Şimdi Ara

Golf 5 kapı kilidi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 2006 Golf 1.6 FSI ve soför kapısı kitlenmiyor.İçeriden de kilitlenmiyor. Bunun nedeni ne olabilir? İstanbul Anadolu yakasında yaptırabileceğim yer var mı? Yoksa servisde mi yaptırım?

• Bir tahmininolan yok mu? Istanbul Anadolu Yakasinda bir yer bulamadim gidecek isten anlayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede golf v vardı 8 yaşına geldiği için sattım.en son kapı kilidi arızası benim araçtada olmuştu.kapı kilidinin değişmesi gerecek.ist. anadolu yakasında bostancı oto sanayide özelçi otomotiv var.orada yan sanayi parça taktır 250 ye mal olur sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

bendede golf v vardı 8 yaşına geldiği için sattım.en son kapı kilidi arızası benim araçtada olmuştu.kapı kilidinin değişmesi gerecek.ist. anadolu yakasında bostancı oto sanayide özelçi otomotiv var.orada yan sanayi parça taktır 250 ye mal olur sana.

Cevabı vermiş daha gerek yok cevap aramana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferucci -- 25 Haziran 2013; 17:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

bendede golf v vardı 8 yaşına geldiği için sattım.en son kapı kilidi arızası benim araçtada olmuştu.kapı kilidinin değişmesi gerecek.ist. anadolu yakasında bostancı oto sanayide özelçi otomotiv var.orada yan sanayi parça taktır 250 ye mal olur sana.

Bir tanıdığım 300e değiştiğini söyledi erelde inanamadım ama bir gidicem oraya olmazsa dediğiniz yere gidicem saolun
  • Kapı kilidini değiştirdim. Ben hala aynı sorunu yaşıyorum. yazılımsal veya elektronik motordan muhtemelen.
  • Ben de megane coupe var.Onda da sol cam açılmıyordu meğerse beyındeki role yanmış. Acaba bu da onun gibi bir şey mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 4 te kilit sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız benim kapıyı anahtarla kilitleyınce kilitlenıyor.Yani bence kilitte sorun yok gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.