Şimdi Ara

Google Chrome 4.0.211.7 Beta Çıktı [Ana Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
11.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wow Manyak bişey yapmış google ayrıca yukarda bi arkadaş sormuş geç kalmadımı die,bence geç kalmadı sonuçta google demek yenilik gzl eklentiler demek dimi
  • Bu tarayıcı download manager'larla entegre edilebiliyor mu? Internet Download Manager mesela. Sanırım henüz olmuyor
  • http://www.altinkaynak.com/

Bu sitede rakamlar görünmüyor. Ayrıca firefox'taki gibi sağ üst köşede google arama motoru olsaymış iyi olacakmış.

Edit: Bağlantıyı gizli pencerede aç olayı nedir? Köşede casus resmi çıkıyor falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwinterday -- 3 Eylül 2008; 10:40:18 >
  • bende ındırdım ama yazı karakterlerını begenmedıgım ıcın kullanmıyorum explorer 7 nın yaazı karakterlerı cok hosuma gıdıyor o kalıtede yapsalar kullanırım fırefox bu konuda cok ıgrenc
  • Hotmail e girmiyor.

Hotmail tarayıcınız yükseltin uyarısı verdi
  • programı bilgisayarıma yüklemeye çalıştıgımda kaspersky trojan uyarısı veriyor.anlamadım bi tek bende mi veriyor bu uyarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T®an©e Addi©T -- 3 Eylül 2008; 11:18:05 >
  • kaspersky yi degistir
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackwinterday

http://www.altinkaynak.com/

Bu sitede rakamlar görünmüyor. Ayrıca firefox'taki gibi sağ üst köşede google arama motoru olsaymış iyi olacakmış.

Edit: Bağlantıyı gizli pencerede aç olayı nedir? Köşede casus resmi çıkıyor falan.

Bunda Google arama motoru adres satırında.Adres satırına kelime(leri) yazıp entere basman yeterli.Daha güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

kaspersky yi degistir

peki dostum keyfine mi buluyor??hatta biraz daha ayrıntı vereyim google update den dolayı trojan uyarısı veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Opera

Demiştim. Fakat bu chrome baya hızlı yahu. Hız konusunda opera ile yarışır vallahi.
    Zaten google ne zaman kötü bir şey üretti ki?

Ki bu beta sürümü. İlerde geliştirildikçe çok daha iyi işler yapacağına eminim.

Kelime denetimini ingilizce yapıyor. Tüm kelimelerin altını çizdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 3 Eylül 2008; 12:40:04 >

• Hız konusunda bence daha hızlı opera'dan, cok sade ve sık bir tarayıcı olmuş, final sürümünü düsünemiyorum bile.
  • Reklamları otomatik engelliyor.
    Ayrıca menü çubuğu yok bunda...
  • gercekten guzel bir tarayıcı olmus hız bakımından firefox dan bile hızlı fakat daha eksikleri var
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

Hız konusunda bence daha hızlı opera'dan, cok sade ve sık bir tarayıcı olmuş, final sürümünü düsünemiyorum bile.

Final sürümü çıksın. Opera'yı terkedip terketmeyeceğime karar verebilirim.
    Tabi final sürümünde dahili bir RSS okuyucusu olursa. Yoksa hayatta kullanmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Hotmail e girmiyor.

Hotmail tarayıcınız yükseltin uyarısı verdi

Microsof un kirli oyunlarından birisi...Google çekemiyor...
    Aşağıdaki "Şu anda yükseltme yapmak istemiyorsanız Windows Live Hotmail hizmetini kullanmaya devam edebilirsiniz, ancak bazı bölümleri çalışmayabilir ve düzgün görüntülenmeyebilir.
    Tıklarsanız direkt olarak açıyor..
    Eğer Web sitesi sorunu varsa, google a hatayı bildirin.Adres çubuğnun yanında ki sayfa simgesinden hatayı bildirebilirsiniz."
    Kolay gelsin..

• quote:

Bu pencerede görüntülediğiniz sayfalar tarayıcı geçmişinizde veya arama geçmişinizde görünmez ve gizli pencereyi kapattığınızda bilgisayarınızda çerezler gibi başka izler bırakmaz. Ancak indirdiğiniz dosyalar veya oluşturduğunuz yer imleri korunur.

Kimliğinizi gizlemeniz, diğer kullanıcıların, sunucuların veya yazılımın davranışını etkilemez. Dikkat etmeniz gerekenler:
    Hakkınızda bilgi toplayan veya sizinle ilgili bilgileri paylaşan web siteleri
    Ziyaret ettiğiniz sayfaları izleyen İnternet hizmet sağlayıcıları veya işverenler
    Ücretsiz gülen suratlar karşılığında hangi tuşlara bastığınızı izleyen kötü amaçlı yazılımlar
    Gizli aracıların gözetimi
    Arkanızda duran kişiler

Arkanızda duran kişiler

• quote:

Orjinalden alıntı: 241

quote:

Bu pencerede görüntülediğiniz sayfalar tarayıcı geçmişinizde veya arama geçmişinizde görünmez ve gizli pencereyi kapattığınızda bilgisayarınızda çerezler gibi başka izler bırakmaz. Ancak indirdiğiniz dosyalar veya oluşturduğunuz yer imleri korunur.

Kimliğinizi gizlemeniz, diğer kullanıcıların, sunucuların veya yazılımın davranışını etkilemez. Dikkat etmeniz gerekenler:
    Ziyaret ettiğiniz sayfaları izleyen İnternet hizmet sağlayıcıları veya işverenler
    Ücretsiz gülen suratlar karşılığında hangi tuşlara bastığınızı izleyen kötü amaçlı yazılımlar
    Arkanızda duran kişiler

Arkanızda duran kişiler

• quote:

Orjinalden alıntı: 241

quote:

Arkanızda duran kişiler

Arkanızda duran kişiler

kim çeviri yapmışsa çok güzel çevirmiş.. ingilizcesini merak ediyorum..

• Peki neden internetten indiriyor, tamamını yükleyebileceğimiz bir exe yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Peki neden internetten indiriyor, tamamını yükleyebileceğimiz bir exe yokmu?

Herhalde internetin olmadığı yerde tarayıcıya ne gerek var mantığıyla yapmışlar. Ya da internetten indirdiği için her zaman güncel sürümü indirecektir. Ama kotalı internet kullanan kullanıcıları unutmuşlar.

Ekleme: Ingilizce sürümü merak ettiğim için onu da yükledim. Bu sefer sayacı çalıştırdım ve toplam 8.4 MB veri indirdi. Kotalı kullanıcıları bayağı üzecek gibi. Google güncelleme işini tarayıcılar gibi değil de antivirüsler gibi yaparsa gerçekten harika olur. Yani her güncellemede sadece gerekli dosyaları indirsek. Tüm tarayıcıyı baştan değil.

Google Chrome 4.0.211.7 Beta Çıktı [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 3 Eylül 2008; 15:08:34 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.