Şimdi Ara

Google Chrome Sunucu Bağlantıyı Reddetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
39.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir bu hatayı almaktayım.
    Sitelerdeki reklamların hiçbirini göremiyorum.Google reklamları başka sitelerin reklamları hiçbiri çıkmıyor.
    O Reklam bölgelerinde aşağıdaki resimdeki gibi Sunucu Bağlantıyı Reddetti Yazısı çıkıyor.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivazing -- 13 Mayıs 2014; 18:30:58 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Chrome "Sunucu Bağlantıyı Reddetti" Hatası Çözümü

"Sunucu Bağlantıyı Reddetti" hatası, Google Chrome tarayıcısında bir web sitesine erişmeye çalıştığında karşılaşabileceğin bir sorundur. Bu hata, genellikle aşağıdakiler gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanır:

• Web sitesi geçici olarak kapalı veya bakımdadır.
    • İnternet bağlantında bir sorun var.
    • Chrome tarayıcında ayarlar yanlış yapılandırılmıştır.
    • Kötü amaçlı yazılım veya virüsler bilgisayarı etkilemiştir.

Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• Web sitesinin durumunu kontrol et: Web sitesinin geçici olarak kapalı olup olmadığını kontrol etmek için başka bir tarayıcı veya cihaz kullan.
    • İnternet bağlantısını kontrol et: İnternet bağlantının aktif olduğundan ve düzgün çalıştığından emin ol.
    • Chrome ayarlarını sıfırla: Chrome ayarlarını varsayılan değerlerine sıfırlamak, bağlantı sorunlarını çözebilir. Bunu yapmak için Ayarlar > Gelişmiş > Sıfırla ve Temizle > Ayarları Orijinal Varsayılanlarına Sıfırla'ya git.
    • Kötü amaçlı yazılım taraması yap: Bilgisayarı kötü amaçlı yazılım veya virüslere karşı taramak, bağlantı sorunlarının altta yatan nedenini belirleyebilir.
    • DNS önbelleğini temizle: DNS önbelleğini temizlemek, bağlantı sorunlarını çözebilir. Bunu yapmak için komut istemine "ipconfig /flushdns" yaz ve Enter'a bas.

Yukarıdaki adımları izledikten sonra sorunun devam etmesi durumunda, web sitesi yöneticisiyle iletişime geçebilir veya Chrome destek forumlarında daha fazla yardım arayabilirsin.

İlgili Anahtar Kelimeler:

• bağlanmayı reddetti hatası çözüm
    • nmcorp.video bağlanmayı reddetti
    • bağlanmayı reddetti chrome
    • dxb.to bağlanmayı reddetti
    • app.adjust.com bağlanmayı reddetti
    • id.strmrdrfrond.click bağlanmayı reddetti
    • bağlanmayı reddetti
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • google dns den kaynaklı ttnet dns kullanırsanız sorun çözülür. 195.175.39.39
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

google dns den kaynaklı ttnet dns kullanırsanız sorun çözülür. 195.175.39.39

merhaba
    dediğinizi yaptım 1. satıra yazdım 2. satırı boş bıraktım.
    Bilgisayara reset attım.
    Fakat Düzelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivazing

quote:

merhaba
    Bilgisayara reset attım.
    Fakat Düzelmedi.

tarayıcının geçmiş kısmından en baştan yaparak geçmişi temizleyin ve dns kısmını temizleyin yani otomatik yapın pc yi yeniden başlatın sorun çözülmezse o reklamı veren kaynakta sorun vardır sizde sorun olmayabilir.
  • quote:

quote:

quote:

merhaba
    Bilgisayara reset attım.
    Fakat Düzelmedi.

tarayıcının geçmiş kısmından en baştan yaparak geçmişi temizleyin ve dns kısmını temizleyin yani otomatik yapın pc yi yeniden başlatın sorun çözülmezse o reklamı veren kaynakta sorun vardır sizde sorun olmayabilir.

başka bir arkadaşımın bilgisayarından denedim reklamlar oldu açıldı herşey.

dediklerinizi yaptım fakat hala problem devam etmektedir yardımlarınızı bekliyorum.

• Konu Güncel problem devam etmekte.
  • Yardım edebilecek bilgili kimse yokmu arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bendede var yok mu bilen ?
  • Yardım edecek yokmu gençler hala düzelmedi adsense ve diğer reklamlar hala görülmüyor?
  • Beyler Yokmu Konu Hakkında bilgisi olan?
  • Hata 102 ve 103
    Sorun

"expand.exe" adlı eksik bir Windows bileşeni, Google Chrome'un doğru yüklenmesini engelliyor.

Çözüm

Adım 1: "expand.exe"nin olup olmadığına bakın.

Başlat menüsü > Ara'ya gidin.
    Bilgisayarınızda aşağıdaki dosyayı arayın: expand.exe
    Dosyayı bilgisayarınızda bulabiliyorsanız şu dizine taşıyın: C:\Windows\system32. Dosyayı bilgisayarınızda bulamıyorsanız, Windows yükleme CD/DVD'lerinden de kopyalayabilirsiniz.
    Dosyayı dizine kopyaladıktan sonra, Google Chrome'u tekrar yüklemeyi deneyin. Sorunlar hala devam ediyorsa, bir sonraki adıma geçin.

Adım 2: Geçici klasörünüzün konumunu değiştirin

Başlat menüsü > Çalıştır'a gidin.
    Metin alanına şunu girin: C:\
    Tamam düğmesini tıklayın.
    Dosya > Yeni > Klasör'e giderek geçici bir klasör oluşturun. Klasöre 'test' adını verin.
    Başlat menüsü > Çalıştır'a geri gidin.
    Metin alanına şunu girin: cmd.exe
    Tamam düğmesini tıklayın.
    Açılan komut istemi penceresine şunu yazın: set TMP=C:\test
    Komut istemi penceresine şunu yazarak tarayıcıyı tekrar yüklemeyi deneyin: start ChromeSetup.exe
    bunları yapın bide

• Denedim olmadı şunun çözümünü bilen yokmu
  • Bilgisayara Format attım düzelti tek çözüm bu sanırım :)
  • quote:

Bilgisayara Format attım düzelti tek çözüm bu sanırım :)

Format atmaya çok üşeniyorum ya birsürü oyun program vs var onları tekrar kurmak sıkıntı :/ başka bir çözüm yolu yokmu bu olayın
  • Merhabalar Bende Facebookta ''Google Chrome Sunucu Baglantıyı reddetti'' Sorunuyla Karşılaştım Ve Forum Sitelerini araştırdım

NASIL DÜZELTMEM GEREK YARDIMCI OLUN

Cevaplarınızı Beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfp34 -- 19 Haziran 2015; 12:58:12 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar uzun süredir bu hatayı almaktayım.
    Sitelerdeki reklamların hiçbirini göremiyorum.Google reklamları başka sitelerin reklamları hiçbiri çıkmıyor.
    O Reklam bölgelerinde aşağıdaki resimdeki gibi Sunucu Bağlantıyı Reddetti Yazısı çıkıyor.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

• VPN kullanın, mahkeme kararı varsa siteye giriş engelleniyor. Denemek için Openload sayfasını Opera'da açtım, engelleme kararı çıktı. Chrome kullanıyorsanız Ultrasurf'i (uzantı) tavsiye ederim. İşinizi görebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.