Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 heartstone hesabı 200 leg 2si golden tüm wild meta desteleri Satın Al 18 Aralık 2020 23:23 1 1 heartstone hesabı 200 leg 2si golden tüm wild meta desteleri arkadaşlar resim isteyene özelden atılabilir.hiç ceza yememiştir isim değişim hakkı durmaktadır200 leg bulunmakta hepsi önemli legendarylerdir.tamamen wild metası odaklıdır tüm wild desteleri yapılabilmektedir örneğin-kingbane, odd, deatratle rogue desteleri- reno, quest, secret, nozaki mage desteleri- malygos, taunt, agroo, combo druid desteleri- big, highlander, otk priest desteleri nerdeyse tüm priest kartlarım vardır- murloc, odd, paladin- pirate, control (hero dr boom eksik), bomb, galakround warrior desteleri- reno, discard, tiktacus, zoo warloc desteleri-- murloc, big, spell, overload, even shaman desteleri- odd tempo demon hunter destleri bu saydığım destelerin tüm kartları vardır legendary epic vs kafadan istediğiniz destelerle iyi oynayınca çok rahat legendarye çıkılmaktadır . kart arkalıkları da 2014ten beri toplanmıştır istisnasız. mage priest warloc goldendır diğerleri de yaklaşmıştır golden a, tüm bilgiler ile verilecektir. istediğiniz soruları sorabilirsiniz, fiyat özelden konuşulacaktır iyi alışverişler herkeseSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ağrı, Eleşkirt Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Abdayd Dolandırıcıdır dikkatli olun Alınık monster hunter wild key gift Sıfır ayarda G502 lighspeed mause Amd ryzen 3100 işlemci 1500tl
quote:Orijinalden alıntı: elinarofiyat nedirÖzelden yazdım ustam ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Abdayd Dolandırıcıdır dikkatli olun Alınık monster hunter wild key gift Sıfır ayarda G502 lighspeed mause Amd ryzen 3100 işlemci 1500tl
burası facebook mu abicim ilan açıyorsan fiyat belirtmek zorundasın, bölümünde kuralıdır bu, vay özeline yazdım vay açık artırma usulü düşünüyorum yeri değil forun