Şimdi Ara

Golf 7 beyaz sizce neyapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir motorsiklet kazasıyla sizlerleyim :( sinyal verdiğim halde sağdan gelen motorlu arkadaş frenlemesine rağmen aşırı hızdan duramadı ve sonuç resimde gördüğünüz yerleri pastayla temizledim boya pek kalkmamış gibi ama hat vs gidik nasıl bir yol izlemeliyiz bursa doğuş oto halledermi sizce kusursuzca önerilerinizi bekliyorum.
     Golf 7  beyaz sizce neyapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok geçmiş olsun.

Eğer hatlarda falan bozulma varsa göçük düzeltmeciler eski haline getiremezler heralde.En iyi çözüm kapı sacının değişmesi bence.

• Kapıyı yüksek ihtimal değiştirebilirler, düzeltmeyle dalgalanma çok olabilir diye düşünüyorum.

• Öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden korusun daha önce Hyundai i20 aracımızda böyle bir sıkıntı olmuştu park halindeki aracımıza vurup kaçmışlardı Hyundai servisine götürdüğümüzde bize boyasız tadilatsız kapının sökülmeden vakum gibi çekme sistemiyle düzeltiriz demişlerdi ve düzelttiler inş sizin işlemde bu şekilde gerçekleşir

• Arkadaşlar hatlar içine göcük altta ve üstteki iki hatta göcükler var. Sağlıklı bir göcük giderme olmaz sanırım :( doğuş otoda olmasıda zor zaten ):

• Umarım vakumla vs düzeltebilirler hatlarda ilkgünkü gibi olur

• geçmiş olsun,kapı değişip ,değer kaybı için işlem yapılabilirmi ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kazaya karışan arkadaş kurye açıkcası ne gibi değer kaybı için dava açabilirim bilmiyorum pekte karşılayacak durumu yok ondanda birşey almak istemem ama sigortası karşılarmı bilmiyorum. Keşke bu göcükleri hatasız onarıp boyatabilsem diyorum :(

• blasko77 kullanıcısına yanıt
    Boyasız düzeltilir mutlaka iyi bir usta araştırın

karşı tarafın sigortasından alacaksın çocuktan bişey çıkmıyor
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın araştırıcam aslında resimde görülen dalgalanmalar insanların ayakları ve ışık yansımaları resimden çok daha iyi durumda sadece alt ve üst hatlar göcük Onlar düzeltilse boya bile olsa çok önemsemiyorum bindiğim bir araç satmayı düşünmüyorum ama koskoca kapıda böyle bir hasarda değişiyorsa vay halimize

• Doğuş oto aracınızın kaskosu varsa direk kapı değişimine götürür işi ilk önce iyi bir kaportacıyla görüşün eğer vakumla düzelmez derse doğuş otoya gidin üsteki göçükler giderilirse alt kısım çokda önemli değil satarken çok bir sıkıntı çıkarmaz size ama diğer türlü kapı değişirse satarken sıkıntı çıkarta bilir ve ayrıca kaza fotolarınıda silmeyin

Hocam göçük timi tarzı yerler var. Golf gibi araba satılmaz yaptırıp binin :)

• Gecmis olsun. Yetkili serviste kapi degisir. Disarida canli gormek lazim ama vakumla biraz zor hocam.
    Bu arada kuryelere hic acimayin, ozellikle istanbul trafiginde hic umursamadan arac kullaniyorlar. Motorlarida arac sinifina almama ragmen uzulerek belirticem bu tipler insan degil maalesef. Cogunun ehliyeti bile yok. Altindaki nasilsa 2-3 bin liralik motor kendi mali olmadigi icin acima hisside yok.
    Siz yinede bi gocuk onarim merkezine sorun hallolmaz ise ve eger mororun trafik sigortasi varsa serviste yaptirabilirsiniz.

Tekrardan gecmis olsun.

Duzenleme: Resimdeki dalgalardan dolayi tam net belli olmuyor o yuzden servis kapi degisirdi gorusum. Yetkili servisler cok ugrasmiyor en temizi kapi degisimi ama satarken biz cok dert ediyoruz hem alici hem satici olarak. Resimlerini saklayin yeter fazla bir kaybiniz olmayacagi kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 14 Ağustos 2016; 23:56:10 >
  • nightblueist kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam servis hangi kapıyı boyarki diye düşünür oldum değiştirmek en kolayı onlar için dalgalanmalar resimdeki hep yansıma aslında ama o hattı düz hattıda düzeltip boyatamıcaksam..gerçekten üzüldüm

Simdi olay soyle, aslinda degisim daha iyi bir durum sonucta orjinal kapi ham olarak geliyor ve aracinizin renginde boyanip takiliyor sonucta vidali orjinal parca. Duzeltme isi ise iyi bir ustalik ister ayni zamanda aracin metal aksami cekic ve kaynaktan dolayi zayiflar. Bu yuzden servisler mantikli olan durumu yani parca degisimini gerceklestirme yolunu secer. Buna iscilik giderlerinin zaman olarak + degeride vardir. Bir kapiyi duzeltmesi belki 1 gun iscilik kaybi alacakken bir kapinin yenisinin takilmasi (boya haric) yarim saat alacaktir.
    Servisler duzeltme boyama da yaparlar bunda her parca degisecek diye bir kaide yok. Canli gormek lazimki dogru yorumu yapabilelim.

Benden size tavsiye yetkili servise bir sorun eger kapi degisecek derse ve siz hasar kaydi+kapi degisiminden yana zarara ugrayacaginizi dusunurseniz sanayide 300 tl civari(isciligin saatine bagli olarak degisir) kapiyi duzeltip boyattirabilirsiniz ya da sigorta anlasmasi olan yerler var oralarda da yaptirabilirsiniz.
    En basit ornegi vereyim bir tanidigimin ford focus araci arka camurluk avm otoparkinda duvara surttu otokoc camurluk degisecek 4.500tl dedi, sigorta anlasmali bir ozel serviste 400tl ye duzelip boyandi.

• Benim size tavsiyem fotoğrafları saklayın ve kapıyı değiştirin kaskodan. Aracı satarken fotoğrafları gösterirsiniz.
  • En iyi fikir kapıyı değiştirmek olucak sizlerin söylediği gibi. Hasar kaydı nekadar olur tahmini birde zarar kaybını neyapmalıyım hdi sigorta

• Kapının hatlarında bozulmalar varsa %95 kapı değişir. Geçmiş olsun hocam.
  • Gecmis olsun hocam. Boyle bir durumda kapi degisir gibi duruyor. Zaten bence kapiyi onaracaklarina ya da sacini degistireceklerine degistirsinler daha iyi ancak maalesef ki ulkemizde arac bu sebeple deger kaybediyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.