Bildirim
★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1168. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
-
Hangi kulakligi kullanıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: captor34
quote:
Orijinalden alıntı: SertaGE
quote:
Dbrand geldi..ahsap gorunumlu olandan aldim
Kaç günde elinize geçti hocam?
Bir de normal posta zarfında mı geldi yoksa şu yurtdışı gönderileri için kullanılan sarı zarflardan mı?
Ben de 15 gün önce bir sipariş verdim, henüz gelmedi.
Bu arada güle güle kullanın cidden çok şık durmuş. Ben de titanium black yerine bundan mı alsaymışım ki
10 günde geldi..normal beyaz zarftaydı...biraz daha bekle gelir..bizim buraya genelde postalar erken geliyor..ist / k.çekmece
ben bayramdan önce vermiştim siparişi hala gelmedi 40 günü geçti adamlara yazıyorum cevap vermiyorlar. gitti benim 10 dolar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: stokiometri
hangi programla yaptınız renk kontrolünü
franco kernel updater, load color -
quote:
Orijinalden alıntı: cihat_ozturk
quote:
quote:
quote:
Bir de normal posta zarfında mı geldi yoksa şu yurtdışı gönderileri için kullanılan sarı zarflardan mı?
Bu arada güle güle kullanın cidden çok şık durmuş. Ben de titanium black yerine bundan mı alsaymışım ki
10 günde geldi..normal beyaz zarftaydı...biraz daha bekle gelir..bizim buraya genelde postalar erken geliyor..ist / k.çekmece
ben bayramdan önce vermiştim siparişi hala gelmedi 40 günü geçti adamlara yazıyorum cevap vermiyorlar. gitti benim 10 dolar.
Saglik olsun (: bazen kaybolabiliyor..yine bir mail atmak da fayda var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyler geçen gün forumda gezinirken gördüm adam telefon kapaklarına kazıma yapıyor isteğe göre yani orjinal bi kapağım olsun diyenler için güzel bişey
http://forum.donanimhaber.com/m_84422297/f_//tm.htm -
Teşekkürler
Yav son sayfaları okuyorum da arkadaşlar, birkaç karşılaştırma soruyorlar Nexus4 ile diğer cihazlar arasında. Burada bir nexus fanboy yok ancak şunu söyleyim bir diğer arkadaşın da belirttiği gibi, sırf RAM yeter söylediğiniz cihazlar ile karşılaştırıldığında...
Ben eskiden Galaxy S kullanırdım 1ghz tek çekirdek 512mb ram var üzerinde ve samsung'un touchwiz arayüzü sağolsun kendi uygulamaları şu bu derken sistem zaten 512mb nin 240'ını kullanıyor. Ve bir de 148mb si GPU'ya ayrılıyor. Görev yönetiicilerinde gözüken oran 240mb kullanılan,364 mb toplam . Yani size 120mb gibi bir değer sunuyor maximum :) Hadi hafif bir launcher ,root ile sammy uygulamlarını kaldırmak falan bu 120mb olur size 170mb. Günümüz koşullarında 170mb kullanılabilir bir ram sunuyor Galaxy S.
Neden bu örneği verdim? Çünkü elimizdekiyle yetinmemiz gerek yani nereye gidiyoruz... :)))
Nexus 4 ortalama 1000tl ye alınabilecek EN iyi cihazdır. Donanımı da bir o kadar güçlü tabii :)
Galaxy S örneğini hatırlayın şimdi de n4 ten bahsedelim, sistem genellikle 300 ile 600 arasında ram kullanıyor en fazla, size düşen ortalama boş ram miktarı 1.2gb ile 1.4gb arası değişiyor... Bunlar kesin olmasada doğru rakamlar... 1.2 gb ram daha ne olsun :)
-
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bazen kayboluyor kayitsiz posta oldugu icin. Bu ara nexus 5 siparisleri var diye hic cevap yazamiyorlar. Benim son siparis gelmemisti 25 gun. Mail attim yenisini yolladilar 7 gunde gecmisti elime. Merak etmeyin bu konuda cok iyiler
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Saglik olsun (: bazen kaybolabiliyor..yine bir mail atmak da fayda var
Benim son siparis gelmemisti 1 ay kayitsiz oldugu icin kesin bizim mukemmel ptt kaybediyodur onu. Mail attim yenisini yolladilar 1 hafta sonra geldi. Mail atin cevap verirler bu ara nexus 5 siparisleri cok yogun oldugu icin gec donuyorlar
-
Güzel olmuş hocam ama böyle paylaşmak olmaz Hani bize
çok şık duruyor ,hangi rom acaba ? -
stock rom :)
program bu resimlerde göründüğü gibi tuşların boy-en ayarlaaması yapılabiliyor ve tek elle aramada numara çevirmede inanılmaz bir konfor :)
temalar ve program ücretli ben paylaşamam pm atın :)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capacitor -- 28 Kasım 2013; 18:20:46 >
-
Teşekkürler...
Arkadaşlar güncellemeden sonra twit atamama instagrama resim atamama gibi bir problem yaşayan oldu mu? Upload gerektiren hiçbirşey yapamıyorum. Anlayamadım... -
4.4 den sonra ciddi bir sapıtma moduna girmişti benim telefon :) recovery moddan fabrika ayarlarına çevirdim kendine geldi telefon.
power + ses kısma ya basıyorsunuz recover mod dediğinizde komut hatası diyor power basıp ses açmaya bir kere bastığınızda seçenekler çıkıyor
wipe data/factory reset
wipe cache partiton
seçeneklerini seçiyorsunuz. TÜm kullanıcı bilgileriniz silinecektir yedek almayı unutmayın. Telefondan fabrika ayarlarına dönmekle ne farkı var diye sorarsanız bilmiyorum:)) aynı işi yapıyor olabilir ben buradan yapıyorum sürüm updatelerinden sonra...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X