Bildirim
Golf 7 beyaz sizce neyapmalıyım (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şahsi fikrim, böyle bir durumda kapıyı değiştirtmemek için uğraşırdım.
Bu konularda iyi bir usta bulmaya çalışın, fikrini alın bence. -
internette ve facebok da boyasiz gocuk duzeltme yada tamir yazarsaniz bir suru firma var kapi degisiminden once deneyin .
https://forum.donanimhaber.com/m_118892057/tm.htm
forumda ayni sorunu yasayan uyeden biri halletmis
sizinkide hallolur gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 15 Ağustos 2016; 12:56:35 >_____________________________ -
Servis direk değiştirir kapıyı uğraşmaz. Bursa'da bu kapıyı değiştirmeden düzeltebilecek birisini tanıyorum.Özel serviste yaptırmayı düşünürseniz yardımcı olabilirim. _____________________________
H A W K -
Bence boş yere hiçbir yeri değiştirmeyin.O kapı içeriden güzel bir şekilde düzeltilirse sadece damar izleri kalır.Boya kalkan küçük bölgelere de rütuş yaptınız mı olur biter.Eğer aşırı tiiz değilseniz ufak tefek göçük izleri için kapı değiştirilmez.Şu kapının göçük olan üst bölgesi düzeltildikten sonra bana göre görünüşte hiçbir rahatsızlık vermez.Millet sırf orjinal gibi olsun diye bir sürü para harcıyor. _____________________________ Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef. -
Değiştir gitsin hocam, işte düzeltme tamir çekiçleme vakumla vs uğraşacağını sanmıyorum servisin. _____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Başlık ne alaka kaza yaptım falan deseniz
olmuyomu
Ayrıca kapılarda bir şey yok servis halleder.
Öyle ottan b.ktan kapı değişmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbolcu -- 15 Ağustos 2016; 21:52:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2004 CLIO SYMBOL 1.5 DCI -
Bence bu kapı boyasız düzelir İstanbul da Atatürk sanayi de yapan yerler var ama çok para isterler. _____________________________ -
Hocam parasını sigorta karşılayacak zaten. Sybolcu arkadaşımıza bir cevap veriyim güzel kardeşim kapıları servis onarmıyor değiştiriyor bahaneleride hazır bu konuyla ilgili bilgin yoksa neden laf kalabalığı yapıyorsun anlayamadım başlıkta ne bekliyordun golf 7 beyaz renk neyapmalıyım dedim. İçerikte resimde mevcut modifiyemi bekliyordun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ytd
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki