Şimdi Ara

GÖNÜL DOSTLARI BURAYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çorbada bir nebzede tuzunuzun olduğunu biliyorum , ne mutlu sizlere , keşke bende sizler kadar bu konuda duyarlı olabilseydim ve keşke bu olayda sizin gönülleriniz gibi ak pak olabilseydi..

iki forumuda okudum diğerine yazdım bunada yazayım olaya tepki veren çoğu arkadaş Baba yı düşünüyor kendini onun yerine koyuyor ve "yediremiyor" o yüzden tepki koyuyor ama sizde haklısınız görünen o ki ailenin önünde , ne yazıkki , en az bundan önceki aylar kadar zor günler var ...

allah yardımcıları olsun ..

sizede ne mutlu gerilmeyin - sevinin biraz -
  • tamam laleman ben sildim eklediklerimi...Bizi aşan bir konu ve ilgilendirmeyen bir meseleden ötürü gönül dostluğunu bozmayalım.
  • takılmayalım arkadaşlar.....

aaaaaaaaaaa yani bi rahat rahat sevindirmediniz insanı.....

var veya yok ( ki inanıyorum yok)

kime ne?

Şeref canımız tası tarağı topladı geldi,,,,,

Yanına gidecek arkadaşlar benim yerimede ısırın nanaklardan....

Koklayın, öpün, hepsine selam söyleyin benden.....

Alperen zeynep takılma kimseye,,,, daha ilişkimiz devam edecek inşallah....
  • ARKADAŞLAR ŞERDEDE HAYIR VARDIR...AHMET HAKAN CAN'I DEMİR RAHMET OLSUN HATIRLAYANINIZ VARDIR.O BİR ALPERENDİ...ONUN KAPKAÇ KURBANI OLMASINDAN SONRA BABASININ VERDİĞİ MÜCADELE SONUCU KAPKAÇ OLAYI AZALDI.KAÇ KEZ GİTTİ ANKARAYA VE TEDBİR ALINDI.ŞEREF CANIN BABASININ VERDİĞİ MÜCADELEDE BUNA EŞ DEĞER DEVLET ÖZEL BİR EKİP KURDU VE KAYIPLARI ARIYOR.İLAYDAYIDA ARIYORDUR ELBET.BİZE DÜŞEN ELİMİZDEKİ NİMETİN KIYMETİNİ BİLMEK VE İNTERNETİ İYİ DEĞERLENDİRELİM PAYLAŞALIM GURUPLARA AYRILIP BASIN HABER BELEDİYE RESMİ KURUMLAR KİŞİSEL SİTELER HER YERE ELEKTİRONİK POSTA GÖNDERELİM.BUNU DAHA ÖNCEDE YAPMIŞTINIZ.NE DERSİNİZ?
    YA BEN KİMSEYE TAKILMIYORUM İŞTE "NEFİS" YA DOĞRUYSA DİYE DÜRTÜKLÜYOR.AMA ZAPDEDİYORUM MERAK ETME ARKADAŞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenzeynep -- 3 Ağustos 2006; 2:27:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperenzeynep

tamam laleman ben sildim eklediklerimi...Bizi aşan bir konu ve ilgilendirmeyen bir meseleden ötürü gönül dostluğunu bozmayalım.

Arkadaşım benim niyetim kimseyi kırmak değil fakat 4aydan beri şerefcan kayıp ayağı aksak kadın , görgü sahitlerinin verdikleri ifadeler varken ve yıldız hanım ilk defa gördüm diyorken bu mutluluğu, yüzünden ne kadar kötü niyetli olduğu anlaşılan birinin attığı bir iftiraya gerçekmiş gibi yaymayalım istedim.aile şimdi evladının mutluluğunu yaşıyor birde yayılan asılsız haberlerin derdine düşmesinler..bu kadar çektikleri acı yetmezmi?bence yeter daha fazla asılsız haberleri gerçekmiş gibi kurcalayıp üzmeyelim onları..şerefcan şimdi annesinin koynunda mışıl mışıl uyuyordur o annenin sevincini düşündükçe sevinçten gözyaşlarımı tutamıyorum...ALLAHIM BOZMASIN HUZURLARINI..

• DİĞER SİTEDE YAZDIKLARIMI OKUDUN MU LALEMAN İNAN BENDE SİZİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM.
    ARKADAŞIM ONLAR MURATLARINA ERDİ İNŞAALLAH DARISI DİĞER KAYIPLARIN BAŞINA..
  • ah ah çok yazık
    bu haberler çok moral bozucu

dileyen hürriyet'e bakabilir

bizler şeref can'ın bulunması için uğraştık
    birileri gelsin bize gerekli açıklamaları yapsın artık
  • arkadaslar kafam gercekten allak bullak oldu. Yildiz hanim hafta sonlari görüyorsa cocugunu neden bukadar insanin vicdani duygulari ile oynadi. neden adam serbest birakildi. inanmak istemiyorum ama her haberde migde bulandirici seyler cogaliyor. Aileden birisi aciklama yapsa cok iyi olacak. saniyorum dogruyu bilmek burada bulunan herkezin hakki. Yildiz hanimin ne yaptigi kimseyi ilgilendirmez ama cocugun yerini bilipte hafta sonlari görüpte bu kadar insani oyalamasi kafami karistirdi. insallah asilsizdir bu haberler.
  • görülen o ki "yıldız hanım" pek hanım değilmiş , yazık bu kadar insan ve en önemlisi o çucuğun babası boşu boşuna endişelendi ,

acaba bundan sonra insanlar gerçekten kaybolan çocukları ararken bu kadar iyi niyetli olabileceklermi ?
    bu kadar saf ve sevecen olabileceklermi ?

yazık yazık ...
  • Düsünüyorumda. bende bir anneyim. Allah korusun ayni olay benim basima gelse ve cocugumun yerini bilsem ne basbakana mektup yazarim, nede tv programlarina cikarim. gördügüm kadari ile Yildiz hanimda bunu yapmaz cünkü insanlarin yüzünden en önemlisi gözlerinden okunur bu, cünkü olay eninde sonunda cözülüyor bunun sonunda rezil olmak milletin duygusu sömürüldügü icin dua alindigi kadar ah almakta var isin icinde. . bence bu olaylar asilsiz arkadaslar.daha dogrusu insallah öyledir . Melegin bulunmasi icin cok dua ettim simdide bu olaylarin asilsiz olmasi icin dua edecegim.
  • Arkadaşlar buranın tadı kaçtı artık

Şeref Can bulundu yetmezmi??????????????????????

Daha ne karıştırıyorsunuz bunları ya.....

Aile asılsız diyor ve sonuna kadarda inanıyorum......

Lütfen daha saygılı olun.....
  • Ben olayları bilmiyorum.
    Aileyi ve geçmişlerini de bilmiyorum ki yorum yapayım.
    Tek amacımız bu çocuğun bulunmasıydı. Evet bulundu.
    Gazeteler çeşit çeşit haber yazıyorlar.
    Biz burda uğraştık, didindik durduk.
    Tek istediğimiz bize yapılacak kısacık bir açıklama.
    Madem gazetelerin yazdıklarına inanmayacağız o zaman bu açıklama bize karşı yapılsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pınargül

Arkadaşlar buranın tadı kaçtı artık

Şeref Can bulundu yetmezmi??????????????????????

Daha ne karıştırıyorsunuz bunları ya.....

Aile asılsız diyor ve sonuna kadarda inanıyorum......

Lütfen daha saygılı olun.....

Ahmet Delican, mahkemede Yıldız Engin’le eşinden ayrı olduğu dönemde 3 yıl birlikte olduklarını ve çocuğun bu ilişki sonucu doğduğunu söyledi. Delican şöyle konuştu: "Yıldız çocuk doğduktan sonra bana geldi. ’Bu senin çocuğun’ dedi. Ben de çocuğun benim olup olmadığını anlamak için DNA testi istedim. Yıldız’ın getirdiği tırnak ve tükürük numunelerini Acıbadem Hastanesi ve Avrupa’daki bir kliniğe gönderdim. Çocuk yüzde 99 benim çıktı. Çanakkale’ye gidip çocuğu annesinden teslim alıp İstanbul’a getirdim. Daha sonra olaylar medyaya yansıdı." Delican test raporlarını da mahkemeye delil olarak sundu.

ortada kaçırılma filan yokmuş ki ...
    zaten aile de şikayetçi olmadı zanlı serbest bırakıldı.

bu kadar insan boşuna endişelendi...

insanların iyi niyetleri kullanıldı ( bjz : oktar babuna )
    bunlar işin tadını kaçırmıyorda insanlar tepki gösterincemi işin tadı kaçıyor...

• laleman haklisin bende cok karsi ciktim bu olaya ama joyce84 arkadasimiz hürriyete bakin deyince düsüncelerim allak bullak oldu. gazetelere inanmak istemiyorum. Belki basin yüzünden Sarisin aksak yürüyen bayanin pesinden kosuldu bunca zaman . yalan haberler cok fazla ama. mahkemelere basinda girebiliyor Yildiz hanimin agzindan bazi seyler yzilinca acaba diye düsünmedende gecemedim. en iyi cevap aileden birinden gelecek ama kimse yok . istersen hürriyetin linkine gir oku inanki insanin kafasi cok karisiyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4859748.asp?rdr=1

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4860180.asp?gid=0&srid=0&oid=0&l=1

bunlar son haberler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liliz -- 3 Ağustos 2006; 3:28:49 >

• bu topice şerefcanın babası tuncay bey katılmıyormuydu mutlaka çıkıpta açıklama yapacaktır.Star haberde savaş ayın sorusuna ilk defa görüyorum bu adamı diyen yıldız hanıma hala iftira atmaya çalışılması çok saçma yarını bekleyin arkadaşlarya baba açıklama yapar.Allah aşkına masum birine atılan iftiranın yayılmasına sebeb olmayın lütfen..
  • Ya hayır.
    Ben Türkiye'deki adalet sisteminden anlamam ama bu adam niye serbest bırakılmış???
    Bu da mı asılsız? Veya doğruysa gerekçesi nedir?

Off düşünmek istemiyorum.

Şeref Can'ın sadece anlında bir yara izi değil, gözünün altında da bir morluk vardı. :(
    Çocuk bu olaylardan çok etkilendi, umarım gerekli yardımları alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 3 Ağustos 2006; 3:34:16 >
  • benim tek üzüldügüm serefcan psikolojisi alt üst oldu kimbilir neler yasadi yavrum. laleman sana katiliyorum en iyisi Tuncay beyi yada Turgay beyi beklemek olacak . o zaman kadar yorum yapmayalim . bir insana bin kisi iftira atar ama zor temizlenir. Amac melegin bulunmasiydi ve bulundu allahima sükür.
  • "yıldız hanım" a bu kadar güvenmeniz ŞerefCan a olan sevginizden olmasın. Basında ayan beyan mahkeme ifadeleri var
    madem bu adamı tanımıyordu neden boyle bir ifade verdi
    yada
    bu ifadeyi verdi
    neden sonra tanımıyorum dedi
    madem tanımıyordu
    neden davacı olmadılar ...

gerçi Şerefcan "bulundu" ya bu kadar insanın duygularıyla oynanmış bir baba kendinden bile olup olmadıgı belli olmayan bir çocuga babalık etmiş çocuk yıllardır kendi babasını tanımamış kimin umrunda..

birde bu "aile" bu kadar yarıdm gordugu , hesap numaralarını bile verdiği foruma neden bir tesekkur yazısı yazmadı

buda son
    acabe bir daha foruma gireceklermi ??

quote:

Orjinalden alıntı: laleman

bu topice şerefcanın babası tuncay bey katılmıyormuydu mutlaka çıkıpta açıklama yapacaktır.Star haberde savaş ayın sorusuna ilk defa görüyorum bu adamı diyen yıldız hanıma hala iftira atmaya çalışılması çok saçma yarını bekleyin arkadaşlarya baba açıklama yapar.Allah aşkına masum birine atılan iftiranın yayılmasına sebeb olmayın lütfen..

• quote:

Orjinalden alıntı: Fosters

"yıldız hanım" a bu kadar güvenmeniz ŞerefCan a olan sevginizden olmasın. Basında ayan beyan mahkeme ifadeleri var
    yada
    bu ifadeyi verdi
    madem tanımıyordu

gerçi Şerefcan "bulundu" ya bu kadar insanın duygularıyla oynanmış bir baba kendinden bile olup olmadıgı belli olmayan bir çocuga babalık etmiş çocuk yıllardır kendi babasını tanımamış kimin umrunda..

birde bu "aile" bu kadar yarıdm gordugu , hesap numaralarını bile verdiği foruma neden bir tesekkur yazısı yazmadı

buda son

quote:

bu topice şerefcanın babası tuncay bey katılmıyormuydu mutlaka çıkıpta açıklama yapacaktır.Star haberde savaş ayın sorusuna ilk defa görüyorum bu adamı diyen yıldız hanıma hala iftira atmaya çalışılması çok saçma yarını bekleyin arkadaşlarya baba açıklama yapar.Allah aşkına masum birine atılan iftiranın yayılmasına sebeb olmayın lütfen..

arkadaşım akıl var mantık var Allah aşkına çoçukları bulundu evlerine ziyaret etmeye gelenler vardır telaşları çoktur nasıl hemencik nete giripte açıklama yapabilirlerki?yarını bekleyin tuncay bey mutlaka açıklama yapacaktır.hayret ediyorum 4 aydan beri bu mutlu anı bekliyorduk şimdi birden bire masum bir yavruyu annesinden ayıran ve polis yakalamasaydı hala ortalarda dolaşacak olan suratsız bir pisliğin 3ifadesindede farklı şeyler söylemiş ona inanıyorsunz..gönül dostluğu bu mu yaa yarına kadar sabredemiyormusunuz?peees

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fosters

"yıldız hanım" a bu kadar güvenmeniz ŞerefCan a olan sevginizden olmasın. Basında ayan beyan mahkeme ifadeleri var
    yada
    bu ifadeyi verdi
    madem tanımıyordu

buda son

quote:

arkadaşım akıl var mantık var Allah aşkına çoçukları bulundu evlerine ziyaret etmeye gelenler vardır telaşları çoktur nasıl hemencik nete giripte açıklama yapabilirlerki?yarını bekleyin tuncay bey mutlaka açıklama yapacaktır.hayret ediyorum 4 aydan beri bu mutlu anı bekliyorduk şimdi birden bire masum bir yavruyu annesinden ayıran ve polis yakalamasaydı hala ortalarda dolaşacak olan suratsız bir pisliğin 3ifadesindede farklı şeyler söylemiş ona inanıyorsunz..gönül dostluğu bu mu yaa yarına kadar sabredemiyormusunuz?peees

ok Bekleyelim bakalım .

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.