Şimdi Ara

Otomatik kapı kilidi sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlı forumlar. Her ne kadar volkswagen grubu olsada Seat İbiza aracım için daha hızlı yanıt alabilme adına ve aciliyet olduğundan konuyu buraya açmak zorunda kaldım kusura bakmayın.Benim çocuk aracın kapı ve cam düğmesiyle oynamaya başladı henüz çok küçük laf anlatamıyoruz ,2016 model İbiza da araç hareket halindeyken kapılar otomatik kilitlendiğinde kapı açma kolu ilk çekişte değil ama ikinci çekişte açılıyor. Bunun önüne bir an önce geçmek zorundayız , bunun çözümü nedir ne yapmak gerekir bilgisi olan varsa sizden yardım istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Wasp`

Arkadaşlar hayırlı forumlar. Her ne kadar volkswagen grubu olsada Seat İbiza aracım için daha hızlı yanıt alabilme adına ve aciliyet olduğundan konuyu buraya açmak zorunda kaldım kusura bakmayın.Benim çocuk aracın kapı ve cam düğmesiyle oynamaya başladı henüz çok küçük laf anlatamıyoruz ,2016 model İbiza da araç hareket halindeyken kapılar otomatik kilitlendiğinde kapı açma kolu ilk çekişte değil ama ikinci çekişte açılıyor. Bunun önüne bir an önce geçmek zorundayız , bunun çözümü nedir ne yapmak gerekir bilgisi olan varsa sizden yardım istiyorum.

Çocuk kilidi kapıyı açınca yan tarafta kalıyor.
    Çocuk kilidi aktifken kapılar içeriden açılmaz, başkasının dışarıdan açması gerekir.
    youtube
    Seat İbiza ve Arona Manuel Kapı Açma ve Çocuk Kapı Kilidi
    https://www.youtube.com/watch?v=2N8aCtma9qQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efyavas -- 1 Kasım 2025; 0:47:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• efyavas kullanıcısına yanıt

Hocam cevabın için teşekkür ederim evet o ayarı buldum az önce denedim dediğin gibi içerden açılmadı ve bir nebze işimizi çözdü sağol. Hatta orda iki adet çevirebilecek yer var birinin üstü plastikle örtülü o ne için anlayamadım, aslında bu ayar tüm yolcuların güvenliği için önemli kodlama ile kapı kilitleme düğmesine basarak tüm kapıların açılmasını ve açılmamasını sağlamak mümkün mü yine bilen birisi varsa aydınlatırsa herkes faydalanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2 cam otomatik kapanmıyor?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.