Şimdi Ara

Gone Girl (2014) | David Fincher (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
1
Favori
8.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oldukça ilginçti. Çok atlanan detay var. Benzer filmi izlemek isterseniz the body(ceset) filmini öneririm. O daha iyi değil fakat senaryo işleyiş vb. aynı, oyunculuklar konusunda kıyaslanamaz
  • Çok boşluk kaldı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi filmdi.bu yıl ilk beşe girer.
  • Filmi yeni izledim. Gerçekten güzel bir filmdi eyvallahta. Çok ciddi boşluklar vardı.

Olayla ilgilenen kadın polis Ben Affleck'e : ''FBI konuyu kapattı o yüzden bende kapatmak zorundayım. ''dedi ve konu kapandı. 2,5 saat film yapmışlar çok basit bi şekilde kadının yalan söylediğini ortaya çıkarabileceklerken o bölümü atmamışlar. Büyük hayal kırıklığı. Yönetmen belkide kitaba saygı duyup sonunu o şekilde bitirmek istemiştir diyeceğim öyle bir adam olsaydı Fight Club'ın sonunu değiştirmez Tyler'ı tanrıyla buluştururdu. Yönetmen sonuna karışabilir mi o konuda da bilgim yok ama neyse ...

Sonunda kadın aklanıyor diyelim tamam ama hikaye bitmedi ki ! Hikayenin sonu nasıl onu öğrenelim. Kadının hamile olup olmadığı belli değil (eğer kesinse bilgilendirin beni) hiç sevmiyorum böyle sonları

Son olarak küçük bir eleştiri kızın babası biraz abartılı olmuş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 19 Aralık 2014; 5:09:38 >

• Sonunda çıktı
  • Yıfy 1080p düştü isteyen indirsin
  • Filmde büyük mantık hataları mevcut. Yukarıda da çoğu bahsedilmiş zaten. Ayrıca olayların nereye gideceğini kestirmek de zor olmadı.

Film, açık ara yılın 'balon' filmidir.
  • Güzel filmdi.

İpuçları gelmeye başladığında kadının bi numara yaptığını ölmediğini anlamıştım ama bu kadar psikopat çıkmasını beklemiyordum. NPH'nin boğazını kestiğinde derinden bir has.. çektim.

Medyanın insanlar üzerinde ki etkisi çok iyi işlenmiş. Bir insanı katil olarak gösterip aynı gün içinde her şeyi unutturabiliyor bu şey.

Senaryoda büyük boşluklar olmasına rağmen fena değildi. Akıcıydı sıkılmadan izledim 2 saat 20 dk.

Oyunculuklar mükemmeldi diyemeyeceğim. Özellikle eblek suratlı mimiksiz Affleck yerine başkası olabilirdi. Gerçi o bu torpille oscar'a bile aday olur yine.

Ama 8.4 hak ettiğini düşünmüyorum.

Vel hasılı 6/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolog. -- 21 Aralık 2014; 1:10:23 >

• Film, yılın en iyi 3 filmi arasına rahat bir şekilde girer. Kimse kendi kafasına göre hata aramasın boşuna.
    Sinemada izlememe rağmen Sparks sürümü geldiğinde bir daha izleyeceğim.

• Şahsen film hakkında bir çok olumsuz yorum gördüm bunların çoğununda çok sevilen bir şeyi kötüleyerek farklı olma çabası olarak görüyorum. Filmin beni en çok etkileyen yeri medya eleştirisi ve toplumun düşüncesinin nasıl yönlendirebileceğini göstermesi oldu.
  • film güzel ama seneryoda acıklar var !!!
  • imdb de 98 sirada
  • Yukarıda da arkadaşlar değinmiş, Amerikan toplumu üzerinden medyanın manipüle etme gücünü ve toplumu ne şekilde yönlendirebileceğini gösteren güzel bir film olmuş. Senaryoda bazı tutarsızlıklar var ama filmin atmosferi verilen emeği gösteriyor bence. Bu yönüyle vasat bir film olmanın ötesine geçiyor.

Aslında filmin başında acaba kadını gerçekten kocası öldürmüş olabilir mi diye düşünürken, ihtimalleri zorlarken daha çok zevk aldım. Sonra gerçekler ortaya çıkınca filmin o havası biraz olsun kayboldu. O andan sonra izleyiciler sürekli kadına küfretmeye başlamıştır zaten. Ama dediğim gibi senaryoda bazı mantık hataları var. Kadının bir insanı öldürüp işten bu kadar kolay sıyrılması olmamış bence.

• Rosamund Pike, amy karakteri ile oscarı alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

Rosamund Pike, amy karakteri ile oscarı alır.

Julianne Moore'a dikkat edin derim ben.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    yeter be milf milf doymadın
  • Bana güvenen arkadaşlara izlememelerini tavsiye ediyorum. Neresinden tutarsan tut elinde kalan bir senaryoya sahip, ikinci sınıf bir Amerikan filmi. Bu kadar kötü olacağını tahmin etmezdim. En acısı da böylesi bir çöp filmi çeken bir yönetmenin çoğu kişi tarafından iyi bir yönetmen olarak gösterilmesi. 1.5/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

yeter be milf milf doymadın

Yok bu seferki tamamen sanatsal.
  • senaryoda boşluk aşırı derecede, bildiginiz bağırıyor buraları atlıyorum izlemesenizde olur hesabı, tamam güzel film ama hani İMDB puanını hak etmiyor bence.
  • hayatimda izledigim en kotu ikinci filmdi tamamen vakit kaybi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.