Şimdi Ara

Golden yavru almak istiyorum aylık masrafı nekadar olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3-4 aylık golden almak istiyorum. yavruyken almak istiyorum çünkü sahibini bilsin küçüklüğünden beri yanımda olsun dost olalım istiyorum daha sıcak kanlı olur bana karşı. şimdi aylık masrafı nekadar bu köpeğin? 2-3 ay zorlar gibi gözüküyo beni ama ondan sonra nekadar olur aylık masrafı? bahçede bakıcam. ayrıca sahiplendiren varsa görüşebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-John -- 22 Ağustos 2015; 14:16:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahibi bilmek için yavru almaya gerek yok. Ücretsiz ilanlar kısmına bakın, ücretsiz golden sahiplendirilmediyse vardı en son.
  • 2 yaşında bir golden retriever sahibi olarak hemen kısaca yazayım. bebekken masrafları az olacaktır, ama çok çabuk büyüyen bir cins olduğu için yetişkin olduğundaki masraflarını dikkate almakta yarar var.

Ayda ortalama onbeş kilo mama yer: 200TL
    Çok enerjik olduğu için sürekli oyuncak, ödül maması ve kemik alınmalıdır: 100TL
    3 ayda bir iç parazit ve yaz zamanı ayda bir kere dış parazit ilacı olması gerekir: aylık 50 - 60TL

yıllık aşıları da 300TL civarında tutmaktadır. bir o kadar da öngörülemeyen zararları olabilir. (ayakkabı parçalamak, ev mobilyalarını kemirmek vs.)
  • eksileyen beyinsiz için;

http://haberci.ajanspress.com.tr/padphoto/50299811/1/0216937e-7bc2-e411-b67d-001a6465f174

hala nerden golden alabilirim diye soruyorsunuz, sözde hayvanseverler. ülke barınakları doldu, dış ülkelere sahipsiz golden ihraç ediyoruz. hal böyleyken para verip golden alıp bahçeye bağlayacak kadar vicdansızsanız diyecek birşey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.