Şimdi Ara

Golf 5 mi Civic mi, başka alternatif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Golf 5 comfortline aracım lpg li olduğu ve bagaj yetersiz geldiği için değiştirmek istiyorum.
    2008 2009 model Civic alsam mı acaba?
    Civic de bagaj olarak çok büyük değilmiş ama golften daha iyi sanırım.
    Bütçem max 35.000-40.000 arası.

Bu iki aracın sessizlik, konfor, motor gücü bakımından farkları var mıdır hangisi daha iyidir sizce?

* Performans olarak gayet iyidir.(Belkide 1.8 oldugundandır benim araç)
    *Konforuna diyecek yok
    *100 kmde 6 lt civarında yakıyor Performans yaparsan tabi 7lt felan buluyo
    *Parça sıkıntısı hayatta sorun olmaz
    *Piyasası zaten cok fazla kullanışlı bi araç tercih ederim

Buda benim Araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-gercek-japon-127998804/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvzz

Hocam Golf 5'i bilmem ama bi honda civic kullanıcısı olarak

*Konforuna diyecek yok

Buda benim Araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-gercek-japon-127998804/detay

Yakit tüketimi konusunda dalga geçiyor olmak işiniz, ortalama 6lt basinca 7lt, bakin normal civic otomatik 9-10lt tüketiyordu basinca 11-12 bile mevcut sizin ki 1.8 ve en az o da 9-10 lt yakacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• civic in de bagajı çok küçük hatta sizin golf un bagajı daha büyük olabilir.bagajı büyük araç istiyorsanız o paraya fluence yada focus almanız daha doğru olur
  • 380 litreymiş bagajı ama gidip görmek gerek.
    Daha Fazla Göster
  • Yerinizde olsam daha yüksek modelli Cruze lara bakarım. 450 lt bagaj hacmine sahip.
  • O kadar parayı verip LPG'li almaktaki amaç ne,yer sıkıntısı çekiyorum yazmışsın birde.Al makyajlı Titanium X TDCI C-Max veya Focus göreceli olarak tasarım dışında bu iki araba Civic'i ikiye katlar dörde böler.

Orijinalden alıntı: hyildiz2

Hocam haklısınız ama uzun yola çıkınca stepne olmadan riskli oluyor. Terminalden bir akrabayı alsak yine sığmıyor eşyalar.
    Unutmadan bi de bebek arabamız var :))

Hocam madem şartlarınız öyle, bence siz hem LPG hem de Sedan-Hatchback'lerden vazgeçin. Sizin ilacınız 1.5 DCI Scenic ya da C-MAX 1.6 TDCI...

Şu tarz şeyler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-10-numara-bir-ford-c-max-132137491/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2011-model-renault-scenic-1.5-dci-privilege-132492781/detay

Bagajları baktığınız Civic'ten çok daha büyük (C-MAXın fotoğraflarında da mevcut), LPG derdi de yok. Kendi kanıtlamış, ekonomik tertemiz motorlar

5 kişi çok rahat seyahat eder, arkaları da gepgeniş bebeğe ve eşinize hiçbir sıkıntı vermez...

• Gerçekten focus, cmax veya scenic olabilir. Dediğiniz gibi onları da alternatifler arasına alıyorum. Teşekkürler

Orijinalden alıntı: uniqlo

quote:

Orijinalden alıntı: cvzz

Hocam Golf 5'i bilmem ama bi honda civic kullanıcısı olarak

*Konforuna diyecek yok

Buda benim Araç

Yakit tüketimi konusunda dalga geçiyor olmak işiniz, ortalama 6lt basinca 7lt, bakin normal civic otomatik 9-10lt tüketiyordu basinca 11-12 bile mevcut sizin ki 1.8 ve en az o da 9-10 lt yakacaktir.

Hocam sizede hak veriyorum demek istedigim ben bu aracı performans icin aldım eger insan gibi kullanılırsa o litreyi buluyor.Bizim halkımızda şu kafa var ne kadar motor hacimi yüksekse okadar fazla yakar mantıgı var Honda 1.6 serisi kasayı agır kaldıramadıgı icin fazla yakıyor. Bu 1.8 motoru ise daha ekonomik yakıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.