1

Binbaşı
15 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 53 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selam arkadaşlar , lafı hiç uzatmayayım ilk olarak Uncharted 4 ü akabinde de The Last of Us ı bitirdim.Galiba çıtayı çok yukarı koydum şimdi ne oynasam diye oyun arıyorum.Aklımda Resident Evil Biohazard var ama siz ne önerirsiniz ?
Selam arkadaşlar , öncelikle Kullanım şeklim sadece müzik dinlemek Amaçlı olacak onu belirteyim , spor salonunda stero Bluetooth kulaklık ile kullanacağım .Kulaklığın bt versiyonu 4.1 sıkıntı çıkar mı , telefon olarak iphone 6 kullanıyorum aynı ses kalitesini ve şiddetini vermesi benim için yeterli beklentimi Karşılar mı ? Bilgisayar da iOS Sürümü çıktıkça iTunes da Güncelleme alıyor haliyle iPod 4. Nesil sıkıntı çıkartırmı versiyon açısından? 150-200 TL arası 8 gb ilk modeller satılıyor BÜTÇE olarak da bunun üzerine çıkmayı gereksiz görüyorum.diğer alternatif de beats özelliği olan HTC desire x gibi bir Android telefon almak aynı paraya telefon da alınabiliyor.sorularımı yanıtlayabilirseniz çok sevinirim 2. Seçeneği de düşünürsek hangisi mantıklı 4. Nesil touch mı yoksa HTC beats özellikli düşük donanımlı bir Android telefon mu?
Selam arkadaşlar , yakın zamanda spor salonunda kullanmak için MP3 çalar almaya yöneldim ama Bluetooth lu modeller çok pahalı, ben de şöyle bir düşünce vasıl oldu MP3 çalar a para vereceğime biraz daha ekler kaliteli bir müzik çalara sahip bir telefon alırım hemde telefonun yedeği olmuş olur diye düşündüm.Mevcut telefonumu çok titiz kullandığım için spor salonunda kullanmaya kıyamıyorum düşer çizilir kırılır risk almaya gerek yok.beats özelliği Bluetooth ile aktif oluyormu bilmiyorum HTC modellerinde bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.Forumda ve sahibinden.com da baktım 200 TL civarına HTC Desire X , HTC Windows 8S, HTC desire 300 , Sensetion XE modelleri var.yada benzer fiyata iPod 4. Nesil touch da var ama beats özelliği ve telefon olması HTC yi Öne çıkarıyor mantık olarak,sizler ne dersiniz bu modellerden hangisini almak daha mantıklı olur en iyi müzik çalar performansını istiyorum , cihaz kasıyormuş , Güncelleme almıyormuş , vb. Telefon fonksiyonları benim için önemli değil simkartsız MP3 çalar gibi kullanacağım.Yada başka marka ve modeller de önerebilirsiniz.Bluetooth stero kulaklık ile kullanacağım kablo işini hiç sevmiyorum .
Merhaba arkadaşlar daha önce hiç Tecrübe etmediğim için foruma danışarak karar vermek istedim.İpod shuffle , iPod nano ve iPod touch lar arasında nesil farklarını da işin içine katarsak ses yüksekliğinde ve kalitesinde farklar varmıdır.Bir başka sorum da iphone telefon Lara göre ne kadar fark vardır pozitif yada negatif olarak.Son sorum da shuffle karda Bluetooth yok nano ve touch kar da var galiba, stero Bluetooth kulaklık ile dinlerken Kablolu kulaklığa göre ses de kalite ve Yükseklik açısında çok kayıp yaşanıyor mu .
Selam arkadaşlar ender de olsa bazen şarj beni zor durumda bırakabiliyor aslında bir tane Sony mobil şarj aletim var ama onu da şarj etmek gerekiyor neticede arabadan eve götür getir uğraşmak istemediğim için çakmak şarjı alıyim diyorum.Tekno marketleri araştırdım biraz, Belkin , TTec ve Muvit markalarından birini alsam sıkıntı yaşarmıyım , sadece şarj aleti olsun diyorum zaten 2 tane lightninig kablom var , hem de ilerde telefon değiştirirsem de kullanabileyim diye düşündüm , Belkin hem İphone 5 hemde universal diye açıklama düşmüş Vatan'da 33 TL bu arada cihazım iphone 5 , birde kimisi 5 V 1 amp , kimisi 10 V 2.1 amp , sanırım 2.1 olan ipad de şarj edebiliyor , peki b model iphone a zarar verir mi acaba zira değerleri normalin 2 katı
Merhaba arkadaşlar , bizim evdeki durum şöyle apartmanda merkezi sistem uydu yayını var.Salonda ki anten girişine DSmart taktık keyifle izliyoruz.Önümüzde ki sene için Ligtv almayı düşünüyorum.Aynı anten girişine hem Dsmartı hem de Digitürk ü bağlayabileceğim bir çoklayıcı varmıdır.
Selam arkadaşlar , karar aşamasındayım , aslında 2, el bakıyordum ama gördüm ki sıfır lar daha bile ucuza satılıyor huızlıal , kliksa gibi sitelerde.Air ile mini retina arasındayım , evin dışına pek çıkartmam balkonda film , dizi ,bakarım internete girerim oyun oynarım diye düşünüyorum.Ekranın büyüklüğü air ı cazip kılıyor , mini de elde daha rahat durur diye düşünüyorum kararsız kaldım , fiyat farkıda yok gibi bir şey aralarında , 150-200 daha ucuz olsa mini retinayı alırdım ama benzer fiyat olmaları kafamı karıştırdı.
Konu olarak umarım doğru yere açmışımdır.Şimdi şöyle bir durum var arkadaşlar , bir tanıdığım çocuğuna laptop almak istiyor benim Dell i3 işlemcili laptopuma talip oldu öneri olarak da Türkcell bayinden alınma faturalı tam kutu içeriği ve kutusu ile siyah renk kozmetik olarak bir kusuru bulunmayan ( bugün epey bir kurcaladım gözüme çarpan birşey olmadı ) HTC One ı teklif etti.Tel. e ihtiyacım yok ancak 2. elde satarsam olur dedim.Forumda ve sahibinden.com da fiyatlar çok değişken geldi.Cihazın sıfırı 1.599-1.699 TL 2. elde 1.200 TL eder diye düşünüyordum sizlerede bir danışayım bu fiyatları bulamazsın derseniz hiç ilan falan uğraşmayayım diyorum.
Selam arkadaşlar , android den iphone yeni geçtim.Mevcut da 2 sıkıntım var.Bilgisayarıma itunes ve itools u yükledim.Bilgisayardan telefona sadece mp4 formatında ki videoları atabiliyorum.wmv yada mkv atmıyorum.Bunları açabilmek için playerxtreme adlı uygulamayı yükledim ama gelgelelim telefona atmayı beceremedim.2. si blutooth ile bilgisayarı görmüyor telefon halbuki eşleşmeyi yaptı ama yok.Bir de şunu ekliyim wi-fi ile bilgisayar dan tel.e yada tam tersi dosya nasıl göneririm hangi uygulamayı önerirsiniz ( ücretsiz ) .Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar digitürk ü iptal ettirdim 10 gün sonra kapanacak , mini hd uydu alıcı almaya karar verdim.Düzgün bir görüntü alabileyim eğer mümkünse yabancı kanallardan premier lig falan izleyebileyim istiyorum.Hiremco Cobra , Hiremco Jet , Jameson Js 2015 , botech pico 300 ve pico 200 alınabilir gibime geliyor fakat konudan uzak olduğum için bilen arkadaşlardan yardım talep ediyorum.Hangisini seçmeliyim diğerlerine göre artıları nelerdir.Evde dsmart hd var salonda bunu odam da kullanacağım .Bina merkezi sisyem turksat ve hotbird varmış , az tv , idman tv, gergian tv ,rustavi 2 gibi kanallar maç veriyormuş benim bunları izleme şansım varmıdır bu imkanlarla.
Hakkında
Meslek: Mühendis
İlgi Alanları: Futbol , Fitness , Film , FİFA
Forum İmzası:
PS3 origin id :murat_desuza
Fener'le kimse başa çıkamaz
Hakkımda:
70a81fc536d69cf04cf0b6320a57a38cE.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.804
İkinci El Bölümü Mesajları: 423
Konularının görüntülenme sayısı: 6.019 (Bu ay: 133)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.