< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 15 Ağustos 2023; 15:5:33 > |
Megane 2 mi yoksa Linea mı
-
-
Megane 2004 2005 se iyi baktırın, özellikle beyin ve elektroniğine -
linea model olarak daha yeni olacaktır, parça sorunu ikisinde de yaşamazsın ama linea için yerli bir sürü alternatifi var.
-
linea çok dar ve basık. ben hiç beğenmedim. yabancı bir yazıda uzatılmış punto diye dalga geçiyorlardı.
megane ferah bir araç.
kalite olarak ikisi de kötü
-
Lineayı tercih ederdim ben. 1.4 linea çok performanslı değildir kısa vites oranları ile nispeten bu durum tolere edilsede uzun yolda araç yüksek devir çevirir… (zaten ağırlıklı şehir içi kullanırım demişsiniz sizin için sorun olmayacağını düşünüyorum )Yedek parça ve yakıt yönünden avantajlıdır;yakıt tüketimini şöyle anlatayım sakin kullanım uzunyolda 7-7.1L lpg yakıyor , şehir içindede ortalama 10L civarı oluyor(Antalya trafiği),motoru da gayet dayanıklı bildiğim bir kronik sorunu yok (aynı motora sahip Albea var bende oradan biliyorum) -
taksi çıkması olmayan varsa ona baksan daha iyi. satarken taksi çıkması daha düşük gider birde sorun çıkarırmı ona bakmak lazım
-
megane 2 alırdım,ama taksi çıkması olduğu için iyice incelemek gerekir hayırlısı olsun
-
Megane 2 c segmenti linea b segmenti bir araç. Ben olsam megane 2 alırdım. -
Megane 2 ile gideceğiniz tek yer sanayi olur -
Her iki araca da bir zamanlar sahiptim. Megane iç mekan kalitesi ve ferahlığı, daha iyi motoruyla iyi araba idi. Fakat hem linea nın en az 5 yıl yeni olması (model yılları yakınsa kesinlikle megane) hem de alt takım ve daha az elektroniği sebebiyle daha az sanayi göreceği düşününce kesinlikle linea. Bu yıldan sonra temiz megane 2 , megane 3 parasına satılıyordur. Ucuzuda sanayide sizi üzer. -
Sanırım aynı şeyleri düşünüyoruz hocam. 1.4 fire motor LPG'li Palio kullandım. Aynı motor Linea da mevcut. Motor konusunda da çok mükemmel motor olmasa da şehiriçi işimi görür.
Fiat ailesini az çok tanıyorum o yüzden Linea dan devam etmek istedim. İşyerindeki tüm arkadaşlar Megane kullanınca otomatikman hepsi Megane 2 önerdi. Ama dediğin gibi geçen arkadaşın birisi Megane 2 de elektronik arıza yedi.
-
Taksi çıkması Linea alacaksanız bile tek elden kasaba taksisi tercih edin, aşağıdaki taksi çıkması 2017 Egea nın Tarcanlar videosu var, izleyin, nerelere bakmanız gerektiği hakkında fikir sahibi olursunuz
TARCANLAR TUNİNG EKSPERTİZ KOCAELİyoutube2 DEĞİŞENLİ ALDIĞI ARAÇTA DEĞİŞMEYEN PARÇA YOK? EKSPERTİZ YAPAN FİRMA “ mini paket alınmış” DEMİŞ???https://www.youtube.com/watch?v=B4hgKUPWf6o
-
Taksi çıkması yorgun araç alacağınıza o paralara hatta daha uyguna, Broadway, Renault 19 Europe gibi bir araç alsanız emin olun daha iyi bir seçim yapmış olursunuz.
-
Başkan saçmalama istersen.
-
Eyvallah başkan. Tarcanların 16:36 da videoda da bahsettiği gibi. Ben en düşük fiyata alıcam. Exper yerine benim ustaya göstericem. Şaselere direktlere baktiricam. Direkler, şaselerde sorun olsa bile düzgün tamir edildiyse almayı düşünüyorum.
-
Megane daha albenili ama elektrik ve ateşleme sorunları oluyor. Linea fire daha sorunsuz bir motor. Ayrıca lpg ye de uyumlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 16 Ağustos 2023; 12:52:17 > -
Söylediğimin neyi saçma Reis, söyle de hep beraber öğrenelim?
-
Megane 2 saçma sapan elektronik arızaları olan bir araç. Parça fiyatları saçma şekilde pahalı. Artısi tam c segmenti. Geniş ve ferah. Linea masrafsız, az yakar ama gitmez. 77 beygir motor var uzun yolda çekilmez oluyor. Arkadaşlar belirtmiş ön taraf dar, arka diz mesafesi uzun, bagaj geniş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X