Şimdi Ara

Google Chrome 4.0.211.7 Beta Çıktı [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
11.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısa bir süre kullandıktan sonra edindiğim ilk izlenim şu: o kadar hızlı bir tarayıcı değil. Firefox gözle görülür bir biçimde daha süratli açıyor sayfaları. İyice geliştirsinler, o zaman belki tekrar denenebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Strat76

Kısa bir süre kullandıktan sonra edindiğim ilk izlenim şu: o kadar hızlı bir tarayıcı değil. Firefox gözle görülür bir biçimde daha süratli açıyor sayfaları. İyice geliştirsinler, o zaman belki tekrar denenebilir.

Aslında hızlı ama mesela 4-5 sayfa açın arka arkaya, sonra birbirleri arasında hızlıca geçiş yapmaya çalışın bariz kasılıyor.

Tam anlamıyla stabil değil ama beta olmasına rağmen iyi iş çıkarmışlar.

Final sürümünü 4 gözle bekliyorum
  • kesinlikle çok hızlı

varsayılan tarayıcı yaptım

daha betası böyleyse ilerde ne olur

nede olsa koca google bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

IDM'yi bu browser'a entegre edebilseydim, her zaman kullanırdım ama silmek zorunda kaldım. Umarım ileride IDM ile Chrome daha iyi anlaşırlar.

Sırf İdm ve opera arasında ilişki 0 diye firefox kullanıyorum. Chrome ile idm ne olacak bekleyip göreceğiz. Açıkçası firefox benim için browser ler içinde en mükemmel deneyimim.
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 17:46:46 >
  • bide beta diyip tırsıyordumda zaten gmail ben bildim bileli beta:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanx

quote:

IDM'yi bu browser'a entegre edebilseydim, her zaman kullanırdım ama silmek zorunda kaldım. Umarım ileride IDM ile Chrome daha iyi anlaşırlar.

Sırf İdm ve opera arasında ilişki 0 diye firefox kullanıyorum. Chrome ile idm ne olacak bekleyip göreceğiz. Açıkçası firefox benim için browser ler içinde en mükemmel deneyimim.

Evet ben de Chrome ile IDM ilişkisinin ne olacağını merak ediyorum. Otomatik olarak entegre olmadı. Manuel olarak da olmadı. Umarım ilerleyen zamanlarda entegre olur veya Chrome için güzel bir download manager çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ordeniz

quote:

IDM ayarlarını şu şekilde yaptım:seçenekler-genel-idm başlangıçta çalıştır ve panoya eklenen linkleri otomatik olarak başlat. +"rap...share direk download premium hesap için" seçenekler-site bağlantıları kısmına kullanıcı adı ve parolayı girdim.

Browserda linkleri sağ tıklayıp kopyala deyince idm otomatik alıyo link veya linkleri.Uamarım işe yarar

Tavsiyen için teşekkürler ama ben tam anlamıyla bir entegrasyon bekliyorum. Çünkü yüzlerce linki bir anda indirme listesine ekleme, queue seçenekleri falan gibi daha detaylı işlemleri hızlı yapmam ve bunların karışmaması için yönetmem gerekiyor. Bu işlemler şu an için Chrome ile mümkün değil ama umuyorum ilerleyen zamanlarda mümkün olacaktır.

• Şimdilik
    1-Opera
    2-Mozilla
    3-İE
    4-Chrome

Hepsi yüklü. Hepsini aktif olarak kullanıyorum. Sıralama en çok kullandığımdan en aza doğru.
  • quote:

Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson

Paylaşım için sağol OnuR +rep verdim teraziye tıkladım sen de tıkla teraziye rep2rep

chrome da hoşuma gitti değişiklik arıyordum zaten iyi oldu hızlı da bir tarayıcı tasarım da hoş google yine yapmış

Sağol hacu rep verdiğiniz için ama benim bugün ki rep vermem hakkım dolmuş 12den sonra ilk sana yollayacam rep2rep

Bende de 5 tane oldu tarayıcı ama %95 Firefox %5 diğerlerini kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 3 Eylül 2008; 21:26:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Bende de 5 tane oldu tarayıcı ama %95 Firefox %5 diğerlerini kullanıyorum.

Bi ara avant, maxhton ve safari de vardı. Ama işin suyunu çıkarttığımı farkettiğim zaman bu üçlüyü silmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

pencereyi inidirp yukari cekerken takiliyor

aynen bendede aynısını yapıyor onun dısında bır sorunum yok

nasıl halledecez arkadslar bu sorunu
  • ayrıntılar için teşekkürler;)
    linki gördüm hemen indrdim
    3tane tarayıcı var şimdilik
    google chrome çok basit kalmş bnce ama kullanışlı ve kolay olmuşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: LexiconAvenue

quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

pencereyi inidirp yukari cekerken takiliyor

aynen bendede aynısını yapıyor onun dısında bır sorunum yok

nasıl halledecez arkadslar bu sorunu

çoğu sıkıntının kısa sürede düzeltilip güncelleme ile düzeltileceğine eminim. daha dün çıktı ya hu

hatırlıyor musunuz, safari ilk çıktığında kullanamıyorduk bile, bırak takılmayı...

• Evet doğru, daha bir günlük olmasına rağmen bu kadar başarılı. İlerleyen günlerde teker teker tüm sorunları hallederler ve programı geliştirirler. Şimdilik böyle hızlı ama geliştikçe hızı da düşecektir büyük ihtimalle.
  • Gerçekten başarılı bir çalışma olmuş google bunu yapmakta biraz geç kaldı ama sonunda başardı..
    Ama daha 1 hafta oldu güvenlik açıkları 6 ya çıktı.Ama biraz geliştirilirse gerçekten başarılı bir browser olacağa benziyor.

• Programı açılışı aşırı hızlı yalnız. Bendeki en hızlı açılan opera idi. Operadan bile hızlı açılıyor.
  • Duyduğuma göre sayfada bir sorun olduğunda tüm gezgini değil sadece ilgili selmeyi kapatıyormuş.Bence bu çok güzel bir özellik.Tam hali yayınlanıp eklentiler geldiğinde daha da güzel olacaktır(inşallah) .
  • Cok sade ve hızlı beğendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Duyduğuma göre sayfada bir sorun olduğunda tüm gezgini değil sadece ilgili selmeyi kapatıyormuş.Bence bu çok güzel bir özellik.Tam hali yayınlanıp eklentiler geldiğinde daha da güzel olacaktır(inşallah) .

Evet, zaten videoda da belirtiyorlar her sekme birbirinden bağımsız çalışıyor diye
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.