Şimdi Ara

Gönlünü Dinle Passat CC Al , Mantığını Dinle ... ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir zaman sonra merhaba dedim foruma :)

Özetle;

29 Yaşında önümüzdeki yaza kadar bekar bir insanım.

200.000 TL seviyesine çıkabiliyorum maksimum aslında 150 seviyesinde bir düşüncem vardı ama ( A3 , Golf 7 vs gibi ) gönlümde uzun zamandır çelen bir Passat CC fan boyluğu mevcut.

185.000 TL ye 2014 Model bir araç buldum cam tavanlı km ortalama 120.xxx şeklinde.

Araçtan beklentim çok yok diyebilirim şuan Dacia Dokkker kullanan birisi olarak.

Diğer Alternatiflerim ise yine daha modelli bir Golf , A3 Sedan (200 seviyesinde) 1 Kasa Bmw (2013>)

CC hakkında ve diğer araçlar hakkında bilgisi olanların fikrini almak isterim.

Çok teşekkürler sağlıkla kalın.

*Edit : Al işte Ötv güncellemeside geldi iyice çıkmaza gidiyoruz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 13 Ağustos 2021; 16:21:51 >

• Hocam hemen cevap yazayım.o model alacağın araba bir kere eski kodlu motor olacak çok yakan.ayrica kronik yağ yakma sorunu var motorun km nerde bilmiyorum.ayrica şanzımanın durumu çok riskli.inanin burda abartıldığı belirtiliyor ancak dsh gerçekten çok sorunlu bir sanziman. Bakın bir değil 2-3-4 vw servisi gezin sürekli 2-3 günde bir kavrama mekatronik değiştiriyorlar.evet araba süper uçak gibi; bizde tutkumuza yenildik gittik aldık vw ama vw garantisiz binilmez net.bu arabalar nazlı arabalar malesef üzüyor hocam.egr si turbosu sensörü aman aman uzak dur hocam.ayrica bu araba 2005 tr çıkan B6 kasayla aynı platform ve şaseye sahip.b8 Passat baksın, golf 7 bakın düşük km olcak şekilde.eat li dizel 508 bakın illa büyük araba istiyorsanız.saygilarimla.

Edit.simdi gördüm BMW 1 serisi harika bı araba keosnlikle tavsiye ederim.surus keyfi çok daha iyi ve sorunsuz bir arabadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaViTz -- 11 Ağustos 2021; 19:52:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evleneceksin madem 200 bini bir arabaya gömmek yerine balayına veya düğüne falan mı saklasan
    Zira 200 bin güzel bir otomobil için yeterli meblağ değil malesef.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Gereksiz bi mesaj olmuş icon paket megane al geç desen daha iyidi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Evleneceksin madem 200 bini bir arabaya gömmek yerine balayına veya düğüne falan mı saklasan

Millete akıl vermeyi bıraksan mı? Bir akıllı sen misin? Adam heralde düşünmüştür sorduğu soruya cevap vereceksen ver ya da her konuya yorum yapmak zorunda değilsin, görüyorum seni otomobil forumunda her konuya saçma sapan cevaplar veriyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Millete akıl vermeyi bıraksan mı? Bir akıllı sen misin? Adam heralde düşünmüştür sorduğu soruya cevap vereceksen ver ya da her konuya yorum yapmak zorunda değilsin, görüyorum seni otomobil forumunda her konuya saçma sapan cevaplar veriyorsun.

Alıntıları Göster

Her konuya saçma sapan cevaplar mı veriyorum!

Aylar sonra yorum yazdığım nadir konulardan biridir :/

• 1.4 tsi düşünüyorsunuz sanırım.Yakıt olarak güzel yakıyor onu söyleyim.Ama zaten 1 sene kullanacaksınız.Bulduğunuz araç temizse alın.Kalan 15 bin lirayı arıza çıkarırsa harcarsınız.

Oturma pozisyonu, sürüş zevki olarak çok fark var.Recaro-sunroof-bi-xenon lu bi a3 sedan bulursanız arada kalınabilir.O parayada bulmanız çok zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba al sat ile kazanç?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmkanın varsa al geç. Üç günlük dünya zaten.... 

• 2008-2009 model temiz E60 kasa 520D BMW alırdım herkesin zevki ayrı kimisi gider Megane alır

Satılmayacak araba yok ama araç piyasası çok kötü haberiniz olsun 6 ay ilanda kalır belki satılır belki satılmaz araba yarın düğün için vs hemen paraya çevrilmez

• Sen almıyorsun o almıyor kim alıyor o araçları o zaman , temizse al geç hocam :)

• LaViTz kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim.

Evet yeni bir motor değil yakıtıda ortalama olarak 9 lt seviyesinde imiş. Baktığım araç hasar kayıtlı zaten ama özel serviste dsg ile ilgili bakımları yapılmış sorduğumda mekatronik, kavrama değişmiş olduğu söylendi.

Büyük araba istiyorum diye kesinlikle bir düşüncem yok sadece yıllardır ticari araç kullandığım için konforlu birşey olsun istiyorum.

Şuan Golf (hatta hasar kayıtlı cam tavan 7.5 lara çok gezdiriyorum bir taraftan nişanlımda rahat kullansın diye)

1 Kasa ile Cooper S veya Countrymanlarda cezbetmiyor değil 184 bg 

çok teşekkür ederim

• Moueson kullanıcısına yanıt

Ona o zaman bakarız :)

teşekkür ederim düşüncen için

• Evet 1.4 tsi baktığım araçlar , yakıt olarak dacia'dan sonra çok üzüleceğim kesin :)

Evet ortalama 1-2 sene kullanırım diye düşünüyorum.

A3 en baz donanımda mevcut anca o aralıkta bu sebepte beni çok cc'ye yönlendiriyor.

gerçi bunların dışındada kafam karışık değil diyemem ):

Galiba en son gidip 0 208 alacağım 

• Kötü bir Bmw geçmişim var Bostancı Sanayide güzel bir çevremin oluşmasını sağlayan :)

Mümkünse alacağım araç 2012 model üstünde olsun istiyorum ama E 60 tadı da hepsini ham yapar :)

Satmak istediğimde hızlı gitsin diye herkes beni Megane - Passat ve Golf aralığına yönlendiriyor zaten :)

• Madem bekarsınız, evlenip çoluk cocuğa karışana kadar en az 4 sene, alın 1 serisi, keyfini sürün, sonradan geçersiniz sedan bir araca.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerek yok. 2. Problemini geçtim sanayide servislerde zaman geçirmek psikolojik olarak çok yıpratıcı olur.

• Bu moseon neden hala banlanmıyor her konuda görmekten bıktım arkadaş

• gönlünü dinle al 6 ay keyfini sür bence aklında kalmasın. VW grubunda cc dış tasarım olarak çok güzel malesef bitirdiler bu güzelim aracı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Evleneceksin madem 200 bini bir arabaya gömmek yerine balayına veya düğüne falan mı saklasan

nerden geldiysen tekrar oraya git bi zaman yoktun saçma sapan yorumlarını görmüyorduk forum güzelleşmişti.

adam mantıklı bir konu açmış illa saçma sapan bir cevap yazmak için giriyon helal sana forumdaki 1 numaralı troll olarak kayda geçtin sanırım.

• Cc al 1 sene sonra satarsın içinde kalmasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.