Şimdi Ara

Golf 1.4 tsi trendline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aracın yakıtı nasıldır ? Renk secimi ne olmalıdır kullanan arkadaslar memnun mu? 2012 araçlarda artık Polo bile boşu 1.2 si 38.200 diorlar bu golf 1.4 trendline 41.000 diolar bide demin Ford aradı full 2012 fiesta beyaz 38.800 Dio hala karar veremedim golf 1.4 mü alsam Polo 1.2 diesel ama boşunu mu alsam? Yoksa fiesta full paket mı alsam? Yazın arkadaslar cok kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ppolo sahibi olarak golf forever baba
  • Bu kararsızlığınızın çözümü, yılda tahminen kaç km yapacağınıza bağlı; kaç km yaparsınız ?
  • Yılda kesin 15 bin yaparim
  • 15 bin km az yol değil yerinizde olsam yakıt tüketimini baz alarak tercih yapardım.
  • imkan varsa elbette golf.Bir kere c sınıfı diğerleri b sınıfı.ayrıca performans olarak diğerlerinden çok daha iyi ancak yakıt ve donanım sıkıntısı çekerseniz diğerlerini değerlendirin derim.
  • Kullanan biri olarak İstanbul trafiğinde az yakmadığını söyleyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • B sinifi bir arac ile c sinifi mukayese edilmemeli hata Golf hic edilmemeli.
    Siz burada yazilan cizilene bakmadan gidin Tsi Golfle bir test yapin.
    Donanima karsi cok hassas degilseniz trendline bile icine oturuldugunda kalite olarak 1-0 onde baslayan bir arac.
    Kendi mantiginizi dinleyin baskalarinin egolarini degil.
  • Arkadaslar kimse açıklayıcı ikna edici birsey söylemiyor limitim 41.000 3 araba arasında kalmışım ben. Ford fiesta diesel ful paket. Golf 1.4 tsi. Ve Polo 1.2 mi bunun ucu bir birinden farklı ama hangisi olmalı iste?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zormen

Arkadaslar kimse açıklayıcı ikna edici birsey söylemiyor limitim 41.000 3 araba arasında kalmışım ben. Ford fiesta diesel ful paket. Golf 1.4 tsi. Ve Polo 1.2 mi bunun ucu bir birinden farklı ama hangisi olmalı iste?

Benzin sizi üzer mi ona karar veremezseniz kimse size yardımcı olamaz kararı siz vereceksiniz
  • Hocam ayrı konular acacagınıza bir konu acın. Konu butunlugu olsun.
  • quote:

Arkadaslar kimse açıklayıcı ikna edici birsey söylemiyor limitim 41.000 3 araba arasında kalmışım ben. Ford fiesta diesel ful paket. Golf 1.4 tsi. Ve Polo 1.2 mi bunun ucu bir birinden farklı ama hangisi olmalı iste?

Bence herkes soyluyor ama siz karar veremiyorsunuz.
    Al Golf'u keyfine bak..!
  • Golf diğer araçlardan üst sınıfta bir araç yani golf tabii ki daha iyi seçim ama trendline tavsiye etmem en azından comfortline alın derim.
  • Bir ara çok niyetlenmeştik fakat farklı bir iş çıkınca kalmıştı bir bayii şöyle demişti , "Golfün en boşu, polodan iyidir." gerçekten bakıldığında en önemli olan güvenlik açısından golf çok üst onun dışında trendline dan donanım olarak bir şey beklemeyin 1.4. Tsi ise az yakmamakla birlikte performansı iyidir.Ama bence benzin bu fiyatlara gelmişken madem trendline alacaksınız 1.6. golf alıp LPG taktırmak daha mantıklı gibi geliyor.
  • Sanki fiesta full paket 39.000 tl daha ağır basıyor gibi
  • Yılda 15 bin km yapacaksanız, dizel ya da tüplü olmalı.

Gidin, Fiesta'ya binin, mümkünse test sürüşü yapın, size rahat geliyorsa, alın. Rahat gelmiyorsa, C sınıfına bakmak lazım. O zaman da Golf yerine, Opel kampanyasına bakın. Astra classic hb 33.750, sedan ise enjoy plus paketlisi 38,750. C sınıfı benzinli için bence rakipsiz fiyatlar.
  • bendede 2011 focus comfort hb var, bende bunu satıp golf 1.4 tsi trendline alıp almamakta kararsız kaldım, ikisininde birbirine karşı üstün olduğu yönler var, aslında focusumu seviyorum ancak benim gözümde 3 eksiği var; orjinal kol dayama yok, arka camlar manuel birde ne yaptıysam yakıtı 10 litre civarında, sizce aradaki fiyat farkını verip golfmü almalıyım yoksa focusumla yola devam mı etmeliyim?
  • Bence golf cok tutuldu ve piyasasi cok bu yönüyle düşünürsek yakitida senin arabaya gore az bide bikac artısını daha görecek olursan değiş derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu aracın yakıtı nasıldır ? Renk secimi ne olmalıdır kullanan arkadaslar memnun mu? 2012 araçlarda artık Polo bile boşu 1.2 si 38.200 diorlar bu golf 1.4 trendline 41.000 diolar bide demin Ford aradı full 2012 fiesta beyaz 38.800 Dio hala karar veremedim golf 1.4 mü alsam Polo 1.2 diesel ama boşunu mu alsam? Yoksa fiesta full paket mı alsam? Yazın arkadaslar cok kararsızım

fiestayı 38.800 pazarlık yapıpdamı fiyatı aldınız yoksa satış fiyatımı. eğer pazarlıksız 38.800 ise ben fiesta alırdım .
  • yada opel astra clasic III düşünmezmisiniz? 1.3 cdti dizel araba çok uygun fiyatlara piyasada çok var. şu an için sıfırı varmı bilemicem ama.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.