Şimdi Ara

golf marşpiyel eziği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bi kasisten geçerken arabanın altı yere sürttü, sağda ve solda minik ezikler oldu. 1 cm çapında falan,eziğin derinliğide yarım parmak kalınlığında. (parmağımı koyunca eziğe,parmağımın yarısı dışarıda kalıyo) boyada bişey yok sadece bu küçük ezikler var. yağmur yağdığı için dışarı çıkamıyorum şuan ama çekebilirsem atarım resimleri. sizce bunu nasıl yaptırıyim ? maliyeti ne olur ?

golf marşpiyel eziği

edit: araç babamın olduğu için rahatsız oluyorum,yaptırmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahat adam -- 30 Ekim 2014; 15:18:18 >

• Ya bırak allasen o kadardan ne olacak. Bende ilk başlarda krikoyu yanlış yere takıp ezmiştim öyle ufak birşey. Ne göze batıyor ne birşey. Kim ne yapsın marşpiyenin orasını. Kafaya takacak bir şey yok fotoda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yukarıdan bakınca orası ezik duruyor rahatsız ediyo, yaptırmak istiyorum. Araç benim değil,babamın. Benim olsa bu kadar takılmam belki ama bu şekilde olunca rahatsız ediyor. Muhtemelen oda rahatsız olacaktır söylemese bile. O yüzden bi sorayım nasıl halledilir diye dedim.

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Ya bırak allasen o kadardan ne olacak. Bende ilk başlarda krikoyu yanlış yere takıp ezmiştim öyle ufak birşey. Ne göze batıyor ne birşey. Kim ne yapsın marşpiyenin orasını. Kafaya takacak bir şey yok fotoda.

Golfe o kadar para verirsen sen de kafaya takardın
    Daha Fazla Göster
  • Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    hocam araç babamın

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Ya bırak allasen o kadardan ne olacak. Bende ilk başlarda krikoyu yanlış yere takıp ezmiştim öyle ufak birşey. Ne göze batıyor ne birşey. Kim ne yapsın marşpiyenin orasını. Kafaya takacak bir şey yok fotoda.

Golfe o kadar para verirsen sen de kafaya takardın

Benim arabam da golf

• rahat adam kullanıcısına yanıt
    1 ay sonra orada o eziğin olduğunu bile unutursun.
  • Hocam dert etmeyin bence, ben aracımı satarken marşpiyelde sizinkinden çok fazla sürtme izi vardı, araca bakmaya gelenler bakmadılar bile, gerçi herkes kaporta boya olayına takmış durumda, ellerde cihazla dolaşıyor herkes.. hatta alan delikanlıya motora, kullanımına hiç bakmadım dedim, o da sen yalan söylemezsin abi dedi..

@sessiz liman76

nazar boncuğu gibi bişey ama mesela ben arabayı yıkadığım zaman iş bitince yandan bakınca orası takılacak rahatsız edecek bu yüzden yaptırmak istiyorum. her konuda rahatım ama araba konusunda biraz pimpirikliyim

acaba spor marşpiyel alıp mı taktırsam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahat adam -- 30 Ekim 2014; 15:25:10 >
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    param olsa yaparım herhalde araba konusunda takıntım var biraz bi araba yanaştırıyorum görmen lazım hocam,dakikalar içinde. arka teker kaldırıma yakınlığı 1.5 yada 2 parmak olacak ön teker 1 parmak olacak. çektiğim yerdeki apartman kapısı açık kalacak gelen geçen rahat girip çıksın ve bişey taşırlarsa arabaya vurmasınlar. öndeki arkadaki araçların kolay çıkıp çıkamayacağına bakarım ona göre ileri yada geri alırım. en az 3 -4 kez arabaya biner inerim.

• Arabanda hiç bir şey yok. Emin ol söylemesen baban bile anlamaz, fark etmez bunu. Kaldı ki yaptırmaya gitsen adam seni sopayla kovalar bunda ne var diye. Bırak öyle kalsın. Zaten hiç bir şey de yok.

Orijinalden alıntı: rahat adam

param olsa yaparım herhalde araba konusunda takıntım var biraz bi araba yanaştırıyorum görmen lazım hocam,dakikalar içinde. arka teker kaldırıma yakınlığı 1.5 yada 2 parmak olacak ön teker 1 parmak olacak. çektiğim yerdeki apartman kapısı açık kalacak gelen geçen rahat girip çıksın ve bişey taşırlarsa arabaya vurmasınlar. öndeki arkadaki araçların kolay çıkıp çıkamayacağına bakarım ona göre ileri yada geri alırım. en az 3 -4 kez arabaya biner inerim.

sen bi nick değişim talebinde bulun hocam rica ediyorum. lütfen bak rahatsız adam falan yapabilirsin yani

• açıdan dolayı böyle gözüküyor,normalde bakıncada belli oluyo hocam,biraz daha belirgin oluyor. ben bunu dimdik çekince çok masum durmuş ama gerçekte daha pis duruyor

@hysteria_

hocam araç babamın,o yüzden de biraz rahat edemiyorum
    Geldi konuştuk, bişey yok takma kafana diyor ama yinede aklımda. Şu kaporta için vakum kitlerinden alsam ise yarar mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.