Bildirim
★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1171. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir - 8 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost Buster
quote:
Orijinalden alıntı: jugglor
samsung led tv ile nexus 4 arasında görüntü aktarımı yapamıyorum arkadaşlarinternette biraz araştırdım lg tv lerde böyle bir sorun yokmuş ancak samsung tv ile sıkıntı yaşayan çok ama çözüm yok, televizyonumda telefonumda aynı modemden internete bağlanıyor ama kablosuz ekran ara dediğimde televizyon gelmiyor listeye...
Sanırsam uyumlu değiller hocam. Ben de yapamadım
Onu bende beceremedim Samsung tv ile ama panasonic de panasonic tv remote 2 uygulamasını yükledim telefondaki resim ve videoları sorunsuz tv den izledim.Samsung uygulaması yüklemek lazım belki de.Ben hiç uygulama yüklemeden kablosuz ekran açık ile tv ye görüntü aktarmak istedim o olmadı ama.
-
1- kutudan kulaklık çıkmaması (ama abd fiyatını baz alırsak çokta sorun değil gibi )
2- müzik kalitesi...(çeşitli yazılım,modlarla daha iyi hale geliyor ama neden fabrika çıkışı değil)
3- pili her akıllı cihazda olduğu gibi büyük sıkıntı...
4- cihazın hoparlörü biraz daha iyi ses verse daha iyi olurdu...
5- kamerası daha iyi olabilirdi...
bunlar benim düşüncelerim...ama ne olursa olsun bana göre bu fiyata bundan daha iyi cihaz yok piyasada...nexus 5 gelene kadar satmam
-
-
Hoparlör kapanmış faill fail datdat :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 12nomurat
quote:
Orijinalden alıntı: captor34
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenberg7
quote:
Orijinalden alıntı: captor34
Dbrand geldi..ahsap gorunumlu olandan aldim
nerden sipariş verdiniz link verebilirmisin?
Ben biraz ucuzuna kaçtım ebay'den aldım 18 gün de geldi , amacım telefonun arkasının çizilmesini önlemekti onu da sağlıyor.
Dostum hoparlor nerede :))
sonradan farkına vardım hoparlör kısmının oırasınında çıkartması varmış :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost Buster
quote:
Orijinalden alıntı: jugglor
samsung led tv ile nexus 4 arasında görüntü aktarımı yapamıyorum arkadaşlarinternette biraz araştırdım lg tv lerde böyle bir sorun yokmuş ancak samsung tv ile sıkıntı yaşayan çok ama çözüm yok, televizyonumda telefonumda aynı modemden internete bağlanıyor ama kablosuz ekran ara dediğimde televizyon gelmiyor listeye...
Sanırsam uyumlu değiller hocam. Ben de yapamadım
Onu bende beceremedim Samsung tv ile ama panasonic de panasonic tv remote 2 uygulamasını yükledim telefondaki resim ve videoları sorunsuz tv den izledim.Samsung uygulaması yüklemek lazım belki de.Ben hiç uygulama yüklemeden kablosuz ekran açık ile tv ye görüntü aktarmak istedim o olmadı ama.
Samsung için de swipe it adlı program mevcut ama dediğiniz gibi program olmadan olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Donanımsal bir sorundu bu bildiğim kadarıyla. Çok araştırmıştım. 4.2.2 4.3 , ve 4.4 oldu hala devam. Benim genelde wifi kullanırken başıma geliyor bu durum.Hadi adsl modem bozuk desem tp-link modemi bırakıp asus'a geçtim arkadaş. -
..............
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnyvz -- 29 Kasım 2013; 0:16:02 > -
Kapalı ortamda ne kadar ışık olursa olsun fotoğraflar leş.Her yer noise.Güneş ışığı ile idare ediyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: GulfStream
quote:
Orijinalden alıntı: mhmtckmk
chorome kullanmiyorsan çok şey kaciriyorsun demektir
dostum ben eskiden firefox kullanıyordum,kitkat ile flash çalışmıyor artık. firefox daki verileri, chrome a aktarabilir miyiz? var mı öyle bir ayar?
Chrome iyi guzel hizli ama sarj konusunda cok cok kotu. Istedigi kadar hizli olsun sarji o kadar cok olduren bir browser olamaz. Dolphin kullabirim 2 saniye beklerim ama sarji icmez
imediashare programinin apk sını bulup deneyin tv ye goruntu aktarimi super kolay pratik ve sorunsuz marka farketmeksizin. gerek personel dosyalar gerek youtube gerekse kendi icinde film tv uygulamalari var. programi kurarsaniz aklimizda olsun bug var turkce dil de programi calistirirsaniz tv yi gormuyor programin dilini ingilizceye cevirip oyle calistirin programi. apk sini bulamazsaniz pm atin yarin yardimci olurum. herkese iyi geceler:))
Benimde ayni sekilde neden bilmiyorum. Telefonum tam 1 senelik oldu pilin omru azaldi kesin bende. 4.3 kesinlikle daha iyiydi sarjda
4.4 kurduktan sonra Google Play Müzik çalışmamaya başladı. Fikri olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Aynen dostum kesinlikle 4.3ün batarya süresi daha iyiydi. birşey açmaya korkar oldum takır takır şarj gidiyor. -
Şimdi 4.3 deyim ama şarj düzelmedi. 5-6 kere doldur boşalt yapıp eskiye dönecekmi diye bekliyeceğim. Ama üst tarafta sürekli güncelleme uyarısı veriyor onu kapatmanın bir yolu varmı? istemiyorum 4.4 ü telefonu mahvetti!!!! -
-
ben anlamıyorum telefonun şarjı bariz iyileşti 4.4 de çokmu widget yüklediniz ekran parlaklığını %100 demi kullanıyorsunuz arkada açık uygulamamı bırakıyorsunuz bilmiyorum 3g hep açık desem benim o şekildede 1 günü çıkartıyor. -
saat haricinde widget yüklemedim, 3g, 2g, gps hiç kullanmadım, sadece wifi ile zar zor 2 saat ekran süresi toplamda 8-9 saat kullanım yapabildim. telefonla uygulamalara, saate bakıp bir iki dakika uğraşın hemen şarj düşüşlerini görebiliyorsunuz. beş dakika basit küçük bir okey oyunuyla bile %10 şarj gidiyordu. sadece 2 gün dayanabildim. senkronu kapat, ekran parlaklığını kıs, telefonu eline bile alma....... 4.4 kullanmam daha iyi....
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X