Şimdi Ara

Golf 6 ön Tampon ve Body Kit Bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aracım golf 6 . Gtı ön tampon taktırıyım dedım 4000 lira para istediler sadece on tampona cok para deılmı bu fıyat bıgısı olanlar yardımcı olursa sevınırım(sadece tampon fıyatı 600 lira ama uyum saglaması ıcın degıscek parcalarla beraber 4000lira oluyor) 4000 liraya ıkıncı araba alınır arkadas nasıl iş bu boyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_hacker -- 16 Mayıs 2011; 17:59:21 >

• Bakıyorum da VW acısı VW'ye binince geçmemiş, katlanarak artmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

Bakıyorum da VW acısı VW'ye binince geçmemiş, katlanarak artmış

• o paraya komple veilside yapılır be...
  • quote:

dostum bılgı alıs verısıne calısıyorum ben biliyorsan cvp ver bılmıyosan işine bak. allaha sanada banada hidayet versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

dostum bılgı alıs verısıne calısıyorum ben biliyorsan cvp ver bılmıyosan işine bak. allaha sanada banada hidayet versin

amin... cümlemize kızma dostum da durum bu yani, vw aksesuarda da yedek parçada da işçilikte de güzel öpüyor, kuzenim golf 5'i ankara doğuş'a 30.000 bakımına verdi, silecekleri de değiştirin demiş önümüz kış, 450 lira 30.000 km bakımı 152 lira 3 adet silecek...

VW acısı VW'ye binince geçiyor mu artıyor mu sence?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

amin... cümlemize kızma dostum da durum bu yani, vw aksesuarda da yedek parçada da işçilikte de güzel öpüyor, kuzenim golf 5'i ankara doğuş'a 30.000 bakımına verdi, silecekleri de değiştirin demiş önümüz kış, 450 lira 30.000 km bakımı 152 lira 3 adet silecek...

VW acısı VW'ye binince geçiyor mu artıyor mu sence?

vw den yuzde almıyorum emın ol fanatklıgımde yok ama burda golfle murat 131 ayrt edemeyecek kara cahıllerın vw hakkın yorum yazmasına kıl oldugumdan o yazıyı yazdım dandık arabaları vw den daha kalıtelıymıs gıbı gosterıpde egosunu tatmın etmeye calısan ezıkler ıcın yazdım vw acısı emın vw ye bınmeden gecmez bu uygulamada keyfı bır uygulama yanı 4000 lıra verıp vermemek bana baglı vw nın fıyatları pahalı mı evet pahalı sebep gayet acık adidas spor ayakkabı alırsan 300- 500 arası verırsın pazardan 20 lırayada alırsın kalıte farkı varsa fıyat farkı var demektır cokta tartısmaya gerek yok benım baslıgı acma sebebım daha dusuk malıyetle komple body kıt yaptıranlar var dıye okumustum bunu teyıt etmek ve daha ucuza nasıl yaptırılabılır onu bulmak ıyı forumlar sıze

• boşunamı diyorz kardeşim almayn şu vw marka araçları adamlar hertürlü geçiriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • Ben bu tarz araçlara bu paraların harcanmasını doğru bulmuyorum. Yani iş tamponu değiştirmekle de olmuyor. Sonra stop, marşpiye, arka tampon...Sonuçta bunlar aile arabası.
    Tabi para sizin.
  • herkesin parasını kendisinin arkadaşlar ister 3 sileceğe 300TL verip vw ile gezel isteyen 3 sileceğe 5erden 15 lira verip 131'e biner
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

herkesin parasını kendisinin arkadaşlar ister 3 sileceğe 300TL verip vw ile gezel isteyen 3 sileceğe 5erden 15 lira verip 131'e biner

Silecek fiyatlarından haberiniz olmadığı belli, bosch marka olanlara bakabilirsiniz,

banana tip olanların tanesi 3 liradan başlıyor en fazla 25 lira, otomobil markasıyla ilgisi yok altı üstü silecek fırçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 16 Mayıs 2011; 20:12:59 >
  • dostum boşver gti tampon u al güzelinden bir yay replica r8 jantlarını da taktırıverdin miydi misler gibi binersin isteğe bağlı ön panjur deiştirebilirsin veyahut panjurun kenarlarına kırmızı bant veya ince şerit tarzı bişey oluyor gti larda öyle birşey yaptır yeterlidir

(benim zevkim)

not: arka tampona difizör ve eksoz sistemi de gerek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra41 -- 16 Mayıs 2011; 20:19:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.