150m verip bu mattocktan alıcam yalnız bu oreler nasıl dusuyor inventoy kaç dakikada dolar? Her dakika başındamı olmak gerekiyor?
almanı kesinlikle tavsiye etmem
10dk gibi bür sürede doluyor. 10dk'da bir başında olsan yeter.
3 kazımda da kırılır. Yani yaklaşık yarım saatte kırılan bir item. Rpr parası pre var ise 100k küsür yoksa 200k küsür.
Genelde ıvır zıvır çıkıyor yanlız. Bus,Kutu,Fragment falan nadiren çıkıyor baya efor vermen lazım. Kannımcca günde 5-10 saatini bu işe ayırırsan anca eline birşeyler geçer.
Herkes senin gibi düşünüp başlıyor bu işe zaten. Deli deliyi takip eder hesabı. Ben de bu hesapla başladım.Aldığım güne lanet ettin. Tutup +5 chitin işine girseydim daha fazla karım olurdu ciddiyim.
Ozaman bende +5 çitin işine gireyim 3 al 5 sat
quote:
Orijinalden alıntı: Satriykon
Aga millet kazıyor boşa kazmıyorlardır heralde
O millet dediklerin tek bi kişi zaten bi program var ismi lazim deil 8 karakter sokuyosun oyuna ve hersey oto
quote:
Ozaman bende +5 çitin işine gireyim 3 al 5 sat
Chitin +7 hatta 23 al 28 sat.
63 patchinden sonra almak mantıksızlaştı çünkü 1 günde rahat 2gb kasabiliyorken dropları azalttılar.. 1gb bile zor çıkıyor artık
bro maden prog bul ine atıyo ne cıkarsa rpr de yapıyo bırak pc yi git okuluna işinie çatır çatır :)
quote:
Orijinalden alıntı: lllVENDETTAlll
quote:
Aga millet kazıyor boşa kazmıyorlardır heralde
O millet dediklerin tek bi kişi zaten bi program var ismi lazim deil 8 karakter sokuyosun oyuna ve hersey oto
Bende bu işin içindeyim monster taşından bıkıyosun 1 günde ortalama 7 8 tane çıkıyo 3 4 fragment 2 3 mavi kutu 2 3 tanede yeşil kutu 4 bus değerli olarak, fragmentleri kırdırıyorum satması uzun sürüyo getirisi fena değil ama programla tabi 7/24 açık PC. 8 karakter oyuna sokanların % 90 ı cafe sahibi gb satanlar.( en büyük dez avantajı çok pahalıya tamir ediliyo golden mattok günde aşagı yukarı 2 3m gidiyo paran yoksa dımdızlak kalıyosun :D ) daha detaylı bilgi verirdim ama forumda hile yasak :D...
hiç grek yok boşuna zaman kaybı
onun yerine cz ağaçlarda ap kağıdı kas
quote:
Orijinalden alıntı: MorgenSternN
hiç grek yok boşuna zaman kaybı
onun yerine cz ağaçlarda ap kağıdı kas
Güzel diyon ama lvl 53 yeni başladım daha aldığım DC bitmedi lvlde monstere gire gire böyle oldu önce item yapalım czye girebilicek kadar büyüyelim sonrası malum para parayı çeker
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme