Şimdi Ara

Google Çok Yavaş Giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi tarayıcıyı açıyorum (herhang bir tarayıcı) bilgisayarı ilk açtığım zaman google nerdeyse 15 20 sn yi geçiyor ve anca açılıyor. Neyse diyorum bilgisayarı yeni açtım yavaşlık olsun diyorum. Sonra tabi hızlanıyor biraz. Daha sonralarda yine google açıyorum yine baya bi geç açılıyor yani anlamadım bi hızlı açılıyor bi yavaş açılıyor sorun neden daha bulamadım. Dns Ayarım bu; 208.67.222.222 - 208.67.220.220
    Yardımlarınızı bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Çok Yavaş Giriyor: Nedenleri ve Çözümleri

Google'ın yavaş yüklenmesi, günlük gezinti deneyimini bozan yaygın bir sorundur. İşte Google'ın neden yavaş yüklenebileceğine ve sorunu nasıl çözebileceğine dair olası nedenler ve çözümler:

• Yavaş İnternet Bağlantısı: Zayıf veya yavaş bir internet bağlantısı, Google'ın yüklenmesini geciktirebilir. İnternet bağlantı hızınızı kontrol edin ve gerekirse yükseltin.

• Chrome Çok Yavaş: Web tarayıcınız güncel değilse veya aşırı yüklü cache ve çerezlere sahipse, Google'ın yavaş açılmasına neden olabilir. Chrome tarayıcınızı en son sürüme güncelleyin ve ardından cache ve çerezleri temizleyin.

• Çok Sayıda Tarayıcı Uzantısı: Çok fazla tarayıcı uzantısı, tarayıcınızın performansını yavaşlatabilir ve Google'ın yüklenmesini etkileyebilir. Kullanılmayan uzantıları devre dışı bırakmayı veya kaldırmayı deneyin.

• Arka Plan Görevleri: Arka planda çalışan çok sayıda program veya uygulama, sistem kaynaklarını tüketebilir ve Google'ın yüklenmesini yavaşlatabilir. Görev Yöneticisi'ni açın ve arka planda çalışan gereksiz programları kapatın.

• Cihaz Ayarları: Cihazınızın ayarları, Google'ın yüklenme süresini etkileyebilir. Örneğin, düşük güç modunu devre dışı bırakmak veya donanım hızlandırmayı etkinleştirmek, performansı artırabilir.

• DNS Sorunları: DNS ayarlarınız yanlış yapılandırılmışsa, Google'a bağlanmak daha uzun sürebilir. DNS ayarlarınızı kontrol edin ve gerekirse ayarlamalar yapın.

Yukarıdaki çözümleri denedikten sonra Google'ın hala yavaş yüklendiğini görüyorsanız, Google'ın destek ekibiyle iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz. Ayrıca, tarayıcınızı sıfırlamayı veya cihazınızı yeniden başlatmayı da deneyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefasef

Arkadaşlar şimdi tarayıcıyı açıyorum (herhang bir tarayıcı) bilgisayarı ilk açtığım zaman google nerdeyse 15 20 sn yi geçiyor ve anca açılıyor. Neyse diyorum bilgisayarı yeni açtım yavaşlık olsun diyorum. Sonra tabi hızlanıyor biraz. Daha sonralarda yine google açıyorum yine baya bi geç açılıyor yani anlamadım bi hızlı açılıyor bi yavaş açılıyor sorun neden daha bulamadım. Dns Ayarım bu; 208.67.222.222 - 208.67.220.220
    Yardımlarınızı bekliyorum.

Tarayıcının önbelleğini temizle,daha sonra kullandığın DNS ayarlarını da değiştir.Şunları dene ; 8.8.8.8-8.8.4.4
  • Netin hızı yavaştir speedtestte bir test yaptir sonuçları soyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarayıcının geçmişini, çerezlerini felan düzenli olarak temizliyorum. Advanced SystemCare ile tarama yapıyorum ve onarıyorum.

İnternet hızı yavaş olsa bütün sitelere yavaş girer sadece google açarken yavaş giriyor.
  • sefasef S kullanıcısına yanıt
    yandex kulan yandex iyidirŞaka bir yana ccleaner ile pcni güzelce temizle internet önbelliği geçmiş kalıntılar cart curt hepsini siler bir dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorita

yandex kulan yandex iyidirŞaka bir yana ccleaner ile pcni güzelce temizle internet önbelliği geçmiş kalıntılar cart curt hepsini siler bir dene.

Çok teşekkür ederim önerin için. Ccleaner denedim hocam ama nafile şuan da çok yavaş açılıyor google. Ama 15 dk önce 1 sn demeden açılıyordu google yavaş açılırken örn url adresine: forum.donanimhaber.com yazarak denedim çok çabuk girdi.
  • internet olarak ttnet mi wın mı kulanıyorsunuz?.
    acaba antrivus programı buna etkı edıyor olabılır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erce.erdem

internet olarak ttnet mi wın mı kulanıyorsunuz?.
    acaba antrivus programı buna etkı edıyor olabılır mı?

İnternet olarak "Uydunet" kullanıyorum. Antivirus programından pek sanmıyorum "Avira" kullanıyorum. Antivirüs programı etki ederse o an diğer sitelerede yavaş girmesi lazım değil mi ?
  • ultrasurf programını indir aç succsessfully connected yazınca kapat exit de ve tekrar bağlanmayı dene.
  • uydunetlerın hızı benım bıldıgım kadarıyla 1mb bağlantı hızına sahıp. ben bır yerde test etmış bulundum. dolayısıyla ilk bağlantı esnasında ping olması muhtemel. ttnet hız testınden testı yapıp gecıkme degerlerını gorebılırsınız.
  • sefasef S kullanıcısına yanıt
    antivirüs kullanıyorsan ve google chrome etkin olsun demişsen geç açılır.. gene de sen şunu bir dene:
    çalıştıra %temp% yaz ve çıkan klasörde hepsini sil.. bide kaç mb olduğunu da bir yaz sana zahmet..
  • Bu programı denemedim açıkcası bide bunu deneyim o zaman. Her zaman mı böyle yapmam gerekiyor ?

Evet uydunet hızı 1mb hızı kullanıyorum. Bide 2 kişi kullanıyoruz.

"antivirüs kullanıyorsan ve google chrome etkin olsun demişsen geç açılır." Burayı anlamadım açıkcası hocam. Temp klasörünü ben genelde siliyorum, temizliyorum pek bi dosya çıkmadı.
  • kişi başı 0,5 mb ile bağlanıyorsun problem bundan bence. eğer tam anlamıyla öğrenmek istiyorsan pc yi kablolu bir nete bağla öyle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erce.erdem

kişi başı 0,5 mb ile bağlanıyorsun problem bundan bence. eğer tam anlamıyla öğrenmek istiyorsan pc yi kablolu bir nete bağla öyle dene.

Tamam sorun bundada olabilir ama. O an komşu interneti kullanmıyor oluyor fakat kullansa bile diğer sitelere örn bu foruma seri bir şekilde giriyor. Zaten ben kablolu olarak bağlıyım. Modemden kablo ile bağlanıyorum yani anlıyacağınız.
  • Aradan 2 yıl geçmiş, son 1 haftadır Google yine acayip yavaş. Farklı DNS'ler ile denedim hala yavaş beyler. Sansür kokusu alıyorum yine.
  • aynı sorun bende de var yazdıklarınızı denedim hiçbiri işe yaramadı
  • Youtube, Google Plus, Google Haritalar, Google Fotoğraflar, Google Play denedim. Hız 30 ile 150 kb/s arasında geziniyor. Diğer siteler hızlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.