Şimdi Ara

İşte kare kare 'Dunhuan Stone Cave'...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün Mr_Smith kardeşimle bi ufak araştırmaya çıkmıştık ancak ufak bi sorundan dolayı pek ilerleyememiştik...
    Daha sonra tek başıma bi cave gezintisi yapim dedim...
    İşte cave den kesitler...

ilk olarak cave girince mutlaka göreceğiniz yaratıklardan Earth Ghost Bug...

ölmek nedir bilmeyen Earth Ghost Bug Giant...

Cave de tanıştığım bir arkadaşın kullandığı her ewe lazım Seal Of Moon Bow

1. katın 2. odalarında bulunan 63 lvl itibariyle kesmekten artık kusuntu gelicek olan Power & Strong Earth Ghost

Eh bi de Giant iyi gider hani

Athens'te türkler arasında ilk olmak güzel bi şi

Kendimi hiç bu kadar ezik hissetmemiştim

3. kat itibariyle karşımıza çıkmaya başlayan Earth Ghost Warrior

Warriorlarla birlikte kardeş kardeş geçinen Earth Ghost Soldier

Champion da gayet şekil

Anti-int bir arkadaş Earth Ghost Soldier Giant...

3.Kata ulaşınca bir nevi budistlerin tapınağına benzeyen bir kaç şekil gördüm... {Bu da seni korusun }

4. Kata yaklaşırken karşılaşıp oha bu ne diyeceğimiz haywan mı uzaylı mı ne olduğuna karar veremediğim Mole.. {Champ}

Ne olduğunu hala pek çözemesemde ebat olarak onu sığdıracak bir monitör bulamadığım Mole Giant...

İşte zirve... 69 Level Yaratık Devil Ghost Nachal...

Ve en yüksek magic atağa sahip Devil Mask Nachal {Champ}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.CoWbOy -- 7 Mayıs 2006; 21:58:44 >

• çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil_Miyu

çok güzel

galiba

varsa elinde böle güzel ss leri olan arkadaşlar paylaşsınlar da hep beraber görelim ....
  • güzel ss ler bide kendi charin gelişimide orda baştan sona dogru

paylaşim icin tşk
  • ya bi biz full int cilere olarak orada str cilerden daha mı zor dolaşırız yoksa kolaymı
  • resimlerde bi sorunmu var, açılmıyor !
  • Güzel ss ler.Özendirdin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizde artık bi ay sonra gireriz anca kasarız 31 olmus lvl
  • bide fotoraf cekecegin yani screen shot al madan önce f12 ye basta daha ii görelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhans0

bide fotoraf cekecegin yani screen shot al madan önce f12 ye basta daha ii görelim

kaybol ufaklık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.CoWbOy -- 12 Mayıs 2006; 17:39:56 >
  • güzel çalışma eline sağlık mağrada kasıyorum bende bu aralar çok fazla intci ks olayı var baktım kombo fayda etmiyor yere yatırıp kılıc saplamaya abandım yere yatırma 2000 bin birinci kılıc saplama 2800 2 ufak saplama 1350 vuruyom bitek böle kasılıyor mağrada str charlar intciler kadar vursaydı sanırım kimse intci olmaya çalışmazdı

lvl 61 görevi aldım bitane dowghandaki budisten 1 tane antidod bulmamı istiyor görevde ama hangi yaratıktan düşüyor onu bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: P4P800

güzel çalışma eline sağlık mağrada kasıyorum bende bu aralar çok fazla intci ks olayı var baktım kombo fayda etmiyor yere yatırıp kılıc saplamaya abandım yere yatırma 2000 bin birinci kılıc saplama 2800 2 ufak saplama 1350 vuruyom bitek böle kasılıyor mağrada str charlar intciler kadar vursaydı sanırım kimse intci olmaya çalışmazdı

lvl 61 görevi aldım bitane dowghandaki budisten 1 tane antidod bulmamı istiyor görevde ama hangi yaratıktan düşüyor onu bulamadım

Eywallah dostum..

Şu aldığın görev 61 lvl questi değil... Oyunun en büyük bug larından biri... 69 Level questini almış bulunmaktasın... 69-70 yaratıklarını kesip 1 tane paket düşürmeye çalışıcaksın... Onu da şimdi yapabilmen mümkün değil... Ben 64 levelde tepeye gittiğimde kesebilirmiyim diye deneyip ilk kestiğimde şans eserim düştü... O quest için 69 leveli beklemelisin 61 lvl questi olan earth ghost bug ları yaparak çok rahat lvl atlarsın

Ayrıca haklısın strcilerin mvp de ne kadar ezik kaldıklarını stone cave e girince çok rahat görebiliyoruz... onlar bir tane kesene kadar int bir oyuncu en kötü ihtimal 3 tane yatırmış oluo { ama ben 5 }

• kardeş o mole denen canavar sandımca köstebek oluyor
  • hadi ya lvl 69 görevimi o bende diyorum bu görevin yaratığı nerde nackhal yani mask lvl 69 yaratığıysa ben armor giyyorum str yim bana kafadan 5000bin vurur üstüne bide 2 tane kıstırsa direk ölürüm

monster kesmek bizim için zor ve zahmetli bir iş ama garment giyipte bir intciye daldığımda arada lvl farkıda yoksa heleki lvl lerde eşitse yere yatırıp 2 kez kılıc saplıyorum ölüyor ama ayağa bi kalksın ..... valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: P4P800

hadi ya lvl 69 görevimi o bende diyorum bu görevin yaratığı nerde nackhal yani mask lvl 69 yaratığıysa ben armor giyyorum str yim bana kafadan 5000bin vurur üstüne bide 2 tane kıstırsa direk ölürüm

monster kesmek bizim için zor ve zahmetli bir iş ama garment giyipte bir intciye daldığımda arada lvl farkıda yoksa heleki lvl lerde eşitse yere yatırıp 2 kez kılıc saplıyorum ölüyor ama ayağa bi kalksın ..... valla

heheh 60-65 garmentlerle bana 3.5k çaktılar :) armorlu str ciye kaç çakarlar bilemiycem :)

pvp de tabi daha öndesiniz ama dediğin gibi bi ayağa kalkarsak başınıza taş bile yağdırırız

• Burada Dunguhandan vidoelar var

http://www.youtube.com/watch?v=_QGtP6bsxXo&search=silkroad

http://www.youtube.com/watch?v=gMA0aplCmZo&search=silkroad
    http://www.youtube.com/watch?v=NItGfDoyJb8&search=silkroad

http://www.youtube.com/watch?v=3MkJQ_5dks0&search=silkroad%20sro

http://www.youtube.com/watch?v=3MkJQ_5dks0&search=silkroad

Ayrıntılı bilgi:www.Dehset.forumup.at Dünya Çapında 1.cilimiz Var Sitemizin **** yerine f o r u m u p birleşik yazarsanız acılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabasan07 -- 8 Mayıs 2006; 21:21:46 >

• Abi sen sadece nukelerle kesion de mi yani resimlerde hiç vuruş skili fln yok hep nuke atıon çok güzel char yapmışın tebrik ederim de eğer nuke kullanıosan eline niye kılıcı koyuyon boşu boşuna ne işe yaıror hakkaten güzel adamın lvl 64 hem de süper bizim de guildde bi neset var 61 64 fln yok ama süper guild yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Flower

Abi sen sadece nukelerle kesion de mi yani resimlerde hiç vuruş skili fln yok hep nuke atıon çok güzel char yapmışın tebrik ederim de eğer nuke kullanıosan eline niye kılıcı koyuyon boşu boşuna ne işe yaıror hakkaten güzel adamın lvl 64 hem de süper bizim de guildde bi neset var 61 64 fln yok ama süper guild yaw

Ewet kardeşim sadece nuke£er... yetio hatta artio Elime kılıcı almasam deil 10k 1k bile vuramam denersen anlarsın Ayrıca teşekkür ederim ancak adamım 64 lvl deil bu ss leri alalı 3-4 gün oldu
    eminim güzel guildiniz vardır... nesete ve guildine selamlar

• silkroad bir yaşam tarzıymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhans0

bide fotoraf cekecegin yani screen shot al madan önce f12 ye basta daha ii görelim

lan ayhan sen nie heryerde mallığını bukadar belli edion olm ,blackmagicte milletten dayak yicektin az daha dallama (kusura bakmayın tutamadım kendimi)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.