Şimdi Ara

Golf 7 beyaz sizce neyapmalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 yeni resim ekledim neyapabiliriz koskoca kapıya yazık olcak gibi açılması kapanması kayması hiç bir sıkıntısıda yok fikirlerinizi bekliyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

Golf 7  beyaz sizce neyapmalıyım Golf 7  beyaz sizce neyapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şahsi fikrim, böyle bir durumda kapıyı değiştirtmemek için uğraşırdım.
    Bu konularda iyi bir usta bulmaya çalışın, fikrini alın bence.
  • internette ve facebok da boyasiz gocuk duzeltme yada tamir yazarsaniz bir suru firma var kapi degisiminden once deneyin .

https://forum.donanimhaber.com/m_118892057/tm.htm
    forumda ayni sorunu yasayan uyeden biri halletmis
    sizinkide hallolur gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 15 Ağustos 2016; 12:56:35 >
  • Bence boş yere hiçbir yeri değiştirmeyin.O kapı içeriden güzel bir şekilde düzeltilirse sadece damar izleri kalır.Boya kalkan küçük bölgelere de rütuş yaptınız mı olur biter.Eğer aşırı tiiz değilseniz ufak tefek göçük izleri için kapı değiştirilmez.Şu kapının göçük olan üst bölgesi düzeltildikten sonra bana göre görünüşte hiçbir rahatsızlık vermez.Millet sırf orjinal gibi olsun diye bir sürü para harcıyor.
    Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky Pack

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • Başlık ne alaka kaza yaptım falan deseniz
    olmuyomu

Ayrıca kapılarda bir şey yok servis halleder.
    Öyle ottan b.ktan kapı değişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbolcu -- 15 Ağustos 2016; 21:52:29 >
  • Hocam parasını sigorta karşılayacak zaten. Sybolcu arkadaşımıza bir cevap veriyim güzel kardeşim kapıları servis onarmıyor değiştiriyor bahaneleride hazır bu konuyla ilgili bilgin yoksa neden laf kalabalığı yapıyorsun anlayamadım başlıkta ne bekliyordun golf 7 beyaz renk neyapmalıyım dedim. İçerikte resimde mevcut modifiyemi bekliyordun ?

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.