Şimdi Ara

Google Chrome 4.0.211.7 Beta Çıktı [Ana Konu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
11.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: turexx

Google Chrome 4.0.211.7 Beta Çıktı [Ana Konu]

firefoxta bulunan mouse hareketleriyle yapılan kısayollara oyle alıstım ki baska tarayıcı kullanırken dugmelere basmaya üşeniyorum artık benim icin olmazsa olmazlar arasında

opera'da da var bu...
  • Firefox ie ve safari kullanan birisi olarak çok beğendim. Tasarımı olsun hızı olsun gayet güzel. En çokda türkçe içeriği hoşuma gitti dünyada türkçyi türklerden sonra en çok önemseyen firma google olsa gerek. Youtube videosunda hafif amerikan şiveli tanıtımı izledim çok hoştu
  • Google, yıllardır süren IE - Firefox - Opera arasındaki soğuk savaşa kesin noktayı koyacak gibi gözüküyor... Chrome, Beta sürümünde bile tüm testlerde neredeyse performans/kalitede 1.

Sanırım önümüzdeki dönemlerde savaşın cepheleri şöyle olacak: IE8&FF&OPERA vs. CHROME
  • quote:

Orjinalden alıntı: FurkaNUsta

Google, yıllardır süren IE - Firefox - Opera arasındaki soğuk savaşa kesin noktayı koyacak gibi gözüküyor... Chrome, Beta sürümünde bile tüm testlerde neredeyse performans/kalitede 1.

Sanırım önümüzdeki dönemlerde savaşın cepheleri şöyle olacak: IE8&FF&OPERA vs. CHROME

Umarım dediğiniz gibi olur ama bunun için videolardaki takılma sorununu halletmeleri şart...
  • bende çok beğendim ama sık kullanılanlar menüsünü bulamadım yeni yer imi ekliyor ama eklenenlere nasıl ulaşılıyor bilen var mı acaba?

düzeltme: şimdi buldum sağ taraftan yer imleri çubuğunu her zaman göster derseniz geliyor. bazı torrent sitelerine girmek işkenceydi. chrome ile sıradan bir siteye girer gibi hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeFeD -- 4 Eylül 2008; 23:16:03 >
  • tşklerr.
  • çok güzel bi browser herkese öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

http://www.google.com/chrome?hl=tr
    Buradan indirebilirsiniz.

İlk test geldi, JavaScriptte Chrome çok büyük farkla önde beta haliyle.

Testte Operanın olmaması da garip.

Link

Google Chrome'un arkasındaki hikaye

http://www.youtube.com/watch?v=r4Tmb8l97gQ

Türkçe altyazılı

Hangi aptal yapmış bu testi?İnanmayın buna çok büyük şike var bunda.Birçok javascript kütüphanesi çalışmıyor.Hazırladığım bir Jquery derlemesi bütün tarayıcılarda sorunsuz çalışırken,chrome tanımlayamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbuzik -- 5 Eylül 2008; 0:32:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: arbuzik

Hangi aptal yapmış bu testi?İnanmayın buna çok büyük şike var bunda.Birçok javascript kütüphanesi çalışmıyor.Hazırladığım bir Jquery derlemesi bütün tarayıcılarda sorunsuz çalışırken,chrome tanımlayamadı.

bilen adamın hali başka oluyor.
  • budur ya. gereksiz ıvız zıvırın olmadığı sade ve kullanışlı bi tarayıcı olmuş hemen kuruldu valla.
  • Baya hızlı ama suanlık Mozilla :D
  • Google Chrome'un Pazar Payı

Getclicky.com sitesi tarafından yayınlanan ve 45.000'in üzerindeki internet sitesi tarafından gelen bilgilerin değerlendirildiği veriler, sonuçta ortaya bu tabloyu çıkartıyor. Chrome, Safari'yi şimdiden gözüne kestirmiş durumda. IE ve Firefox ise yerlerini sağlamlaştırmış durumdalar.

• quote:

Orjinalden alıntı: 241

Google Chrome'un Pazar Payı

/>

Getclicky.com sitesi tarafından yayınlanan ve 45.000'in üzerindeki internet sitesi tarafından gelen bilgilerin değerlendirildiği veriler, sonuçta ortaya bu tabloyu çıkartıyor. Chrome, Safari'yi şimdiden gözüne kestirmiş durumda. IE ve Firefox ise yerlerini sağlamlaştırmış durumdalar.

Bunu dün ben de gördüm de. Çok inandırıcı gelmedi. Yılların operasının kullanım payı o kadar mıymış da chrome 2 günde geçiyor.

• PHI

Chrome geçebilir arkasında Google var, interneti kullanan hemen herkes google'a girip çıkıyor. Adamlar arama çubuğunun hemen altına reklamı geçmişler yeni tarayıcı çıktı vs.

google.com.tr'de vaziyet böyle zannedersem bütün ülkelerde google bu reklamı geçmiştir ve deneme amacıyla merak edip indirenler, forum vs sitelerden namını duyup indirenler derken epey kullanıcısı olmuştur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

PHI

Chrome geçebilir arkasında Google var, interneti kullanan hemen herkes google'a girip çıkıyor. Adamlar arama çubuğunun hemen altına reklamı geçmişler yeni tarayıcı çıktı vs.

google.com.tr'de vaziyet böyle zannedersem bütün ülkelerde google bu reklamı geçmiştir ve deneme amacıyla merak edip indirenler, forum vs sitelerden namını duyup indirenler derken epey kullanıcısı olmuştur.

O da doğru gerçi. Koskoca Google. 3-5 yere yazsa bir sürü kişi deneme amacı ile bile kullanınca büyük bir paya sahip oluyor.
  • Evet, Google'ın pazar payında benim imzamında katkısı olmuştur Artık Google'dan bir teşekkür bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Bunu dün ben de gördüm de. Çok inandırıcı gelmedi. Yılların operasının kullanım payı o kadar mıymış da chrome 2 günde geçiyor.

Opera'yı da sadece fanatikleri kullanıyor aslında. Firefox gibi reklama ihtiyacı var biraz. Aslında çok iyi bir tarayıcı ama her şey alışkanlıklara kalıyor. Opera daha hızlı olmasına, bilgisayarı daha iyi kullanmasına rağmen Firefox'tan vazgeçemiyorum. Opera da sürekli bulunuyor bilgisayarımda. Bazı işler için sadece onu kullanıyorum ama ana tarayıcı olarak kullanamıyorum maalesef.

Firefox Google'ın da desteğiyle çok iyi reklam yaptı. Bu yüzden bu kadar çok kullanılıyor bence.

• Çıktığı gün Nokia nın sitesi bozuk gözüküyordu. Hata ve bozuk site bildir den bildirmiştim ve şimdi düzgün gözüküyor. Google bu işi biliyor yaw
  • bence google gelısımınıde hızlı yapıyor ben sımdıden tanıdıgım butun arkadaslarıma tavsıye ettım hız konusunda cok begendıler ama tabı eskı alıskanlıklarından pekte vazgecemıyorlar fırefox ta alıstıkları ozellıklerı arıyorlar
    ama zamanla hersey oturur gelısır chrome bunu cok hızlı yapıcak bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 5 Eylül 2008; 16:06:54 >
  • scroll aşşağı iniyor ama yukarı cıkmıyor...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.