Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11701171117211731174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok ama hocam aynı modem aynı telefonu daha önce çok kullandım. Hiç sorun yaşamadım. Son 3 gündür bu olay var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan5838

saat haricinde widget yüklemedim, 3g, 2g, gps hiç kullanmadım, sadece wifi ile zar zor 2 saat ekran süresi toplamda 8-9 saat kullanım yapabildim. telefonla uygulamalara, saate bakıp bir iki dakika uğraşın hemen şarj düşüşlerini görebiliyorsunuz. beş dakika basit küçük bir okey oyunuyla bile %10 şarj gidiyordu. sadece 2 gün dayanabildim. senkronu kapat, ekran parlaklığını kıs, telefonu eline bile alma....... 4.4 kullanmam daha iyi....

saat widgetı hangisi
  • jugglor J kullanıcısına yanıt
    Aynen samsungu gormuyor, eski atrix goruyordu.
    Arkadasin Sony smart tv de denedim onu goruyor. Pekte elzem degil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan5838 G kullanıcısına yanıt
    dostum nasıl kapatlır bilmiyorum umarım düzelir.
  • happymtl H kullanıcısına yanıt
    bende bu 3-4 saat ekran süresi alanlara şaşırıyorum beni telefonun bataryasındanmıydı nedir 4.3te en kötü 5buçuk -6 hatta 7 saat ekran süresi alıyordum benimde wifi oyun video karışıktı, 4.4te şimdilik yanına bile yaklaşamadım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Gekko -- 15 Haziran 2014; 2:44:48 >
  • Su flashlamayı yapmaya calışıyorum,recovry moda aldığımda komut yok diye ekran geliyor.Nasıl olacak bu flashlama?
  • hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    botloader kilidini acip flaslamayaı deneyin kilit acık mı? @hsnyvz @hsnyvz

• hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    üste yazmistim komut yok derken powera basip bir kere ses acmaya basinca recovery moda geciyor

• black friday extreamguarda %90 indirim var almayı düşünüpte alamayan kaçırmasın derim.

Benim sormak istediğim nexus4 de uygulayan arkadaş varmıdır? suyla uygulamada riskleri nedir? daha önce mikrofonu bozduk falan filan yazıları okumuştum :)) uygulayan kullanan arkadaş bizi aydınlatabilir mi?

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

• Lee-on! kullanıcısına yanıt
    Bende çok nadir oluyordu.Aynı şekilde son 2-3 gündür çok rahatsız etmeye başladı.Özelllikle whatsaapp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

black friday extreamguarda %90 indirim var almayı düşünüpte alamayan kaçırmasın derim.

Benim sormak istediğim nexus4 de uygulayan arkadaş varmıdır? suyla uygulamada riskleri nedir? daha önce mikrofonu bozduk falan filan yazıları okumuştum :)) uygulayan kullanan arkadaş bizi aydınlatabilir mi?

ben almaya çalışıyorum hata veriyor. herşeyi giriyorum hata aoluştu yazısı geliyor. ıslak uygulama çok basit hocam ben 3-4 defa uyguladım. sadece parmak uçlarınızla hafif ıslatacaksınız ve kartla sabitlerken yanlara doğru çekerseniz mikrofona su gitmez. ayrıca kuru bir bezle çıkan suyu hemen temizleyip devam edebilirsiniz işleme

• cihat_ozturk kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim cevap için.
    paypall ile satın aldım ben sorun yaşamadım.
  • bende paypal ile deniyorum ama ''An error has occurred. Please try your request again, or contact customer service for assistance. Thank you. '' diye hata veriyor.
  • cihat_ozturk kullanıcısına yanıt
    kredi kartın ile ilgili sorun olabilir mi? bildiğim kadarı ile paypall de sadece bağlı kredi kartı ile işlem yapabiliyoruz paypal bakiyeni yurtdışı alışverişlerde kullanamıyorsun
  • En sonunda Google Play deki Kitkat Launcher ile ana ekranı da ortaya aldım küçük kalan widgetları da büyüttüm.Gelişmiş seçenekleri çok burada paylaşılan başlatıcı Google Home Apk bu kadar ayar yok.

• 4.4 custom rom tavsiyesi alabilirmiyim acaba?

vanir rom deneyen varmı? kurmayı denedim ama açılışta yemyeşil bir ekran geldi ve cihaz öyle kaldı.
  • darkeagle66 D kullanıcısına yanıt
    4.3 ten beri PSX kullanırım,çokta memnunum...sade ve hızlı

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2532676
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

4.3 ten beri PSX kullanırım,çokta memnunum...sade ve hızlı

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2532676

4.3 de bir ara denemiştim ama vanir daha cazip gelmişti nedense pie olayından ötürü olabilir yinede teşekkür ederim.
  • ferhatugur kullanıcısına yanıt
    kendi kerneli ile touch control çalışmıyordu başka bir kerneli de tavsiye etmiyoruz diyorlar :D
  • 
Sayfa: önceki 11701171117211731174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.