sonra alternatiflere yoneliriz.Sarj ile ilgili takintim yok takilma olmasin yeter keyfini suruyorum cihazin :)

Aynen benimde yok hocam akşama kadar her yerde pc var çalıştığım ortamda Şarj sıkıntı olmuyor aynen bende sizin gibi keyif adamıyım Saygılar.

@e d d a i

teşekkürler. güzel pil değeri. bakalım bizde neler olacak. yarın ola hayrola.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androkolik -- 27 Şubat 2013; 0:24:19 >

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.