Bildirim
GOLF6 1.6 TDI Mİ FOCUS 1.6 TDCI Mİ
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu arada otomatik viteste olmayacak kesinlikle. yani metalik ve vites parası olmayacak.
50 bin lira c segmenti araba için çok diyenler var kafamız karışıyor :( ayrıca aldığımız zaman satmak için almicaz uzun süre kullanmak için alacağız minimum 5 6 sene. -
Bu ikisi arasından Golf alınır. Focusun yeni kasası çıkmak üzere.quote:
Orijinalden alıntı: avcy
bu arada otomatik viteste olmayacak kesinlikle. yani metalik ve vites parası olmayacak.
50 bin lira c segmenti araba için çok diyenler var kafamız karışıyor :( ayrıca aldığımız zaman satmak için almicaz uzun süre kullanmak için alacağız minimum 5 6 sene.
Ama ben de o görüşte olanlardanım. 50 bine çok güzel D sınıfı araçlar var. -
bencede golf hem kasası yeni değişti orta donanım bir golf alabilirsin bu paraya.....quote:
Orijinalden alıntı: kkvan
Bu ikisi arasından Golf alınır. Focusun yeni kasası çıkmak üzere.
Ama ben de o görüşte olanlardanım. 50 bine çok güzel D sınıfı araçlar var.
Alıntıları Göster -
Bu paraya çok güzel Beyaz Tit-x paket focus alırsın.quote:
Orijinalden alıntı: muharrem.05
bencede golf hem kasası yeni değişti orta donanım bir golf alabilirsin bu paraya.....
Alıntıları Göster
Sunroof
Parça deri koltuk
Mercekli adaptif farlar
Elekt.klima
vs vs
Birde arlıken bayii ile konuşup 16'' yerine 17 inç Cmax tit-x jantı istedin o aracın tadından yenmez. -
Sanirim bu araclar disinda arac dusunmuyorsunuz ama yerinizde olsam Toyota Avensis Elegance Extra alir ve LPG taktirirdim. 50 bin liraya alinacan en iyi arac.quote:
Orijinalden alıntı: imagoodman
Bu paraya çok güzel Beyaz Tit-x paket focus alırsın.
Sunroof
Parça deri koltuk
Mercekli adaptif farlar
Elekt.klima
vs vs
Birde arlıken bayii ile konuşup 16'' yerine 17 inç Cmax tit-x jantı istedin o aracın tadından yenmez.
Alıntıları Göster -
Bu ikisi arasından Titanium-X paket Focus alırdım. Şunu belirteyim Golf'ün iç plastik kalitesi daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.Apollo
Sanirim bu araclar disinda arac dusunmuyorsunuz ama yerinizde olsam Toyota Avensis Elegance Extra alir ve LPG taktirirdim. 50 bin liraya alinacan en iyi arac.
Alıntıları Göster
Ama Titanium-X paket Focus, 50 bin TL'lik Golf'ten çok daha zengin donanıma sahip.
Focus'un sürüş zevki, sürüş dinamizmi Golf'ten daha iyi.
Bakım servis fiyatları daha uygun.
Ama ben olsam ikisini de almaz açılır cam tavanlı, 17" jantlı Fiat Bravo MJet 120hp alırdım.
-
50 bin bütçe ile kesinlikle güncel kasa fOCUS almayın derim, çünkü önümüzdeki yıl çok daha modernize edilmiş bir fOCUS piyasada olacak. 50 bin' e de C sınıfı araba mı olur diyenlere de aldırış etmeyin. B sınıfı araçlar 30 binden başlar oldu artık. Getz bile 30 küsür binquote:
Bu paraya çok güzel Beyaz Tit-x paket focus alırsın.
Sunroof
Parça deri koltuk
Mercekli adaptif farlar
Elekt.klima
vs vs
Birde arlıken bayii ile konuşup 16'' yerine 17 inç Cmax tit-x jantı istedin o aracın tadından yenmez.
Alıntıları Göster
_fOCUS' un artıları_
Yol tutuş, direksiyon hissi
Çok az performans farkı
Servis ve parça fiyatları nispeten daha ucuz
Daha az fiyat&daha fazla donanım
_Eksileri_
Yalıtım
İç mekan plastik vs kalitesi, işçilik
Şimdi bir de yeni bir şey çıktı;
partikül filtresi midir nedir, 100 binde değişirmiş 4 000 tl fiyatı varmış
_Golf' ün artıları_
Konfor
Yalıtım
Kaliteli iç mekan
İkinci el değeri
Gece sürüşünü keyifli kılan ambiyans
(RNS 510, kırmızı aydınlatmalar,gösterge paneli vs)
( ve bana göre ona sahip olmak daha farklı)
_Eksileri_
Dışarıdan bakınca küçücük görünüyor (bana göre)
Bir kaç binlik Doğuş kazık farkı
Periyodik bakım en son 10 bin idi, Şimdi nasıl bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 24 Ağustos 2010; 16:12:32 >
-
Bide illa sıfır takıntınız yoksa o paraya Volvo S40 1,6 D dynamic alınır az kilometreli 2009-2010 o çok daha kalite bi araç.quote:
Orijinalden alıntı: DeadLifter
50 bin bütçe ile kesinlikle güncel kasa fOCUS almayın derim, çünkü önümüzdeki yıl çok daha modernize edilmiş bir fOCUS piyasada olacak. 50 bin' e de C sınıfı araba mı olur diyenlere de aldırış etmeyin. B sınıfı araçlar 30 binden başlar oldu artık. Getz bile 30 küsür bin
_fOCUS' un artıları_
Çok az performans farkı
_Eksileri_
Yalıtım
Şimdi bir de yeni bir şey çıktı;
_Golf' ün artıları_
Konfor
Yalıtım
Kaliteli iç mekan
İkinci el değeri
_Eksileri_
-
golf çok kaliteli bir araç olmasına rağmen son kasa şekli hiç iyi değil, çok basit ve sıradan bir görünüşü var.quote:
Bide illa sıfır takıntınız yoksa o paraya Volvo S40 1,6 D dynamic alınır az kilometreli 2009-2010 o çok daha kalite bi araç.
Alıntıları Göster -
Golf'ün periyodik bakımı 10.000 mi?quote:
Orijinalden alıntı: nebel
golf çok kaliteli bir araç olmasına rağmen son kasa şekli hiç iyi değil, çok basit ve sıradan bir görünüşü var.
Alıntıları Göster -
5 6 sene kullanıcağız Demişsiniz.Ford,VW Kendilerini Kanıtlamış Firmalar.2 arac'tan Golf6'ı alırdım ben.NEDEN.quote:
Golf'ün periyodik bakımı 10.000 mi?
Alıntıları Göster
1)Golf Focus'a Göre 2 el'de daha iyi bi arac.
2)malzeme kalitesi daha iyi bana göre.
3)Focus' oranla daha Konforlu Bi Arac Bizzat Kullandım.
4)Golf'un Güncel Kasa Olması ve Focus'un çok yakında kasa değiştirecek olması.
Sevgiler,Saygılar.
-
quote:
Golf'ün periyodik bakımı 10.000 mi?
İlk piyasaya çıktığında (2009) 1.6 TDI için verilen aralık 10 000, son durum nedir bilmiyorum.. -
S40 1.6D
quote:
bütçe 50 bin lira falan. arabaya metalik renk olmayacak bembeyaz olacak. birbirlerine karşı + ları ve - leriyle beraber değerli yorumlarınızı bekliyorum
-
50 bın tl ye cok temız 1 yasında volvo s40 tercıh ederdım ,hıgh performance dolby surround muzık sıstemıyle cok keyıflı oluyorquote:
Orijinalden alıntı: tosbaga_tosbaga
S40 1.6D
quote:
bütçe 50 bin lira falan. arabaya metalik renk olmayacak bembeyaz olacak. birbirlerine karşı + ları ve - leriyle beraber değerli yorumlarınızı bekliyorum
-
bu seçenekler arasında golf alırdım ama fiyatı yüksek olduğu için onun yerine d segment araçlara bakardımquote:
Orijinalden alıntı: jasberny
50 bın tl ye cok temız 1 yasında volvo s40 tercıh ederdım ,hıgh performance dolby surround muzık sıstemıyle cok keyıflı oluyor
Alıntıları Göster -
Avensis ya da Mondeo + LPGquote:
Orijinalden alıntı: hunter06
bu seçenekler arasında golf alırdım ama fiyatı yüksek olduğu için onun yerine d segment araçlara bakardım
Alıntıları Göster
Avensis 47000 lere kadar düştü bildiğim kadarıyla. -
Golf bence çok pahalı yaa yazık bu paralara vallahi...daha güzel araçlar varquote:
Orijinalden alıntı: hunter06
bu seçenekler arasında golf alırdım ama fiyatı yüksek olduğu için onun yerine d segment araçlara bakardım
Alıntıları Göster -
Hocam senin iyice kafan karışmış onu mu alayım bunu mu alayım derken.quote:
Orijinalden alıntı: denizkubi
Golf bence çok pahalı yaa yazık bu paralara vallahi...daha güzel araçlar var
Alıntıları Göster
Sen çek bir golf tdi kafan rahat olur uzun yıllar da binersin -
quote:
Orijinalden alıntı: Aybars Mert
50 bin bütçe ile kesinlikle güncel kasa fOCUS almayın derim, çünkü önümüzdeki yıl çok daha modernize edilmiş bir fOCUS piyasada olacak. 50 bin' e de C sınıfı araba mı olur diyenlere de aldırış etmeyin. B sınıfı araçlar 30 binden başlar oldu artık. Getz bile 30 küsür bin
_fOCUS' un artıları_
Çok az performans farkı
_Eksileri_
Yalıtım
Şimdi birde yeni birşey çıktı;
_Golf' ün artıları_
Konfor
Yalıtım
Kaliteli iç mekan
İkinci el değeri
_Eksileri_
ya biz 2007 ford focus tdci kullanıcısydık zaten arabadan da memmunduk açıkçası. kaza geçirdim 2 ay önce araba pert oldu. şimdi yeni bi araç alacağız. aynen dediğiniz gibi kafamız aşırı karıştı focus alsak araba eskiyecek,ayrıca 50 bin liraya d segment DİZEL araç ne var merak ettim şimdi? en ucuz d segmenti DİZEL araç citroen c5 o da 55 bin liradan başlıyor. (volvo s40 ı tercih etmiyoruz ön konsoldan dolayı zaten motor ford focusun motoru)
Benzer içerikler
- fiorino paket sıralaması
- 650.000 tl ye alınabilecek araba
- volvo s60 kullanıcı yorumları
- egea"nın en çok tutulan modeli
- skoda octavia paket sıralaması
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X