Şimdi Ara

Golf 6 Tsi Trendline Paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar perşembe itibari ile araç elimde olucak fakat bilindigi uzere en bos paket. Araca ekstradan diger paketlerde olan neleri taktirabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: melihkck

Arkadaşlar perşembe itibari ile araç elimde olucak fakat bilindigi uzere en bos paket. Araca ekstradan diger paketlerde olan neleri taktirabilirim

-Led Ayak Altı Aydınlatma
    -Led Ayna Altı Aydınlatma
    -Led Plaka Lambası
    -Bluetooth Kit
    -Golf 6 spor Direksiyon DSG'li ve Kumandalı
    -Ledli Bi-Xenon Far Seti
    -Renkli, Türkçe yol bilgisayarı Kadranı
    -Golf ledli Stoplar
    -Amblem Geri Kamera
    -Rns 510 veya RCD 510
    -Afl (aktif far hareketi)
    -Kapı içi aydınlatmalı reflektör aydınlatmalar
    -Koltuk altı çekmeceleri
    -Bagaj ikinci aydınlatması
    -Led arka ayak aydınlatmaları
    -16-17-18 inç alaşım jantlar
    -park assist
    -Shark anten
    -otomatik açılıp kapanan Ayna modülü
    -Golf Caractere spoiler
    -Kapı kolu içi ambiyans aydınlatmaları
    -Ön ızgaralar ile arka difüzörün piano black boyanması
    -Cam filmi
    -Crom ayna ve kapı kolları
    -kapı eşik koruyucuları.
    -coming home leaving home modülü.

• Soru tamamen ne kadar bütçe ayırabileceğinizle ilgili. Golf 6 eklemeler için son derece müsait bir araç. Kendi sitesinde(forum) fotoğraflı ve detaylı bilgilerde bulabilirsiniz.

Hayırlı olsun...
  • O boş direksiyonun yerine deri kaplı ve üzerinde tuşların bulunduğu direksiyonla başlayabilirsin bence.Emin ol aracın iç görüntüsünü çok değiştiriyor..
  • Hocam mesela gti direksiyon modülü ile ne kadara malolur bana butcem 3000-5000 tl arasi

• hocamwww.golf6.com

birara bakmıstım baya birsey var
  • quote:

Hocam mesela gti direksiyon modülü ile ne kadara malolur bana butcem 3000-5000 tl arasi

GTI dreksiyonu direksiyon+kontrol ünitesi+cruise control işçilik dahil 2100 TL ender elektronikte.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-golf-5-6-orjinal-r-spor-direksiyon-53121442/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-golf-6-cruise-kontrol-hiz-sabitleme-orjinal-54646551/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertanipci -- 21 Aralık 2011; 16:12:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 1.2tsi vs 1.4tsi
    6 yıl önce açıldı
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese teşekkür ederim ilgi için. Ender elektronik ankarada mı ?

• quote:

Herkese teşekkür ederim ilgi için. Ender elektronik ankarada mı ?

Ender istanbulda,
    siz ankarada iseniz ozay06 nikli arkadaşımızla görüş yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertanipci

quote:

Hocam mesela gti direksiyon modülü ile ne kadara malolur bana butcem 3000-5000 tl arasi

GTI dreksiyonu direksiyon+kontrol ünitesi+cruise control işçilik dahil 2100 TL ender elektronikte.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-golf-5-6-orjinal-r-spor-direksiyon-53121442/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-golf-6-cruise-kontrol-hiz-sabitleme-orjinal-54646551/detay

Yalnız onlarda hava yastığı var. Kendi aracının hava yastığı diğer direksiyona uyumlu olması lazım o zaman daha ucuza getirebilir.

Ayrıca sonradan
    Otomatik kararan iç dikiz aynası far ve yağmur sensörü
    Koltuk altı çekmecesi eklenebiliyor. Yukarıda verilen siteyi inceleyin zaten o forumu kuranlarda buradan ayrılan insanlar bildiğim kadarıyla.

• direksiyon baya pahalı geldi bana
  • Aksesuara o kadar para verene kadar comfortline alsaydınız.
  • Hocam arada 5.000 tl var comfortline ile ve inanin trendline ile comfortline arasindaki fark 5000tllik degil

• 1-2 gün içerisinde size döneceğim
  • quote:

Hocam arada 5.000 tl var comfortline ile ve inanin trendline ile comfortline arasindaki fark 5000tllik degil

nasıl değil bence bı donanım farklarına ve fıyatlarına bır bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Hocam arada 5.000 tl var comfortline ile ve inanin trendline ile comfortline arasindaki fark 5000tllik degil

4.600 TL fark var ve bence buna değer

1-Koltuk döşemeleri
    2-Işıklı Makyaj aynası
    3-Fonksiyonel Direksiyon (Ortalama 1.000 TL)
    4-Ön yolcu yükseklik ayarı
    5-Jant (Ortalama 1.500 TL)
    6-Sis Farı (Ortalama 500 TL)
    7-Arka Kol Dayama
    8-Bel Destek Ayarı

Alınabilecek olan eklentiler ortalama 3.000 tl tutuyor Tabi bunun yanında birde eklenemeyecek olanlar var Bence de comfortline almak daha avantajlı Ben 1,6 102bg aldığım için tek donanım seviyesi trendline idi Comfort olsa idi kesinlikle comfort alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

4.600 TL fark var ve bence buna değer

1-Koltuk döşemeleri
    2-Işıklı Makyaj aynası
    3-Fonksiyonel Direksiyon (Ortalama 1.000 TL)
    4-Ön yolcu yükseklik ayarı
    5-Jant (Ortalama 1.500 TL)
    6-Sis Farı (Ortalama 500 TL)
    7-Arka Kol Dayama
    8-Bel Destek Ayarı

Alınabilecek olan eklentiler ortalama 3.000 tl tutuyor Tabi bunun yanında birde eklenemeyecek olanlar var Bence de comfortline almak daha avantajlı Ben 1,6 102bg aldığım için tek donanım seviyesi trendline idi Comfort olsa idi kesinlikle comfort alırdım

Az cikarmisin sen hocam ben jane sordum 4 tanesi 3.500 falan geliyordu fonksiyonel direksiyon daha pahalidir 1000 den çünkü sadece direksiyonu değişmekle olmuyor tuşların aktive edilmesi masraflı bide yanılmıyorsam yol bilgisayarida farklı?

• Bahsettiğim fiyatları kendim yaptırdığım için biliyorum Direksiyon ortalama 700 tl ( R direksiyon ile değişim yapan comfort/highline kullanıcıları satıyor) Tuşları aktif eden Modül 300 tl Eğer hız sabitleyicili istenirse 600 tl Yol bilgisayarında hiçbir farklılık yok Direksiyon takılıp modül araca kodlanınca yeni menüler ekleniyor Jant için fiyatı da yine comfort/highline kullanıcıları orjinal jantlarını 17 veya 18 yaparken satıyorlar ve kendi jantlarını satarken bu fiyata satıyorlar Aslında fazla bile yazdım çünkü direksiyon değiştiren kullanıcı kendi direksiyonunu satar veya jantı değiştiren kullanıcı kendi lastik ve jantlarını satıp masrafı azaltabilir Servis 15 inç jantlara bile dünyanın parasını ister ama jantını değiştirmek isteyen bir kullanıcı servis fiyatlarına satması imkansızdır Tabi yine bunlar yapılabilecek olanlar Sonradan koltuk değişmez sonradan arka kol dayama vs. takılmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.