Şimdi Ara

Gomezin kararı bence yararlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • attığı goller bi kenara gomez ağır ve adam eksiltme kabiliyeti olmayan topu ayağına dolaştıran pas alışverişinde başarısız olan fizikine rağmen kullanamayan bir forvet oyuncusudur verdiği karardan ötürü kendisini tebrik ediyorum.
    gule gule mario cha cha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öldürmüşsün Ada'mı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dk 1 adama sallamaya başladınız hemen sonra malzeme veriyosunuz milletin ağzında sakız oluyo . Gomez gibi biri çok nadir gelir
  • hiç de ağır değildi. Boyuna göre dünyanın en hızlı komple forvetlerinden biriydi sadece top süremiyordu.
  • Çok büyük hata yaptığının farkına 2-3 ay sonra varacak
  • Adam resmen sahada ben varım diyordu. Millet ikişer ikişer savubmaya çalışıyor yine de kütür kütür gollerini atıyordu. Daha ne istiyosunuz bi forvetten anlamadım ki. Kim gelecek şimdi yerine. Bony konusunda bende soru işaretler var. Falcao daha iyi olur eğer olursa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide durum duzelirse tekrar gelirim demis anlami gittiğim kulupte oynayamazsam gelirim tekrar. Dalga gecer gibi dedigine bak. Cidden kendisi kaybetti zor bulur bizim gibi takimi taraftari. Ayrica milli takimda sakatlandi sezon basi kampi yapmazsa toparlamasi zor olurdu. Hizmetlerinden dolayi tesekkur ederiz yolu acik olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • brandnew kullanıcısına yanıt
    Hangi takıma giderse gitsin 10 golden fazla atacağını zannetmiyorum. Burada krallar gibi 2 sene daha top oynayıp sonra çine kapağı atabilirdi. Ama demeden de edemeyeceğim 2 tane terör olayı yüzünden çok önemli bir oyuncumuzu kaybettik. Allah belasını versin bu teröristlerin hepsinin.

• Profesyonel futbolcu olarak muhtemelen yanlış bir karar verdi ve pişman olabilir ilerde.Ancak insani olarak bakarsak bende yabancı biri olsam türkiye de çalışmak istemem maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.