Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11681169117011711172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler en sonunda dayanamadım 4.4 e geçtim.

GPlay'e Google Launcher yazdım bir sürü launcher çıktı. Hangi launcher'i yüklemem lazım.

GO Launcher EX mı?

KitKat Launcher mı?

Düzenleme: KitKat Launcher'ı yükledim, hadi bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 28 Kasım 2013; 21:42:27 >
  • Beyler psx de google maps yok bende bu oge ulkenizde kullanilamiyor deniyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

chorome kullanmiyorsan çok şey kaciriyorsun demektir

dostum ben eskiden firefox kullanıyordum,kitkat ile flash çalışmıyor artık. firefox daki verileri, chrome a aktarabilir miyiz? var mı öyle bir ayar?

• arkadaşlar n4 almayı düşünüyorum bimeksin 2 günlük 929 tl ve teknosanın kulaklıkla 949 tl lik kampanyalarını kaçırdık maalesef şimdi hepsiburada ve dartyde 999 tl oldu n11.com pazarium mağazısından 899 tlye satıyor ne kadar güvenilir neye bakmalıyım tam bilmiyorum n11 açısından fazlaca şikayet okudum bir de fiyat o kadar ucuz ki diğerlerine göre insan şüpheleniyor bir de istanbul bilişimde de 929 tl ve istanbul bilişim hakkında da baya şikayet okudum sizce ne yapmalı şimdi atıyorum n11 pazariumdan aldık sıkıntı çıktı ne yapacaz çok aşina olmadığım için ve de güvenmediğim için sorayım dedim ama almakta istiyorum saf android için yorumlar için teşekkürler şimdiden iyi forumlar
  • Beyler en son burada paylaşılan Google home apk kurdum. Yalnız şöyle bir sorun var ayarlarında da göremedim. Diğer launcher da 5 olan ekran sayısı şimdi 3.

Var mıdır ekran sayısını arttırmak için yapabileceğim bir şeyler?

Düzenleme: Bir de ana ekran ilk olduğu için sadece sağa kayıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 28 Kasım 2013; 22:11:58 >

• widget ekleyerek sayfa sayısı artırılabiliyor. ancak anasayfa değişmiyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimTsn

Power Toggles"https://play.google.com...ails?id=com.painless.pc

öncelikle teşekkürler hocam. bi sorum daha olacak. bu programın ram kullanımı ne kadar? ve şarja etkisi varmı
  • GulfStream kullanıcısına yanıt
    mobilde de denemedim ama masaüstü ile senkronize edebiliyorsun firefoxu ordan export edip chorome import edebilirsin favorilerini daha sonra da mobil ile senkronize edebilirsin diye düşünüyorum:)

• javascript:void(AddText(''))Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
    4.3 kullandığım zamanlarda şarjım iki günü rahat çıkarıyordu. 4.4 ilk çıktığında otayı beklemeden toolkit ile 4.4 kurdum ama şarj çok hızlı düşmeye başladı bir günü bile zor çıkarıyordu. bende geri stock 4.3 e döndüm ama şarj sürem değişmedi yine kötü. telefonu şarjdan çektikten sonra hiç ekranı bile açmadan bir saat geçtiğinde %96 ya düşmüş oluyor. olurda biraz telefonla uğraşırsam pil su gibi akıyor. kullandığım programları tek tek kaldırıp denedim. bir kaç kez sıfırlama yaptım. senkronizasyonları kapattım. ne yaptıysam olmadı. telefonun şarjı dayanmıyor. tekrardan 4.4 KRT16S yükledim sonuç değişmiyor.
    Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin.

• GulfStream kullanıcısına yanıt
    bu arada firefox masaüstu ve mobilde son surumlerde iyice sapıttı firefox kullancisiydim bende masaustu ie ye gectim mobilde chorome un son surumleri hakikaten cok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capacitor -- 28 Kasım 2013; 22:26:10 >
  • gokhan5838 G kullanıcısına yanıt
    ekledim widget'tan ama ana ekran en soldan başlıyor sadece sağa kayabiliyorum :)
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    size tavsiyem nova launcher beta hem alt ve üst barı şeffaf yapıyor hemde kişiselleştirme seçeneği çok daha fazla. üstelikte daha hızlı
  • 4.4 ile sarj suresi baya artirilmis olmali... ilk defa 5 saat ekran suresi aldim 2 saat muzik ve ara ara 3g baglantiyla birlikte

• Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
    4.3 kullandığım zamanlarda şarjım iki günü rahat çıkarıyordu. 4.4 ilk çıktığında otayı beklemeden toolkit ile 4.4 kurdum ama şarj çok hızlı düşmeye başladı bir günü bile zor çıkarıyordu. bende geri stock 4.3 e döndüm ama şarj sürem değişmedi yine kötü. telefonu şarjdan çektikten sonra hiç ekranı bile açmadan bir saat geçtiğinde %96 ya düşmüş oluyor. olurda biraz telefonla uğraşırsam pil su gibi akıyor. kullandığım programları tek tek kaldırıp denedim. bir kaç kez sıfırlama yaptım. senkronizasyonları kapattım. ne yaptıysam olmadı. telefonun şarjı dayanmıyor. tekrardan 4.4 KRT16S yükledim sonuç değişmiyor.
    Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin.
  • Pek dikkat etmedim şarj olayina zaten 2 GB RAM var kullansin azcik nolacak?

• samsung led tv ile nexus 4 arasında görüntü aktarımı yapamıyorum arkadaşlar internette biraz araştırdım lg tv lerde böyle bir sorun yokmuş ancak samsung tv ile sıkıntı yaşayan çok ama çözüm yok, televizyonumda telefonumda aynı modemden internete bağlanıyor ama kablosuz ekran ara dediğimde televizyon gelmiyor listeye...
  • Arkadaşlar sizden yardım bekliyorum konu açtım yardım ederseniz sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_84522193/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: jugglor

samsung led tv ile nexus 4 arasında görüntü aktarımı yapamıyorum arkadaşlar internette biraz araştırdım lg tv lerde böyle bir sorun yokmuş ancak samsung tv ile sıkıntı yaşayan çok ama çözüm yok, televizyonumda telefonumda aynı modemden internete bağlanıyor ama kablosuz ekran ara dediğimde televizyon gelmiyor listeye...

Sanırsam uyumlu değiller hocam. Ben de yapamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg7

quote:

Orijinalden alıntı: captor34

Dbrand geldi..ahsap gorunumlu olandan aldim

nerden sipariş verdiniz link verebilirmisin?

Ben biraz ucuzuna kaçtım ebay'den aldım 18 gün de geldi , amacım telefonun arkasının çizilmesini önlemekti onu da sağlıyor.

• 
Sayfa: önceki 11681169117011711172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.