Bildirim
Golf 5 kapı kilidi sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bir tahmininolan yok mu? Istanbul Anadolu Yakasinda bir yer bulamadim gidecek isten anlayan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bendede golf v vardı 8 yaşına geldiği için sattım.en son kapı kilidi arızası benim araçtada olmuştu.kapı kilidinin değişmesi gerecek.ist. anadolu yakasında bostancı oto sanayide özelçi otomotiv var.orada yan sanayi parça taktır 250 ye mal olur sana. -
quote:
Orijinalden alıntı: onboardx
bendede golf v vardı 8 yaşına geldiği için sattım.en son kapı kilidi arızası benim araçtada olmuştu.kapı kilidinin değişmesi gerecek.ist. anadolu yakasında bostancı oto sanayide özelçi otomotiv var.orada yan sanayi parça taktır 250 ye mal olur sana.
Cevabı vermiş daha gerek yok cevap aramana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferucci -- 25 Haziran 2013; 17:13:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: onboardx
bendede golf v vardı 8 yaşına geldiği için sattım.en son kapı kilidi arızası benim araçtada olmuştu.kapı kilidinin değişmesi gerecek.ist. anadolu yakasında bostancı oto sanayide özelçi otomotiv var.orada yan sanayi parça taktır 250 ye mal olur sana.
Bir tanıdığım 300e değiştiğini söyledi erelde inanamadım ama bir gidicem oraya olmazsa dediğiniz yere gidicem saolun -
Kapı kilidini değiştirdim. Ben hala aynı sorunu yaşıyorum. yazılımsal veya elektronik motordan muhtemelen. -
Ben de megane coupe var.Onda da sol cam açılmıyordu meğerse beyındeki role yanmış. Acaba bu da onun gibi bir şey mi? -
Yalnız benim kapıyı anahtarla kilitleyınce kilitlenıyor.Yani bence kilitte sorun yok gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X