Şimdi Ara

Golf 3 hakkında bildikleriniz ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
13.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf 3 almayı düşünüyoruz. bu arabanın var mı sakat bi yanı, tavsiyeleriniz ...

• ben 20 gun once aldım golf 3 sormak ıstegınız bısı avr mı yada neden golf 3 dusunuyorsunu
  • Bi kere sağlam araba. Bundan eminim.
    Yakıt konusu iyiymiş diye biliyorum. abs klima gibi donanımları da var aracın. şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu özellikler beni bu araca yöneltti.
    Ne diyorsunuz sizin izlenimlerinizi öğrenebilirmiyim???
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

Bi kere sağlam araba. Bundan eminim.
    Yakıt konusu iyiymiş diye biliyorum. abs klima gibi donanımları da var aracın. şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu özellikler beni bu araca yöneltti.
    Ne diyorsunuz sizin izlenimlerinizi öğrenebilirmiyim???

iyimişten kastın az yakması ise yanılıyosun bence...
  • logan dizel almayı düşünüyorum arkadaşlar ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: boranyağız

logan dizel almayı düşünüyorum arkadaşlar ne dersiniz?

o paraya sıfır dizel almayı düşünenler için en iyi seçim
  • benzinlisi normal 1.6 larla hemen hemen ayni yakar dizeli daha ekonomik tabiki

saglam araba oldugu dogru kendini kolay dökmüyor birde türkiyeye az girdigini biliyorum temizini bulabilirsen alinmiycak bir araba degil 3kapi olani ve GT kodu tasiyanlarda 4 fren disk var ve daha sportif koltuklar ve kücük sportif detaylar bulunuyor.sanirim 4 kapililardada GT bulunuyor. zaten toplamda GTI,GL,CL,GT (grand touring) secenekleri mevcut

tavsiyem GT kasasini al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

logan a binip önce bir kullan kararını öyle ver.
  • bu modelin dizelleri hep 1.9 mu?
  • GOLFUMU GECEN HAFTA ALDIM 98 MODEL SPORTLINE 45000 DE CIFT AIRBAG KLIMA ABS PILOT KLTUK AYARLANABILIR HIDROLIK DIREKSIYON MERKEZI KILIT VS VS SONDERECE KONFORLU HERSEY COK IYI SADECE 8 VALF OLMASINDAN DOLAYI SANIRIM BIRAZ YAKIT FAZLA GIBIME GELDI HENUZ TAM DEPO BILE BITIRMEDIM AMA SIMDILIK OYLE GOZUKUYOR SEHIR ICI 300 350 ARASI YAKTI SUANA KADAR AMA COK MEMNUNUM..
    GOLFDE ANLAYAN ARKADASIMA BIR SEY SORMAK ISTIYORUM

1.SI GL GD VS VS VS DEMISSINIZ SIMDI BENIMKI HANGISI OLUYOR ACABA BEN ONA DIKAT ETMEDIM HIC SANIRIM CL OLANALR OTOMATIK VITES YANILMIYORSAM BENIMKI OTOMATIK DEGIL VE BENZINLI ACABA HANGISI SOYLERMISINIZ AYRICA 5 KAPI OLNALARDAN

2.SI ARACDA IMMOBILIZER OLUP OLMADIGINI NASIL ANLARIM INTERNETDEKI AYNI TUM MODELLERINDE BU OZELLIK VAR YAZIYOR AMA BENIM ANAHTARIMIN UZERINDE BOYLE BIR APARAT YOK KUCUK ÇIP YOK BUNUNLAMI ILGISI VAR MI ACABA.

3.SU KONTAK CEVIRINCE ABS VE HAVA YASTIGI LAMBALARI YANIYOR BIRAK BEKLIYIP SONMESINI BEKLEMEK GEREK DIYE BILIYORUM BU COKMU GEREKLI ?
    AYRICA HER IKSIDE SONUYOR BEN ARACI ONDAN SONRA CALISTIRIYORUM CALISTIKDAN SONRA ABS LAMBASI TEKRAR 1- 2 SN DAHA YANIP SONUYOR BU BU SEKILDEMI OLUR NASIL OLUR SOYLERMISINIZ.?

• quote:

Orjinalden alıntı: sporcu51

2.SI ARACDA IMMOBILIZER OLUP OLMADIGINI NASIL ANLARIM INTERNETDEKI AYNI TUM MODELLERINDE BU OZELLIK VAR YAZIYOR AMA BENIM ANAHTARIMIN UZERINDE BOYLE BIR APARAT YOK KUCUK ÇIP YOK BUNUNLAMI ILGISI VAR MI ACABA.

anahtarında çip olmasına gerek yok
    anahtarın şifrelemesiyle ilgili.. abs vs warsa immobilizer kesin wardır
    takma kafana...
  • 300-350 mi yakıyor. abooo. ben vazgeçtim bu arabadan o zaman. bi tane tata mı alsam napsam
  • sehır ıcı dur kalk dur kalk kıs ayı snaırım bu devırde bu benzım fıyatlarıyla normal ama yınede saglıklı olcum dep bıtınce.
  • DIZELLERI 1.9 td 80 hp 1.9 tdi 90 hp

sporcu 51 ruhsatinda yazmasi gerekir cl mi gl mi? ben nasil bilebilirim burdan yada sahibine sor

CL olanlar sadece otomatik degil manulde mevcut bu kodlar sadece donanimi belirliyor arabanda 4 disk varsa zaten gt dir yoksada gl yada cl dir cokta önemli degil zaten
  • quote:

al dostum herkesin görüşü ayrıdır hem dizel bir kere vede ucuz
  • BUgün bitane 1.6 turbo dizel gördüm araba pazarında . Motor orjinal mi acaba? keşke sahibine sorsaydım yav
  • golfün golf olduğu kasa..çocukluk arkadaşımın 10 sene önce dedesinde GTi versiyonu vardı o zamanlar 2-3 yıllık yeni yetme idik ama anlıyorduk yani ilk spor arabalarımdan biridir diyim tecrübe adına

Kesinlikle çok sağlam işçiliği ile göze hoş görünen bir GOLF ...!!!

Ben bu kasayı 4 den daha çok seviyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 15 Ocak 2006 22:33:57 >
  • ARKA CAMDA UZERINE TAKILAN RUZGARLIK GOLF 3 E COK GUZEL UYUM SAGLIYOR AYNI TIPOLARDA KI GIBI ,
    ELINDE BU SEKILDE RUZGARLIKLI GOLF 3 RESMI OLAN VARMI BIRDE BUNLAR RUZGARLIKLAR NERDEN BULUNABILIR ACABA ...
  • 1.6 td ler golf 2de kullanildi adam vergiden kurtarmak icin 1.9 yerine takmis olabilir yada benzinli motorunu cikarip bu dizel motoruda takmis olabilir

kimse bilmez ilk TDI golf 2 de 89-91 yillari arasinda 1.6 tdi 80 hp olarak kullanilmistir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.