Şimdi Ara

GÖNÜL DOSTLARI BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DAHA ÖNCE BAŞKA BİR TOPİCDE GÜZEL İŞLER BAŞARAN GÖNÜL DOSTLARIM ARTIK BURADA NEŞELİ VE FAYDALI İŞLER YAPMAYA NE DERSİNİZ?

• ne gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gymim

DAHA ÖNCE BAŞKA BİR TOPİCDE GÜZEL İŞLER BAŞARAN GÖNÜL DOSTLARIM ARTIK BURADA NEŞELİ VE FAYDALI İŞLER YAPMAYA NE DERSİNİZ?

MERHABA GÖNÜL DOSTUM....
  • quote:

DAHA ÖNCE BAŞKA BİR TOPİCDE GÜZEL İŞLER BAŞARAN GÖNÜL DOSTLARIM ARTIK BURADA NEŞELİ VE FAYDALI İŞLER YAPMAYA NE DERSİNİZ?

sen ne diyon ya..
  • anladım şerefcanla ilgili.
  • SELAM HERKESEE COOK MUTLUYUM BULUNDU YAVRUMUZ ONU GORMEYE GIDEN VARMI ARANIZDA COK GUZEL BIR GUN BUGUN MUTLU VE UMUTLU...
  • tamam gymim37 ben varım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: wil

quote:

MERHABA GÖNÜL DOSTUM....

TESEKKURLER WIL BIR SAATTIR CILDIRDIM DIGER FORUMDA BIR SURU DEGISIK INSAN VARDI.........
  • Burdayım......................
  • burdayız
    sonunda buldum burasını yaa
  • heeeyyy bende geldiimmmmm.....
  • nerdesiniz yawww
  • kıskandırma bizi kırmızı :((((
  • YAA INANMIYORUM BENIM YERIMEDE OPUN SEREF'I BIRDE TUNCAY BEY BANA AMERIKAN BASKANINA MEKTUP YAZ BELKI ONLERIN GELISMIS TEKNOLOJISINDEN YARARLANIP UYDU GORUNTUSU FALAN ALABILIRIZ DEMISTI BENDE BIR IHTIMAL BELKI ADAMA ILETIRLER DIYE YAZMISTIM MEKTUBU YOLLADIMDA AMA ZATEN ILGILENECEKLERINIDE SANMIYORUM NEYSE ZATEN GEREK KALMADI KIMSENIN YARDIMINA
  • SELAM ARKADAŞLAR EVET YENİ BİR SAYFA BÖYLESİ DAHA GÜZEL ..BENDE SİZLERLEYİM.. HABER VERDİĞİN İÇİN SAĞOL NURXX SİZ ALIŞKANLIK YAPIYORSUNUZ.
  • mrb gönül dostları,sabah nete girdim dajha sonra fırsatım olmamıştı girmeye hala şoktayım inanamıyorum sana şükürler olsun Allahım....iyiki sizler varsınız.

• .. Yahu herkes neden FAKE?? Ben de çok sevindim.. Başıma birşey gelmez umarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

.. Yahu herkes neden FAKE?? Ben de çok sevindim.. Başıma birşey gelmez umarım..

Pardonda biz fake falan yapmiyoruz sen bizim numara yaptigimizi mi saniyorsun simdi mi akliniza geldi boyle bir sayfa oldugu biz bulmaya calisirken seref'imizi siz nerelerdeydiniz???

• Böyle güzel bir günde bu kadar agresif olman ilgiç cidden.. Yazmaz olaydım..
  • bencede keske bizim yapmacik oldugumuzu dusundugunu yazmaz olaydin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.